Asker Eşleri

kaydirigubbakcemile5cansın bende anasınıfı ogretmenıyım yardımcı olabılecegım bısey olursa seve seve her zaman

kaydirigubbakcemile5cansın bende anasınıfı ogretmenıyım yardımcı olabılecegım bısey olursa seve seve her zaman

sağol cnm ihtiyacım olursa tabiki isterim değişik şeyler bulursan paylaşalım bilişsel etkinliklerimi yeniliyorum bu ara çiz kes modundayım çocuklarla hihoyyyt

walla bayılırım korku filmine:))olsun evimizin 2.erkekleri oğullarımız korur biziigamyoncuiremsu eşime hep böyle diyorumm dabiii diyor oğlun oldu bisim pabucumuz daba atıldı:))

sorma canım yaa bu krizde iş bulmak çok zor artık ne diploma ne yabancı dil işe yarıyor torpil varsa dönüyor dünya:S Allah herkesin yardımcısı olsun

burdan bizede ist çıkar die korkuyorum aslında :1shok: ist doğma büyümeyim ama küçük yerlerden sonra zor geliyor bana ist hem iş yoğunluğu açısından hemde kalabalığa gelemiyorum artık şöyle küçük yerler olsun istiyrum burdan dönüşte hayırlısı tabi önce

bırkac ay once ordaydık bızde,orada eşime kurs cıkmıstıda..Hatta orada bır gece kaldık,tek bayan bendım yaa..Hapıs hayatı yasadım resmen.. sonra yer buldukta konakta kalmıstık :1shok:

ölemi.. misafirhanede kalmışsınızdır..burada yapılacak pek bişey yok zaten.o zaman tanışıyo olsaydık ben seve seve ağırlardım seni..

Allah analı babalı buyutsun,sizlere bagıslasın ve bızlerede nasip etsın

amin canım isteyen herkese nasip etsin allah inş side uykusuz kalın :jeyyar: şaka tabiki cnm güzel bir okadarda zor bir zanaat annelik ama zamanınız varsa yani evlilik yeni ise yaşayın biraz

ölemi.. misafirhanede kalmışsınızdır..burada yapılacak pek bişey yok zaten.o zaman tanışıyo olsaydık ben seve seve ağırlardım seni..

evet canım mısafırhanesınde kalmıstık ılk gün..Cok saol bıtanem.. Bırde dedıler tek cıft sızsınız suıt verelım,oh dedım bende ama amanınnn... Aksam yemek yıcek ınıyoruz ama bı gırdık yemek salonuna uuuuyy yemyeşil herkes,tek bayanım ben..yemeden cıkmıstık..Neysekı hemen konak a gectık..

amin canım isteyen herkese nasip etsin allah inş side uykusuz kalın :jeyyar: şaka tabiki cnm güzel bir okadarda zor bir zanaat annelik ama zamanınız varsa yani evlilik yeni ise yaşayın biraz

Aminnn canımcım..Bende öle dıyorum ıste..Yasayalım azcık dıyorum,bıde calısmayı düşünüyorum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…