oh ben şanslıyım gdip yiyecem kahvaltı dileğeeeeeeeeeeee
sesimizi duydu dilekay sofrayı hazırladı hemen gidip yemeli evet belos iyiymiş herhalde yakında burada olur mesajı aldı nasılsa
geçmiş olsun canım yanlış bir hareket yaptın herhalde jel türü birşey sür sırtına
dilekay cım gecmiş olsun..merhemi sürdür ama masaj yaparak yedirirse merhemi daha da rahatlarsın canım..:teselli:
oy canım geçmiş olsun ya dilekcimm....benim de bayadır sol bileğim ağrıyor dr bana kist var dedi o ağrı yapıor dedi ve operasyon gerekliymiş bakalım olmayı düşünüyorum ben de ..
oy canım geçmiş olsun ya dilekcimm....benim de bayadır sol bileğim ağrıyor dr bana kist var dedi o ağrı yapıor dedi ve operasyon gerekliymiş bakalım olmayı düşünüyorum ben de ..
Ayy canım ya ben 15 gun once oldum sol ve sag el bileğimden..Bende kı kistler artık ceviz kadar olmuslardı,bı uyanıyordum uykudan bakıyorumkı dolma gıbı şişmiş elim parmaklarım..Ihmal etme ol amelıyatını,bıras sıkıntısı oluyor tabıkı,netıcede ellerını kullanamıyorsun.Dikişlerımıde alamadılar estetık dikişmiş içten oldugu ıcın gecıcek elbet,gecmiş olsun sanada..Soracagın bısey olursa cevaplarım tatlımm
DİLEAYcım çok geçmiş olsun. böyle birşey bendede olmuştu bir iki gün içinde geçiyor.
günaydın herkeseeeeegülene gülmeyene sevene sevmeyne dilek nasıl oldun git revire kız yoksa çekersin ben gibi
Canım geçmiş olsun şimdi nasıl oldun daha iyisindir umarım,bende ayağımdan olmuştum 1.5 ay alçıda kalmıştı benimde içten dikilmişti ama hala iğne gibi batmalar oluyor şişlikler devam ediyor çok yorma ellerini
Merhaba kızlar bende asker nişanlısıyım:) bu yaz düğünümüz var inş benimde nişanlım k.ırakta subay
Merhaba kızlar bende asker nişanlısıyım:) bu yaz düğünümüz var inş benimde nişanlım k.ırakta subay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?