Asker Eşleri

günaydın canlarım ben anneme gidiyorum herkese hayırlı cumalar 10 gün yokum beni özleyin dostçakalın........

günaydın canım ne kadarda çok geziyosun hiç evde oturmuyosun eeee tabi ailesi yakın olunca insan gitmek istiyor git tabi çok selam

melish83 ve ank06 canikolarım sağolun. ikinizinde mönüsüne bayıldım. ank06 tarifini yazdım defterime çook sağol.benim yaptığım rulo pastalar çook sıkı olmuyor bir püf noktası varmı .

dilekay canım bu sabah belli oldu karacıların. hala şaşkınım,bekliyorduk ama yinede ayrılık zor.eşim gidecek bölgeye ben ve çocuklarım denizlide kalıcaz gibi daha tamda bellideğil. şaşkın şaşkın dolaşıyorum.

hayırlısın olsun inşallah güzel bir yer çıkarda sizde gidersiniz eşsiz bir yerde zordur herhalde

melish83 ve ank06 canikolarım sağolun. ikinizinde mönüsüne bayıldım. ank06 tarifini yazdım defterime çook sağol.benim yaptığım rulo pastalar çook sıkı olmuyor bir püf noktası varmı .
ruloyu sararker sıkı sar birde hamur çok pişince ondanda sarılmaz

Hayırlısı olsun bakalım kesin belli oldumu mayısta belli olmuyormu tayinler

arkadaşlar benim bulunduğum ilçede arkadaşlar arasında Türkiye de bir köy okuluna kırtasiye yardımı yapmaya karar verdik. şehir olarak ta Başkentimiz Ankara da bir köy okuluna kırtasiye yardımı toplama kararı aldık. ama hangi köy ve okul olacağı henüz belirlenmedi. ben size hangi köy olduğunu buradan daha sonra duyuracağım kırtasiye yardımlarının gideceği adreside vereceğim. eğer sizde yardımcı olmak isterseniz buradan bu konuyu takip ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.

(( konuyu takip edeceğiniz yer---satıyorum/arıyorum---arıyorum__ BAŞKENTİMİZ ANKARADA BİR KÖY OKULUNA KIRTASİYE YARDIMI))

yardım kolilerinin üzerinde kadınlar kulübü olarak yazacaktır. yardımların ulaştığı yerden yardım kolilerinin resimleri buradan gösterilecektir .

bu arada bende asker eşiyim. hepinize saygılar arkadaşlar

slm arkadaslar bende asker esıyım buraya daha oncede bıkez yazdım ama yeterlı yanıt alamadım ben 8 aylık evlıyım ve hala esım nobetteyken evde yalnız kalamıyorum kalsamda butun gece uyumuyorum ustelık evın ıcınde bıle gezınmeye korkuyorum bırde tabı sabahın korunde ıse gıdıyorum o uykusuzlukla,sızce bu durumu nasıl atlatabılırım aranızda boyle bısey yasayan var mı???

arkadaşım hiç korkma. hepimiz evlendikten sonra aynı şeyleri bir süre yaşadık. kapını pencereni kapat kapıyı kilitle anahtarı yan çevir. telefonunu yakın bir yere koy. hiç korkma birşey olmaz. ben doğudayım eşim nönetteyken kapım kaç kez oynandı polis çağırdım hiç kapıya dahi çıkmadım polis geldiğinde dahi. arabamız evimiz çok taşlanır dışardan avazları çıktığı kadar bağırırlar hiç korkmam. daha 22 aylık bir kızım var. içini ferah tut kapın penceren kapalıysa neden korkacaksın ki. ılık bir süt iç tv yi aç ama yatarak izle hemen uykun gelir. korkmaaaaaaaaa. a.s.

cnm cok saol ama sızın ev neden taslandı ve kapısı zorlandı yoksa sırnakta askerlere boyle bı tepkımı var?

