offff sormaa yaww o adamın zekasına hayrandım zaten ama her bölümünü isledikten sonra bunalım yapıodum ayhh bak gene tüylerim irperdidelikafadulden
daha minicik teyzesi 7 martta 3 ayımız doluyor inşallahfalla ben birdaha doğurmam diyorum ama herkesede doğurun diyorum kaydirigubbakcemile3
bizimde mayıs gibi tayinimiz belli olacak sanırım iskenderuna çıkacak Allahtan bizde doğu görevi yok o konuda rahatım ama eşim gemiye çıkacağı icin biraz endişeliyim
testere 5 tekı ılk sahne kopardı benı zaten..Adamı ıkıye bölmesı..delikafadulden
Amaannnn..Yönetmeni ve senarıstı tebrık ederım..
evet ya..bizde ilk geldiğimiz zaman lojman beklerken kalmıştık orada aynı şeyleri bizde yaşadık mecburen hep dışarda yiyoduk ya da lojman kısmında..
aynen cansın yaa hele 2 ayımız bizim felaketti gaz sorunumuz vardı ve acaip uykusuzluk şimdi Allahtan gene uyuyo 7 saat falan aman nazar deymesin tosunumaama deyiyor keratalara
kızlar gece gece kopardınız siz hee :1shok: adamlar yok evde dışarsı kapkara yağmur şimşek gökgürültüsü biyerde bundan iyi korku filmimi olur şimdi elektrikte gider bekle jeneratör gelsin üçbuçuk at gelin gelin size alası korku filminin -tatlicadiarzu-
kutaylin gaz deme bana ne çekmiştim ya çocuk ağlar mosmor olur ovala dur çaylar yap banamısın demezdi 6 ay çektim kimi çocukta çok oluyor arkadaşla aynı anda doğum yapmıştık ne imrenirdim ya kendi çektiğime değil oğluşuma acırdım 9 ay hiç uykusu düelmemişti 3 gün uyumadığımı bilirdim dayak yemiş gibi gezerdim-tatlicadiarzu- oğluma fıtık teşhisi konmuştu dr ağlamıcak demişti o yüzden benimkini 100 le çarp :bbo:
Denızcı deıl mı eşin..Her meslegın bır eksısı var mutlaka..Benımde babam denızcıydı..Allah sızlerınde yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?