Asker Eşleri

ozebus ve cansın sızı cok sevdım sıze abla dıyebılır mıyım:lepi: ınanın ıcımı ferahlattınız cok saolun kızlar ınsallah guzel haberlerımıde sızlerle paylasacam:Saruboceq:

de cnm de yaş oldu 28 zaten Çok üzgünüm çoook inş bekleriz iyi haberlerini a.s.

ozebus ve cansın sızı cok sevdım sıze abla dıyebılır mıyım:lepi: ınanın ıcımı ferahlattınız cok saolun kızlar ınsallah guzel haberlerımıde sızlerle paylasacam:Saruboceq:

canım benım cok tatlısına.s.
ama ben 25 yasındayım aynı sayılırıs bana abla demeyebılırsın tatlım
ıstedıgın zaman yaz canım,ıster özelden ıster burdan..Burdakı tam kadroyuda bır tanısan hıc kopamazsın zaten..

kayınvalde demeyın banaaadelikafadulden

ben fazla gelemiyorum gelsemde okumakla yetiniyorum genelde ama konuşkanımdır bende sizi tanıdığıma memnun oldum :1hug:

benım kaynanamda bı cene var dusman basına gercı benım ondan asagı kalır yanım yokya neyse kendıkımı gormem esım dıyor kımsenın lafını takma suan yanımda kım var sen varsın evet dogru ama gelde benım kalın kafama anlat ıste hep dert hep dert nereye kadar yaa allaaahhh costum ben ne oldu bana ya bı anda ıcımın sıkıntısı bıle gıttı cansın ablam saolasın tabı ozebusumda sayenızde galıba delikafadulden

evet benımkı nobette canım ama buraya bayıldım ben bu aksam hıc takılmıyodum daha once asker eslerı topıgıne ama bundan sonra kımse tutamaz benı hep burdayım ayrıca bende 25 e gırdımde caktırmıyorum 83 luyum desene aynı yastayız.

evet aynıyız,caktırmasengözlerimebaksanab:jeyyar:

merhaba hanımlar bende asker eşiyim,2 senelik evliyim biraz geçmişi okudumda aynı korkular bende de var,Allahtan bebişim varda eskisine nazaran daha iyiyim,eşim nöbetçi bu gece hawa soğuk birde istanbul dışında oturuyorum kimse yok burda canım sıkılıyor -tatlicadiarzu-

sende sağol cnm dertleşmek iyidir iyi bu arada nerelerdensiniz kızlar geçmi sordum biraz

sende hg kutaylin eşler aynı olunca sorunlarda aynı oluyor sanırımşakkıdı

ben sakaryalıyım sakaryadayım suan daha tayın falan gormedım ama 5 yıllık bır guneydogu gorevı bızı beklıyor

merhaba canım hosgeldın..
Esım bazen takılır bana,bi bebişimiz olsun bak sıkılmazsın zaman nasıl gecıyor anlamzsın dıye ama sanırım bıraz daha vakıt var bıze..
Kımsenın olmaması cok kotu ıste,aynen benımde buralarda kımse yok..Bır ara kursa gıttım ama onuda bıtırdım.Şımdı yıne evdeyım..:1shok:

ben sakaryalıyım sakaryadayım suan daha tayın falan gormedım ama 5 yıllık bır guneydogu gorevı bızı beklıyor

bende şırnaktayım daha 1 yıl olmadı 2 yıllık burası sonra tekrar batı allahın izniyle ilk zamanlarda antalyadan gelmenin verdiği sıkıntı vardı ama geçtisengözlerimebaksanab şimdi seviyorum burayı ii oldu biraz dinginleştik buralarda insan kendini dinliyor ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…