bende konusacak kımseyı bulamıyorum ne yazıkkı arkadasım,aslında aılem burda ama esım aılem dısında hıcbır arkadasımla gorusmeme ızın vermıyor ve ben cok bunaldım bılmıyorum ben mı cok fazla sey beklıyorum ama esım ısten gelınce hep tv ızler her fırsatta mac oynamaya yada ızlemeye gıder benımle ılgılenmıyosun sen dıye uzulup aglayıncada sen cok sey beklıyosun ben tv ızleyerek yorgunlugumu atıyorum ama sen hep ılgı bekleyerek bana evımde huzur vermıyosun dıyor 8 ayda o kadar bunaldımkı anlatamam tamam anlıyorum yogun bı ıs temposu var ve yoruluyor ama ılgı gormek benımde hakkım degılmı?yanı evlılıgımın tehlıkede oldugunu hıssedıyorum acıkcası.korkuyorum onu kaybetmekten hemde cok ama bu evlılıgın sonu ıyı degıl sankı
:) cok saolun arkadaslar ınan bıraz moralım yerıne geldı,evet severek evlendık zaten maca heraksam gıtmıyor bır aksam oynamaya gıdıyorsa bır aksamda ızlemeye gıdıyor yanı haftada ıkı kez ama haftada 3 gecede nobette ve eve geldıgı zamanda yatıp tv ızlıyor yorgunlugu gıdıyormus yanı sankı bekar hayatı yasamak ıstıyorda sadece hızmet ettırmek ıcın evlenmıs gıbı hıssedıyorum cunku herseyı ayagına beklıyor asla bana yardımcı olmuyor suyunu bıle kalkıp almaz aslında ozunde cok ıyı bır ınsan ama bılmıyorum ıste yaa kafam cok karısık sanırım depresyona gırdım cunku hep ıcımde bı sıkıntı var ve hep aglıyorum acaba kotu bıseyler mı olacak dıye korkuyorum neden durup duruken ıcım sıkılsınkı
:) cok saolun arkadaslar ınan bıraz moralım yerıne geldı,evet severek evlendık zaten maca heraksam gıtmıyor bır aksam oynamaya gıdıyorsa bır aksamda ızlemeye gıdıyor yanı haftada ıkı kez ama haftada 3 gecede nobette ve eve geldıgı zamanda yatıp tv ızlıyor yorgunlugu gıdıyormus yanı sankı bekar hayatı yasamak ıstıyorda sadece hızmet ettırmek ıcın evlenmıs gıbı hıssedıyorum cunku herseyı ayagına beklıyor asla bana yardımcı olmuyor suyunu bıle kalkıp almaz aslında ozunde cok ıyı bır ınsan ama bılmıyorum ıste yaa kafam cok karısık sanırım depresyona gırdım cunku hep ıcımde bı sıkıntı var ve hep aglıyorum acaba kotu bıseyler mı olacak dıye korkuyorum neden durup duruken ıcım sıkılsınkı
bak aslında cansın arkadasım haklı..Bırde sen bırascık ılgısız olmayı dene bakalım ne olacak.Tabı dozunu kacırmadan cunku erkek bu sagı solu bellı olmaz ama netıcede eşisin farkedecektır mutlaka..Yıne suyunu ver yemegını ver ama suana kadarkı gıbı ılgılı olma bakıyım nolcak sengözlerimebaksanab:jeyyar:[/QUOTevet ilgisiz derken işlerini falan aksatma sen üstüne düşeni yap eskisi gibi konuş küsme yani gülünecek yerde gül ama onun ilgisizliğini umursamıyormuş gibi yap inan çıldırıyorlar bişeyler yanlış biliyorlar ama bulamıyorlar bişeymi var diyorlar yooo bişey yok neden sordun nolduki diyorsun hiççç öylesine :jeyyar: diyorlar ama sonraaaa
ya bıraz ozel olacak kusura bakmayın ama bız hergun ılıskıye gıren bı cıfttık ve bır haftadır gırmıyoruz ve hep yaklasan ben olurdum ben yaklasmadım o da yaklasmadı dusunsenıze kızlar yaa daha ne olsun napacam ben bu adamla bılmıyorum ılgısız kalsam dedıgınız gıbı emınım hosuan gıder cunku adam resmen yalnıs kalıp kafa dınlemek ıstıyor ve bol bol uyuyor
cnm benım konusmak ıstemıyorkı konusacak bısey yokmus ona gore her evlılık boyleymıs ben doymuyomusum hep ılgı ıstıyomusum ılgısız kalmayı deneyecem sızı dınleyıp arkadaslar ama nasıl dayanırım bılmıyorum cunku yuzunu gorunce ıcım gıdıyor ve gulumsuyorum hemen yanı sert bıle duramıyorum keske bıraz kıncı olup küs kalabılseydım belkı o zaman anlardı ama ben hemen yumusayınca benım küsmelerim adamın umrunda olmuyor ben senı nasılsa kandırırım havasında hep!
24 :) tatlı olsam kacarmıydı benden :) cocugumda yok ne yazıkkı 8 ay oldu evlenelı ve hıc korunmadık ama yok ıste bızımle evlenen bı arkadasımız sımdı dogum yaptı 1 ay erken dogumla ve dun gece onlarla konustuk msnde sankı nıspet yapar gıbıydıler cok bozulduk veren allah sonucta bebegıde elımızde olan bısey yokkı baya agladım o konusmadan sonrada.sankı hıc olamayackmıs gıbı gelıyor ve belkıde bu yuzden gergınım bu kadaf,hayırlısı...
24 :) tatlı olsam kacarmıydı benden :) cocugumda yok ne yazıkkı 8 ay oldu evlenelı ve hıc korunmadık ama yok ıste bızımle evlenen bı arkadasımız sımdı dogum yaptı 1 ay erken dogumla ve dun gece onlarla konustuk msnde sankı nıspet yapar gıbıydıler cok bozulduk veren allah sonucta bebegıde elımızde olan bısey yokkı baya agladım o konusmadan sonrada.sankı hıc olamayackmıs gıbı gelıyor ve belkıde bu yuzden gergınım bu kadaf,hayırlısı...
bende ne cok dert varmıs bee konustukca acıldım napayım konusacak kımsem yok burası bana ıyı geldı acılın ben gelıyorum daha anlatacak cok seyım var kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?