neden gidemiyorsun yer belli oldumu gidemiyeceğin bir yermi bize hiç gidemiyeceğimiz yer çıkmadı çok şükür ama 1 sene sonra burdan gidiyoruz (şırnak ) muhtemelen 4 yıl kalıcaz doğuda yani toplam 5 sene sonra tekrar dooğumuz var oğlum liseye başlıcak ozamana ben ozaman gitmeyi düşünmüyorum ama bu sadece düşünce şimdilik merkez çıkarsa iyi bir okul bulursam fikrim değişebilir ama çok zor bir karar:1no2:
canım benım ya
bende hep bu yönden tedırgınım valla,bu sene bızde gıdıyoruz şarka..
Ama üzülme sen,bıtecek bak göreceksın Allah ın ıznıyle.. Düşünüp bırbırınızı uzmeyın,onunuzdekı gunlerın tadını cıkarmaya bakın canımma.s.:1hug:
iyiyim handan ablacım alçaktan sürünmeye devam sengözlerimebaksanab sizler nasılsınız
eş götürülmeyen yerleri yazmıştık dilekçeye g doğuda eğitim zayıf deniyor kızım önümüzdeki yıl ilk okula oğlumda liseye başlıycak onlar için fedakarlık yaptık güya ama ben şimdiden durup durup ağlama krizlerine giriyorum dünden bu yana gözlerim davul gibi şiş.beni korkutan aslında çocukların sorumluluğu ya eşim yokken bi şey olursa diye habire kuruyorum kendimi.kafayı yedim.şırnak nasıl lojman varmı hepinize,:çok üzgünüm:
eş götürülmeyen yerleri yazmıştık dilekçeye g doğuda eğitim zayıf deniyor kızım önümüzdeki yıl ilk okula oğlumda liseye başlıycak onlar için fedakarlık yaptık güya ama ben şimdiden durup durup ağlama krizlerine giriyorum dünden bu yana gözlerim davul gibi şiş.beni korkutan aslında çocukların sorumluluğu ya eşim yokken bi şey olursa diye habire kuruyorum kendimi.kafayı yedim.şırnak nasıl lojman varmı hepinize,:çok üzgünüm:
hepınızı cok ııı anlıorum arkadaslar 4 ay oncesıne kada bende asker esıydım o yokken dogum yaptım onsuz buyttum okadar zorkı evlendık 5 ay sonra askere gıttı cok zor gunller atlattım askıma sımdı doyuyorum allah hepınızın esının sag salım gelmesını nasıp etsın hepsını korusun ınsallah esnızı sıze bagıslasın:Saruboceq:
slm cnm napıyosunuz ne var ne yok?
inşallah size karı koca gidebileceğiniz bir şehir çıkar.malesef önümüzdede güzel günler yok martta denetleme var,mayısta bir ay tatbikat haziranın ilk yada ikinci haftası benim asker yolcu.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?