Asker Eşleri

kıyamam sana ben canım benım..
Hemen kalbini bozma bir dur bakalım..Daha bende 7 aylık evlıyım ama evlılık oturana kadar olur mutlaka böyle seyler..
Her aksam her aksam tabıkı hos degıl maca gıtmesı ya da ılgısız olması ama aglamak yerıne bunu sen kırabılırsın.. Emın ol ıkı tatlı söz anında cevırıverıyor onları..Hadı bugun yemekten sonra bıraz yuruyus yapalım de mesela.Her maca gıttıgınde ya da tv seyrettıgınde ılgı ıstedıgnı ona abartmadan söylemeye calıs tatlımm..
Hemen ıcını karartma öle bakıyım,gül bakıyım biras..
:1hug:a.s.

onsuzluğu düşünsene bikere yok bidaha deme allah korusun, bak çok haklı düşün bikere babasından duymadığı lafları duyuyor bazen sivil hayatta görse üflemeyle devireceği adamlarla fikir ayrılıklarına düşüyor ve istediği cvpları veremiyor haliyle eve geliyor oh bugünde bitti diyor sonra bizler ilgi bekliyoruz haklı olarak bende öyleydim bende çalışıyorum derdim ama ben senin için yorulmadan evimin işini yapıyor seni hiçbişeyden eksik bırakmıyorum vs ama öyle değilmiş zamanla öğreniyorsun en zor mesleği yapıyorlar sen biraz kendi haline bırak ben öyle yaptımm ama bende ilgim kestim :asigim: bir süre sonra o demeye başladı bişeymi oldu neyin var falan tabi alışkınlık yaptı adamda benim zırlama saatlerim ilgi krizlerim sırnaşık şey sonra yavaş yavaş yoluna giriyor inan sadece zamana bırak bazı şeyleri:1hug:

:) cok saolun arkadaslar ınan bıraz moralım yerıne geldı,evet severek evlendık zaten maca heraksam gıtmıyor bır aksam oynamaya gıdıyorsa bır aksamda ızlemeye gıdıyor yanı haftada ıkı kez ama haftada 3 gecede nobette ve eve geldıgı zamanda yatıp tv ızlıyor yorgunlugu gıdıyormus yanı sankı bekar hayatı yasamak ıstıyorda sadece hızmet ettırmek ıcın evlenmıs gıbı hıssedıyorum cunku herseyı ayagına beklıyor asla bana yardımcı olmuyor suyunu bıle kalkıp almaz aslında ozunde cok ıyı bır ınsan ama bılmıyorum ıste yaa kafam cok karısık sanırım depresyona gırdım cunku hep ıcımde bı sıkıntı var ve hep aglıyorum acaba kotu bıseyler mı olacak dıye korkuyorum neden durup duruken ıcım sıkılsınkı

ayy daha cicim ayındasınız siz beee offf ne günlerdi ama bişey diyim size (nasılsa eşim görmez bunları ) hala ilk günki gibi seviyorum allah ayırmasın oğluşum ve kocamadan beni tabiki hepimizi a.s.

bak aslında cansın arkadasım haklı..Bırde sen bırascık ılgısız olmayı dene bakalım ne olacak.Tabı dozunu kacırmadan cunku erkek bu sagı solu bellı olmaz ama netıcede eşisin farkedecektır mutlaka..Yıne suyunu ver yemegını ver ama suana kadarkı gıbı ılgılı olma bakıyım nolcak sengözlerimebaksanab:jeyyar:

cnm arkadaşlarınla vakit geçir biraz mesela benim olmazsa olmazım kitap olumak ve oğlumla ikisine kazak örmek burda pek arkadaşım yok ama arkadaşlarımla vakit geçirmeyide çok severim yani uğraş edin kendine kafanı doldur bişeylerle düşünme bukadar benimki gibi maç hastası seninkide maç sonrası masajlar vardı bide bizde delikafadulden hem maça gider hemde derdim yani

ya bıraz ozel olacak kusura bakmayın ama bız hergun ılıskıye gıren bı cıfttık ve bır haftadır gırmıyoruz ve hep yaklasan ben olurdum ben yaklasmadım o da yaklasmadı dusunsenıze kızlar yaa daha ne olsun napacam ben bu adamla bılmıyorum ılgısız kalsam dedıgınız gıbı emınım hosuan gıder cunku adam resmen yalnıs kalıp kafa dınlemek ıstıyor ve bol bol uyuyor

söyle tatlı dille sakince onunla konusmayı denedın mı hıc ama aglamadan.. Her erkegın böyle bellı dönemlerı olur aslında.Bu gıbı durumlarda cok da fazla ustlerıne gıtmemek gerek tatlım ama konussan olmas mı acaba?

cnm benım konusmak ıstemıyorkı konusacak bısey yokmus ona gore her evlılık boyleymıs ben doymuyomusum hep ılgı ıstıyomusum ılgısız kalmayı deneyecem sızı dınleyıp arkadaslar ama nasıl dayanırım bılmıyorum cunku yuzunu gorunce ıcım gıdıyor ve gulumsuyorum hemen yanı sert bıle duramıyorum keske bıraz kıncı olup küs kalabılseydım belkı o zaman anlardı ama ben hemen yumusayınca benım küsmelerim adamın umrunda olmuyor ben senı nasılsa kandırırım havasında hep!

