günaydın canlarım ben anneme gidiyorum herkese hayırlı cumalar 10 gün yokum beni özleyin dostçakalın........
günaydın canlarım ben anneme gidiyorum herkese hayırlı cumalar 10 gün yokum beni özleyin dostçakalın........
kızlar kati şark çıktı bize sizlere varmı bişey
dilekay canım bu sabah belli oldu karacıların. hala şaşkınım,bekliyorduk ama yinede ayrılık zor.eşim gidecek bölgeye ben ve çocuklarım denizlide kalıcaz gibi daha tamda bellideğil. şaşkın şaşkın dolaşıyorum.
ruloyu sararker sıkı sar birde hamur çok pişince ondanda sarılmazmelish83 ve ank06 canikolarım sağolun. ikinizinde mönüsüne bayıldım. ank06 tarifini yazdım defterime çook sağol.benim yaptığım rulo pastalar çook sıkı olmuyor bir püf noktası varmı .
dilekay canım bu sabah belli oldu karacıların. hala şaşkınım,bekliyorduk ama yinede ayrılık zor.eşim gidecek bölgeye ben ve çocuklarım denizlide kalıcaz gibi daha tamda bellideğil. şaşkın şaşkın dolaşıyorum.
slm arkadaslar bende asker esıyım buraya daha oncede bıkez yazdım ama yeterlı yanıt alamadım ben 8 aylık evlıyım ve hala esım nobetteyken evde yalnız kalamıyorum kalsamda butun gece uyumuyorum ustelık evın ıcınde bıle gezınmeye korkuyorum bırde tabı sabahın korunde ıse gıdıyorum o uykusuzlukla,sızce bu durumu nasıl atlatabılırım aranızda boyle bısey yasayan var mı???
bende konusacak kımseyı bulamıyorum ne yazıkkı arkadasım,aslında aılem burda ama esım aılem dısında hıcbır arkadasımla gorusmeme ızın vermıyor ve ben cok bunaldım bılmıyorum ben mı cok fazla sey beklıyorum ama esım ısten gelınce hep tv ızler her fırsatta mac oynamaya yada ızlemeye gıder benımle ılgılenmıyosun sen dıye uzulup aglayıncada sen cok sey beklıyosun ben tv ızleyerek yorgunlugumu atıyorum ama sen hep ılgı bekleyerek bana evımde huzur vermıyosun dıyor 8 ayda o kadar bunaldımkı anlatamam tamam anlıyorum yogun bı ıs temposu var ve yoruluyor ama ılgı gormek benımde hakkım degılmı?yanı evlılıgımın tehlıkede oldugunu hıssedıyorum acıkcası.korkuyorum onu kaybetmekten hemde cok ama bu evlılıgın sonu ıyı degıl sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?