Asker Eşleri

yenmezmi ya bende pazar akşamı yaptım çok canım istedi ikinci kez yapıyorum ama nedense yeni keşfettim şimdklava:iye kadar neden keşfedememişin kendime kızıyorum çok güzel oldu

Günaydın hanımlar bugün kimdeyiz kahvaltıda benim resim yüklemede sorun var resimler gitmiyor.
Bir zahmet şöle demli bir çay istesem hamaratlı ellerinizden kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese gülene gülmeyene sevene sevmeyeneeeeeeee

Günaydın hanımlar bugün kimdeyiz kahvaltıda benim resim yüklemede sorun var resimler gitmiyor.
Bir zahmet şöle demli bir çay istesem hamaratlı ellerinizden kaydirigubbakcemile3

günaydın ank 06 bilmm artık bakalım kim hazırlıcak bu gün tabi uyumuyolarsa:uhm::sm_confused:

Belosun ablasına mesaj attım geçen gün belos nerelerde diye işleri çok yoğunmuş eve geçgeliyormuş ondan siteye giremiyormuş

kızlar pc başında yanlış bir hareket yaptım galiba omzum çok acıyo incindimi ne oldu anlamadım sol tarafımasenağlama:1no2: dönemiyorum bütün vücudumu çevirmem gerekiyo çok acıyo çok

ben çıkıyorum omzum çok ağrımaya başladı oğlanda kalktı zaten sonra görüşürüza.s.

yok ablam yok uykucu bunlar klkmaz evt beloşuda özledik bayadrı yok ortalıkta
sesimizi duydu dilekay sofrayı hazırladı hemen gidip yemeli evet belos iyiymiş herhalde yakında burada olur mesajı aldı nasılsa

kızlar pc başında yanlış bir hareket yaptım galiba omzum çok acıyo incindimi ne oldu anlamadım sol tarafımasenağlama:1no2: dönemiyorum bütün vücudumu çevirmem gerekiyo çok acıyo çok

geçmiş olsun canım yanlış bir hareket yaptın herhalde jel türü birşey sür sırtına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…