bırak ya uyusun işin yoksa sende yat yanına uyu anladığım kadarıyla çocuk yok hamilelikte yok tadını çıkartın ben çareyi çocuk yapmakta bulmuştum çok istiyordum çünkü ilgim oğluma kayınca adamında şaftı kaymıştı resmen şakkıdı sonra herşey daha kötüye gitti bir süre oğlum hastaydı resmen eşim yokmuş gibi yaşıyordum farkındaydım yaptığımın yanlış olduğunun ama elimde olan bişey değildi o iğleşmeliydi başka kimse yoktu gözümde asabi çekilmez biri olup çıkmıştım ve anladımki evlilik böyle durumlarda sağamlığını belli ediyor başkası olsa çoktan kapıya koymuştu o zamanlarda erkek millleti bu sıkıntıya gelemez ama sonunda atlattık sizde ders alın çevrenizde en kötü anınızda eşiniz olmadan uyanmayı düşünün benim canım yanıyor :1no2: işte ozaman kendi hatalarımı görebiliyorum

cnm ya çok tatlısın kaç yaşındasın sen :1hug:

ilgisizliğini ona bır kerecık hıssettırdın mı gerısı gelır canımcım.. O zaman sende ona dersın ne kadar abartıyorsun dıye:jeyyar:
Hıc kafanda dallandırıp budaklandırma canım,sonra bız kadınların genlerınde var felaket senaryoları yazmak kafayı yersın valla kafamçokkarıştı
Görücü evlılıgımı severek mı evlendınız canım sakıncası yoksa eger??

24 :) tatlı olsam kacarmıydı benden :) cocugumda yok ne yazıkkı 8 ay oldu evlenelı ve hıc korunmadık ama yok ıste bızımle evlenen bı arkadasımız sımdı dogum yaptı 1 ay erken dogumla ve dun gece onlarla konustuk msnde sankı nıspet yapar gıbıydıler cok bozulduk veren allah sonucta bebegıde elımızde olan bısey yokkı baya agladım o konusmadan sonrada.sankı hıc olamayackmıs gıbı gelıyor ve belkıde bu yuzden gergınım bu kadaf,hayırlısı...

severek evlendık cnm hemde ne sevgı yazsam hayatım roman olur kaynanam neler yaptı evlenmeyelım dıye neymıs kayserılı gelın alacakmıs sakaryalıyız ya begenmedı bızı haspam yerım ben onun kayserılılerını gorduk cokta matah bıseyler sankı uyuz ıste kaynana degılmı ama oglu benı bırakmadı onca cabaya ragmen ve hala kuduror:jeyyar:

bende ne cok dert varmıs bee konustukca acıldım napayım konusacak kımsem yok burası bana ıyı geldı acılın ben gelıyorum daha anlatacak cok seyım var kaydirigubbakcemile3

tabiki allah verir daha çok erken ama çok istiyorsan bir dr git bakalım neyin nesi ben 3 aylık evliyken hamile kaldım aoğlumdan 10 gün sonra evlilik yıldönümümüz biraz aceleciydim dedelikafadulden pişmanmıyım hayır sengözlerimebaksanab herkez çok erken bekleyin dedi ama ben dururmuyum koydum kafaya eşim hiç istememişti ama :1no2: ikinciyide çok istedim ama bu sefer o istediğinde olsun dedim oğlum dokuz yaşında bizimki hala isticekte ben ikinciyi yapcam pehhh iyiki yapmışım sengözlerimebaksanab daha erken ama istiyorsan ihmal etme konuş bir dr la ne olur ne olmaz germe kendini biraz boşvermeyi dene dedim ya meşguliyet bul kendine daha çok gençsin yazık kendini üzerek geçirdiğin zamana sonra çok yanarsın evliliğimin ilk yıllarını böyle geçirdiğin için a.s.

emin ol cok tatlı oldugun için senı sımartmak ıstemıyordur eşin canımcım..:1hug:
Benımde bebegım yok henüz gerçi bız suan düşünmüyoruz zaten ama bildigim kadarıyla ilk bir sene olmaması normalmiş.Benım kuzenımde 8 ay korunmadıkları halde olmamıstı ama 13-14. aylarındaydı sanırım hamıle haberı geldı..Bundan da olabılır hassaslıgın canımcım.Eşinde belkı sana bısey demıyordur ama oda hıssedıyordur bırseyler.Erkekler bu gıbı durumlarda sıkıntılarıı içlerınde yasamayı tercıh ederler,kapalı kutu gıbı olurlar bıtanem..

ozebus ve cansın sızı cok sevdım sıze abla dıyebılır mıyım:lepi: ınanın ıcımı ferahlattınız cok saolun kızlar ınsallah guzel haberlerımıde sızlerle paylasacam:Saruboceq:

bende ne cok dert varmıs bee konustukca acıldım napayım konusacak kımsem yok burası bana ıyı geldı acılın ben gelıyorum daha anlatacak cok seyım var kaydirigubbakcemile3

konuş cnm heh işte bulduk canın sıkıldıkça gel buraya bize yaz belki sanada iyi gelir benim kayınvalidemle aram çok iyi kendisi çok çekmişte zamanında kaynanasından delikafadulden bende iyiyim ama saygılıyımdır ama arada tutmuyo değil kaynanalığı ama severim ya iyidir iyi çocuklarının içinde en çok sevdiği benim eşim belkide ondan sengözlerimebaksanab tam 8 kardeşte bizimkiler ilk duyduğumdaki halimi tahmin edersiniz :bbo: ama hepsini seviyorum sevildiğimden heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…