kaydirigubbakcemile5cansın bende anasınıfı ogretmenıyım yardımcı olabılecegım bısey olursa seve seve her zaman
jandarmalarla farklı oluyo sanırım bizim tek şarkımız var mezba yerler ikinci doğumuz da şehir merkezi olucak o da tabi bi 10 yıl sonra falan gelicek benim eşim de ulaştırmacı o yüzden fazla gezmiyoruz bizde..
gaziemirde var sanırım ulastırma deil mi..
Evet gezmeye kım doyar kı :))
Tazeyız daha,4 yıldır tanıyoruz bırbırımızı..Bız beraber bırseyler yapmayı yardım etmeyı paylasmayı cok sevıyoruz esımle..İlerısı ıcın ıste elımızde olsun ıstıyorum belgeler..Okulda aldıgımız egıtım bır ıse yaramıyor ne yazıkkı..Buralarda da iş cok zor hemde krız dönemınde bakalım napcas...
walla bayılırım korku filmine:))olsun evimizin 2.erkekleri oğullarımız korur biziigamyoncuiremsu eşime hep böyle diyorumm dabiii diyor oğlun oldu bisim pabucumuz daba atıldı:))
kutaylin nekadarlık oğlun ayyy doğurasım geldi hee
evet gaziemirdeyiz canım..
daha minicik teyzesi 7 martta 3 ayımız doluyor inşallahfalla ben birdaha doğurmam diyorum ama herkesede doğurun diyorum kaydirigubbakcemile3
bende de korku fılmı arşivi varr... Bayılırım ama bı okadar da korkarım valla..
bırkac ay once ordaydık bızde,orada eşime kurs cıkmıstıda..Hatta orada bır gece kaldık,tek bayan bendım yaa..Hapıs hayatı yasadım resmen.. sonra yer buldukta konakta kalmıstık :1shok:
aynennn ama napalım cnm sefioss hele şu testere vardı ya hala aklımdan çıkmıyordelikafadulden
Allah analı babalı buyutsun,sizlere bagıslasın ve bızlerede nasip etsın
Allah analı babalı buyutsun,sizlere bagıslasın ve bızlerede nasip etsın
ölemi.. misafirhanede kalmışsınızdır..burada yapılacak pek bişey yok zaten.o zaman tanışıyo olsaydık ben seve seve ağırlardım seni..
ooooo sıkı testere hayranıyım vallahı..Pek Akıldan cıkacak sahnele yoktu zati :1shok:
amin canım isteyen herkese nasip etsin allah inş side uykusuz kalın :jeyyar: şaka tabiki cnm güzel bir okadarda zor bir zanaat annelik ama zamanınız varsa yani evlilik yeni ise yaşayın biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?