Asker Eşleri

oh ben şanslıyım gdip yiyecem kahvaltı dileğeeeeeeeeeeee

buyrun herkese yeter kahvaltı bekliyorum ama çabuk olun öğlen geliyor

bilmiyorum ama çok ağrıyor eşim gelince sürdüreceğim

oy canım geçmiş olsun ya dilekcimm....benim de bayadır sol bileğim ağrıyor dr bana kist var dedi o ağrı yapıor dedi ve operasyon gerekliymiş bakalım olmayı düşünüyorum ben de ..

oy canım geçmiş olsun ya dilekcimm....benim de bayadır sol bileğim ağrıyor dr bana kist var dedi o ağrı yapıor dedi ve operasyon gerekliymiş bakalım olmayı düşünüyorum ben de ..

çok sağol meliscim nebileyim ya nasıl oldu ters hareket yaptım galiba jel sürdüm ama banamısın demedi ağrıyo yine sürücem bakalım nasıl olacak:uhm:

DİLEAYcım çok geçmiş olsun. böyle birşey bendede olmuştu bir iki gün içinde geçiyor.

Ayy canım ya ben 15 gun once oldum sol ve sag el bileğimden..Bende kı kistler artık ceviz kadar olmuslardı,bı uyanıyordum uykudan bakıyorumkı dolma gıbı şişmiş elim parmaklarım..Ihmal etme ol amelıyatını,bıras sıkıntısı oluyor tabıkı,netıcede ellerını kullanamıyorsun.Dikişlerımıde alamadılar estetık dikişmiş içten oldugu ıcın gecıcek elbet,gecmiş olsun sanada..Soracagın bısey olursa cevaplarım tatlımm

Canım geçmiş olsun şimdi nasıl oldun daha iyisindir umarım,bende ayağımdan olmuştum 1.5 ay alçıda kalmıştı benimde içten dikilmişti ama hala iğne gibi batmalar oluyor şişlikler devam ediyor çok yorma ellerini

günaydın herkeseeeeegülene gülmeyene sevene sevmeyne dilek nasıl oldun git revire kız yoksa çekersin ben gibi

günaydın herkeseeeeegülene gülmeyene sevene sevmeyne dilek nasıl oldun git revire kız yoksa çekersin ben gibi

sanada günaydın eşimde yok zaten bandırmaya seminere gidecekmiş revire gidemicem sıcak su torbası biraz iyi geliyo bugünde koyalım bakalım ne olacak:uhm:

tesekkur ederım cnm.Daha ıyıyım parmaklarım calısmaya basladı cok sukur ama dedıgın gıbı doktorda dedı cok agır tasıma ve anı hareket yapma tekrarlar bunlar dedı.. :bbo:

Merhaba kızlar bende asker nişanlısıyım:) bu yaz düğünümüz var inş benimde nişanlım k.ırakta subay

merhaba canım..Bu gectıgımız yazda benım düğünüm oldu ahh ah..O kadar günleri say,4 saate bitsin o kadar telas heyecan..Insallah hayırlısıyla atlatırsınız düğün telasını..Öpüyorum cnm..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…