canım ben de 8 aylık evliyim ve zaman zaman bu tür korkuları yaşıyorum ki ben izmirdeyim evimin hemen yanında cezaevi var askerler polisler her daim bulunuyor ayrıca evimin altında bile nöbetçi var güzelim..ona rağmen insan korkuyor bazen ama hiç korkma güzelim duanı et ve arkadaşımın dediği gibi kapılarını kilitle ve tv ile uyumaya çalış canım en iyi yol bu...ben de öyle yapıorum ..benim annemler de izmirdeler bazen onlara gidiyorum ama alışmak da zorundayım haliyle..2 sene sonra şarkımız var ee sonra nolcakk hep annemiz mi olcakk hayırr ,ondan alışmaya çalışmalıyız .duanı et yat güzelim ..lambanı yak yat .tlf nunu da al yanına eşinle konuş :)) ii geceler olmadı nette takılll kulağını da dışarıya verme aç hafif bi müzikk dinlee ...öptüm

eftelya cnm korkunu anlayabiliyorum bende uzun zaman yaşamıştım şimdi 10 yıllık evliyim 28 yaşındayım 18 yaşının getirdiği bişey sanıyordum önceleri ama sonraları anladımki işe gönderdiğim eşimin sağlığından endişe etmemin verdiği korkuydu bu,gece kalktığımda sanki arkamdan biri geliyormuş gibi olurdu ışık açık uyuyamama rağmen ışıklar açık sabahlardım ben bunu ancak yardımla atlatabildim tabi daha önce hiç yanlız kalmamamında verdiği zorluktu ama oğlum olduktan sonra biraz olsun attım üstümden ama geçtimi dersen geçmedi hala eşim göreve gittiğinde o korku var içimde biraz boyut değiştirdi ama hala var 10 yıl değil 20 yılda geçse sevdiğinin yanında olmaması bence bu korkunun sebebi şimdi şırnakta bir dış karakoldayız eşim burda karakol komutanı eve çok az uğruyor buralar bildiğiniz gibi ama seviyorum alıştım daha geleli 1 sene olmadı ama okuluma öğrencilerime alıştım burda işe yaradığımı hissediyorum aklımı başka şeylere veriyorum düşünmekle hiç kimseye yardım edemiyorum onlara kendi doğrularımı değil onlar için iyi olucak şeyleri öğretmeye çalışıyorum offf ne çok konuştum aslında bu aralar pek konuşucak kimseyi bulamadığımdan heralde :1rolleyes:

canım merhaba..
Bende 7 aylık evlıyım ve bende esım nöbetteyken uyuyamam.Yastıgımı yorganımı alır tv odasına gecerım.Suyumu kumandayı vs alırım yanıma ki bır daha cıkmayım odadan dıye.. Bir ara alısır gıbı olmustum ama bır gece elektrık kesılınce bır daha toparlayamadım kendımı.Çünkü böyle bır ıhtımalı düşünüp mum falan almamıstım yanıma,cıkamamıstımda odadan ve esım nızamıye nöbetı ayrılamadıgı ıcın sabaha kadar teldeydık artık..
Handeyavas ablacım dogru söylemıs aslında,bır sekılde alısmamız lazım,bakalım neler gösterıcek zaman bıze..
Korkmamaya alısmamız lazım..a.s.

bende konusacak kımseyı bulamıyorum ne yazıkkı arkadasım,aslında aılem burda ama esım aılem dısında hıcbır arkadasımla gorusmeme ızın vermıyor ve ben cok bunaldım bılmıyorum ben mı cok fazla sey beklıyorum ama esım ısten gelınce hep tv ızler her fırsatta mac oynamaya yada ızlemeye gıder benımle ılgılenmıyosun sen dıye uzulup aglayıncada sen cok sey beklıyosun ben tv ızleyerek yorgunlugumu atıyorum ama sen hep ılgı bekleyerek bana evımde huzur vermıyosun dıyor 8 ayda o kadar bunaldımkı anlatamam tamam anlıyorum yogun bı ıs temposu var ve yoruluyor ama ılgı gormek benımde hakkım degılmı?yanı evlılıgımın tehlıkede oldugunu hıssedıyorum acıkcası.korkuyorum onu kaybetmekten hemde cok ama bu evlılıgın sonu ıyı degıl sankı

cnm öyle deme:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…