- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
özebus canım gecmis olsuunnn cok cokkkk
günaydın kızlar nasılısnzzzzz
özebus canım gecmis olsuunnn cok cokkkk
yeni gelen arkadasımızda hos gelmis düğününün tadını cıkarrrr bi kere oluyo ve istediğin kadar eglenn canımmmmmm
dilekay ank6 pelincan rüyanaz adını sayamadığım diğer arkadaslarım hepinizi kocaman sapırt diye öptümmmmm
Ayy canım ya ben 15 gun once oldum sol ve sag el bileğimden..Bende kı kistler artık ceviz kadar olmuslardı,bı uyanıyordum uykudan bakıyorumkı dolma gıbı şişmiş elim parmaklarım..Ihmal etme ol amelıyatını,bıras sıkıntısı oluyor tabıkı,netıcede ellerını kullanamıyorsun.Dikişlerımıde alamadılar estetık dikişmiş içten oldugu ıcın gecıcek elbet,gecmiş olsun sanada..Soracagın bısey olursa cevaplarım tatlımm
çok sağol meliscim nebileyim ya nasıl oldu ters hareket yaptım galiba jel sürdüm ama banamısın demedi ağrıyo yine sürücem bakalım nasıl olacak:uhm:
kütletmek çok kötü damarına mı geldi acaba...dikkat etmek lazım allah korusun başka bişi olmasın daa aman...öyle yaa bu ay hastalık ayı mıdr nedir anlamadımmmmmmmmm hepimize geçmiş olsun baya hastamız var ben de dahiil okuyamadım baya da giremedim amaa herkesi öptümmm..
Herkese iyi gecelerrrr
selammlarrrr
herkese ıyı gecelerr...
bende varımmmmmm
bende varımmmmmm
hepimize canım yaa geçmişler olsun..ne bileyim artık ters hareket yaptım galiba bugün biraz daha iyi yine jel sürüp yatıcam şimdilik herkese iyi geceler sanada geçmiş olsun bu arada kocaman öptüm
nasılsın cnm görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?