ozebus ve cansın sızı cok sevdım sıze abla dıyebılır mıyım:lepi: ınanın ıcımı ferahlattınız cok saolun kızlar ınsallah guzel haberlerımıde sızlerle paylasacam:Saruboceq:
ozebus ve cansın sızı cok sevdım sıze abla dıyebılır mıyım:lepi: ınanın ıcımı ferahlattınız cok saolun kızlar ınsallah guzel haberlerımıde sızlerle paylasacam:Saruboceq:
konuş cnm heh işte bulduk canın sıkıldıkça gel buraya bize yaz belki sanada iyi gelir benim kayınvalidemle aram çok iyi kendisi çok çekmişte zamanında kaynanasından delikafadulden bende iyiyim ama saygılıyımdır ama arada tutmuyo değil kaynanalığı ama severim ya iyidir iyi çocuklarının içinde en çok sevdiği benim eşim belkide ondan sengözlerimebaksanab tam 8 kardeşte bizimkiler ilk duyduğumdaki halimi tahmin edersiniz :bbo: ama hepsini seviyorum sevildiğimden heralde
slm bayanlar...eşler nöbette sizinde benim gibi galiba....
canım benım cok tatlısına.s.
ama ben 25 yasındayım aynı sayılırıs bana abla demeyebılırsın tatlım
ıstedıgın zaman yaz canım,ıster özelden ıster burdan..Burdakı tam kadroyuda bır tanısan hıc kopamazsın zaten..
slm bayanlar...eşler nöbette sizinde benim gibi galiba....
ben fazla gelemiyorum gelsemde okumakla yetiniyorum genelde ama konuşkanımdır bende sizi tanıdığıma memnun oldum :1hug:
evet benımkı nobette canım ama buraya bayıldım ben bu aksam hıc takılmıyodum daha once asker eslerı topıgıne ama bundan sonra kımse tutamaz benı hep burdayım ayrıca bende 25 e gırdımde caktırmıyorum 83 luyum desene aynı yastayız.
benım kaynanamda bı cene var dusman basına gercı benım ondan asagı kalır yanım yokya neyse kendıkımı gormem esım dıyor kımsenın lafını takma suan yanımda kım var sen varsın evet dogru ama gelde benım kalın kafama anlat ıste hep dert hep dert nereye kadar yaa allaaahhh costum ben ne oldu bana ya bı anda ıcımın sıkıntısı bıle gıttı cansın ablam saolasın tabı ozebusumda sayenızde galıba delikafadulden
merhaba hanımlar bende asker eşiyim,2 senelik evliyim biraz geçmişi okudumda aynı korkular bende de var,Allahtan bebişim varda eskisine nazaran daha iyiyim,eşim nöbetçi bu gece hawa soğuk birde istanbul dışında oturuyorum kimse yok burda canım sıkılıyor -tatlicadiarzu-
merhaba hanımlar bende asker eşiyim,2 senelik evliyim biraz geçmişi okudumda aynı korkular bende de var,Allahtan bebişim varda eskisine nazaran daha iyiyim,eşim nöbetçi bu gece hawa soğuk birde istanbul dışında oturuyorum kimse yok burda canım sıkılıyor -tatlicadiarzu-
ben sakaryalıyım sakaryadayım suan daha tayın falan gormedım ama 5 yıllık bır guneydogu gorevı bızı beklıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?