Asker Eşleri

günaydın kızlar nasılısnzzzzz

özebus canım gecmis olsuunnn cok cokkkk
yeni gelen arkadasımızda hos gelmis düğününün tadını cıkarrrr bi kere oluyo ve istediğin kadar eglenn canımmmmmm
dilekay ank6 pelincan rüyanaz adını sayamadığım diğer arkadaslarım hepinizi kocaman sapırt diye öptümmmmm

esmacım hoşgeldin nerelerdesin arada kaybolup nereye gidiyosun fazla özletiyosun kendini

ilekay canım cok geziyom vallaa sorma tatlımmm kıs falan etkilemiyooo biziiii gelince aralarda giriyorum hayatımmmmm

gez bakalım doğunun acısınımı çıkartıyorsun gez gez biz fazla gezemiyoruz yaza hazırlıyoruz kendimizi

canım benim çoook geçmiş olsun ya ben aslında biraz korkuyorum yaa..benim 7,8 aydır ağrıyordu ,inanırmısın her ay dr gitmekten gına geldii son 2 aydır dayanamıyorum artık ağrısına ,,dediğin gibi bi şey de yapamıoyrum bi de sol elim allahtan...amaa tek elle de olmuyor haliylee.dr bana krem verip duruyor en son dedim artıkkkk bişi yapalım bu böyle olmazz yine krem verip yollamayın...askeri hastane ne bilim yaa izmirdeki hiiiiiiiiiiiç ilgilenmiyor çok kötü çoooooooook...şimdi 1 aydır her cuma randevu almak için hastaneyi arıyorum ancakkk almadım randevuuu ki randevu alıcam sonra dr bana gün verecek oooooooo ...olmadı gittim hastaneyee oradan bile alaamadımm ..herkes asker hastanesini bi övüoo deli oluyorrrrummm ...bilemiyorum bana mı denk geliyor yaa...dayanılmaz acılarım var ..nasıl oluyor pekiii benim tam benim sol eklem kısımda yani bilekte işte..bileğimin üstünde böle fındık kadar kemik var işte..aldırmak nasıl zor mu acı oluyor mu güzelim yaa ...

çok sağol meliscim nebileyim ya nasıl oldu ters hareket yaptım galiba jel sürdüm ama banamısın demedi ağrıyo yine sürücem bakalım nasıl olacak:uhm:

kütletmek çok kötü damarına mı geldi acaba...dikkat etmek lazım allah korusun başka bişi olmasın daa aman...öyle yaa bu ay hastalık ayı mıdr nedir anlamadımmmmmmmmm hepimize geçmiş olsun baya hastamız var ben de dahiil okuyamadım baya da giremedim amaa herkesi öptümmm..

ne bileyim artık ters hareket yaptım galiba bugün biraz daha iyi yine jel sürüp yatıcam şimdilik herkese iyi geceler sanada geçmiş olsun bu arada kocaman öptüm

canım yaa msjımı okudun mu özebuşşelin için tekrar geçmiş olsun nsıl geçti ameliyat acı oluyor mu canım yaa ..ben biraz korkuyorum ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…