Asker Eşleri

eş götürülmeyen yerleri yazmıştık dilekçeye g doğuda eğitim zayıf deniyor kızım önümüzdeki yıl ilk okula oğlumda liseye başlıycak onlar için fedakarlık yaptık güya ama ben şimdiden durup durup ağlama krizlerine giriyorum dünden bu yana gözlerim davul gibi şiş.beni korkutan aslında çocukların sorumluluğu ya eşim yokken bi şey olursa diye habire kuruyorum kendimi.kafayı yedim.şırnak nasıl lojman varmı hepinize,:çok üzgünüm:

inşallah size karı koca gidebileceğiniz bir şehir çıkar.malesef önümüzdede güzel günler yok martta denetleme var,mayısta bir ay tatbikat haziranın ilk yada ikinci haftası benim asker yolcu.:çok üzgünüm:

iyiyim handan ablacım alçaktan sürünmeye devam sengözlerimebaksanab sizler nasılsınız

canım nasılısnn yoksunnn özlettin kendini

kızlar sizler nasılsınz bakalım biz iyiyz sükür oğlumusum ve komsumla özdileğe gittikk kavaltı yaptıkkk aksama kadar gezindik orda burdaa eve geldikk cok yorulmusuz valaa

canım ya inan cok üzüldümmm neresi cıktı belli mi eski sayfaları okuyamadımmm esin karacımıydıı sen hepsinin üstesinden gelirsin tatlımmm

buralar bildiğiniz gibi ama abartıldığı kadarda değil ya yada ben alıştım belki ondan bana öyle geliyor çok zor durum cnm lojman genelde var biz il içi bir tayin gördük bir önceki yerde (beytüşşebap ) lojman sıkıntısı vardı olaylıda bir yerdi ama burayı seviyorum dış karakol küçük alıştık yani okul olarakta şanslıyım ben umarım herşey iyi olur sizin için üst katımda il içi tayin gören birisi var eşi yanında değil uzak bir ilçesinde o gidemedi beklenmedik bir tayin olduğu için ondan bilyorum kolay değil eşi izinlere geldiğinde gidişleri çok kötü oluyor bidaha düşün bencea.s.

hepınızı cok ııı anlıorum arkadaslar 4 ay oncesıne kada bende asker esıydım o yokken dogum yaptım onsuz buyttum okadar zorkı evlendık 5 ay sonra askere gıttı cok zor gunller atlattım askıma sımdı doyuyorum allah hepınızın esının sag salım gelmesını nasıp etsın hepsını korusun ınsallah esnızı sıze bagıslasın:Saruboceq:

geçmiş olsun cnm a.s. bizimki bitmeyen türden askerlik ama ben halimden memnunum ilk başlarda çok ayrı kaldık ama çok şükür artık kurs çıkmıyor gitmediğide kalmadı sanırım aman çıkmazda inş:Saruboceq:

Canım benım ya ne desen haklısın gercekten...
Herseyın hayırlısı canım,Allah baska ayrılıklar vermesın bunlar gecer canımcım..
Üzme kendını..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…