Asker Eşleri

bizimde mayıs gibi tayinimiz belli olacak sanırım iskenderuna çıkacak Allahtan bizde doğu görevi yok o konuda rahatım ama eşim gemiye çıkacağı icin biraz endişeliyim

offff sormaa yaww o adamın zekasına hayrandım zaten ama her bölümünü isledikten sonra bunalım yapıodum ayhh bak gene tüylerim irperdidelikafadulden

testere 5 tekı ılk sahne kopardı benı zaten..Adamı ıkıye bölmesı..delikafadulden
Amaannnn..Yönetmeni ve senarıstı tebrık ederım..

daha minicik teyzesi 7 martta 3 ayımız doluyor inşallah falla ben birdaha doğurmam diyorum ama herkesede doğurun diyorum kaydirigubbakcemile3

ne tatlıdır şimdi agulamalar başlamıştır kafasını tutuyordur artık sana bakıp gülümseyebiliyordur şaka maka valla şimdi olsa ne iyi olurdu ya oğlumda çok istiyor ama babamız ı ıh diyor adam bıktı dolaşmaktan çocuğun okulu mahvoluyor diyor vesaire vesaire bi tongaya getirsemmi acaba :jeyyar: çocukları çok seviyorum yaa ama kendimi kaybediyorum işin içine bebek giirince hiç bıkmıyorum uğraşmaktan yeni yeni şeyler yapmaktan onu giydirmekten ne biliyim işte bir anda dünya sadece o oluveriyor adam haklı istememekte delikafadulden

aynen cansın yaa hele 2 ayımız bizim felaketti gaz sorunumuz vardı ve acaip uykusuzluk şimdi Allahtan gene uyuyo 7 saat falan aman nazar deymesin tosunuma ama deyiyor keratalara

bizimde mayıs gibi tayinimiz belli olacak sanırım iskenderuna çıkacak Allahtan bizde doğu görevi yok o konuda rahatım ama eşim gemiye çıkacağı icin biraz endişeliyim

Denızcı deıl mı eşin..Her meslegın bır eksısı var mutlaka..Benımde babam denızcıydı..Allah sızlerınde yardımcısı olsun...

evet ya..bizde ilk geldiğimiz zaman lojman beklerken kalmıştık orada aynı şeyleri bizde yaşadık mecburen hep dışarda yiyoduk ya da lojman kısmında..

testere 5 tekı ılk sahne kopardı benı zaten..Adamı ıkıye bölmesı..delikafadulden
Amaannnn..Yönetmeni ve senarıstı tebrık ederım..

kızlar gece gece kopardınız siz hee :1shok: adamlar yok evde dışarsı kapkara yağmur şimşek gökgürültüsü biyerde bundan iyi korku filmimi olur şimdi elektrikte gider bekle jeneratör gelsin üçbuçuk at gelin gelin size alası korku filminin -tatlicadiarzu-

aynen cansın yaa hele 2 ayımız bizim felaketti gaz sorunumuz vardı ve acaip uykusuzluk şimdi Allahtan gene uyuyo 7 saat falan aman nazar deymesin tosunuma ama deyiyor keratalara

kutaylin gaz deme bana ne çekmiştim ya çocuk ağlar mosmor olur ovala dur çaylar yap banamısın demezdi 6 ay çektim kimi çocukta çok oluyor arkadaşla aynı anda doğum yapmıştık ne imrenirdim ya kendi çektiğime değil oğluşuma acırdım 9 ay hiç uykusu düelmemişti 3 gün uyumadığımı bilirdim dayak yemiş gibi gezerdim-tatlicadiarzu- oğluma fıtık teşhisi konmuştu dr ağlamıcak demişti o yüzden benimkini 100 le çarp :bbo:

ay valla ya dogru soluyorsun..
bır kere basıma geldı yalnızken,anlarım yani...

kızlar ben gittim sizi tanıdığıma çok sevindim artık hep burdayım yarın görüşmek üzere öpüldünüz a.s.

laptop tuşlarıma daha çok dayanamadı kendini kitlendi yeniden başlattım:) eşim merak etmiş (sözde beni ama oğlunu tabiki)o aradı bebişimi ayaklarımdan indirdim resmen uyuşmuşum:S

cnm sorma yaw ne agular gugular mest ediyor bizi her gülücüğüne ölüyoruz yani anlarsın bizi:) Allahtan gazı çabuk bittide rahatladık ama 2 ay aynen denemedimiz şey kalmamıştı ...oyyy seninki dahada zormuş inşallah düzelmiştir fıtığı..

bende sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize,ben daha buralardayım malum:) artık gelirim burayada...

Denızcı deıl mı eşin..Her meslegın bır eksısı var mutlaka..Benımde babam denızcıydı..Allah sızlerınde yardımcısı olsun...

evet cnm ama sahil güvenlik gerçi aylarca haftalarca seyire çıkmayacak benim eşim ama gene 3-4 günlük seyirleri olacak..dediğin gibi her güzelliğin bir eksisi oluyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…