Asker Eşleri

şimdi yemek zamanı bizimkiler kurda dönüşmeden karınlarını doyurayım bulaşıkları yıkadıktan sonra burdayımcokacimcoooka.s.

sizlerede iyi hafta sonları dilerim. benim günüm çook kötü geçiyor,eşim haziranda şarka gidecek şimdiden yaşayacağım sıkıntılardan dolayı moralim 0.

sizlerede iyi hafta sonları dilerim. benim günüm çook kötü geçiyor,eşim haziranda şarka gidecek şimdiden yaşayacağım sıkıntılardan dolayı moralim 0.

Pelincan sıkma canını ya çabuk geçer inan bu süre
Bende 2 sene yaşadım bunu daha sonra 6 ay yine yoktu
Bazen ayrı kalmak gerekiyor bana göre.

canım benım ya
bende hep bu yönden tedırgınım valla,bu sene bızde gıdıyoruz şarka..
Ama üzülme sen,bıtecek bak göreceksın Allah ın ıznıyle.. Düşünüp bırbırınızı uzmeyın,onunuzdekı gunlerın tadını cıkarmaya bakın canımma.s.:1hug:

evet canım uzun bi araydı..sizi unuttum sanmayın sakın..Bildiiğiniz gibi hiçbirdeğişiklik yok hepinizi kucaklıyorumm çok özledimm :ecrin_bebek: siz neler yaptınız bakalımm kaydirigubbakcemile

neden gidemiyorsun yer belli oldumu gidemiyeceğin bir yermi bize hiç gidemiyeceğimiz yer çıkmadı çok şükür ama 1 sene sonra burdan gidiyoruz (şırnak ) muhtemelen 4 yıl kalıcaz doğuda yani toplam 5 sene sonra tekrar dooğumuz var oğlum liseye başlıcak ozamana ben ozaman gitmeyi düşünmüyorum ama bu sadece düşünce şimdilik merkez çıkarsa iyi bir okul bulursam fikrim değişebilir ama çok zor bir karar:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…