Asker Eşleri

canım yaa msjımı okudun mu özebuşşelin için tekrar geçmiş olsun nsıl geçti ameliyat acı oluyor mu canım yaa ..ben biraz korkuyorum ne bilim

tesekkur ederım canım..Okudum msjını..Amelıyatta sadece dırsekten asagısını uyusturdular ama keske dıyorum komple bayıltsalardı.. Senı korkutmak ıstemem tabıkı ama gercek..Acı duymadım,cook hafıf hıssettım ıcerıde dokunuslarını buda ıınsanın ıcını bı garıp yapıyor zaten..Ama narkozun etkısı gecınce baslıyor agrı ve acı..Ama ol canım amelıyatını

sağol canım benimmm..olmak istiyorum zaten ya acısı yetioo bana..ufak bi darbede canımı acıtıyor inşallah randevuu alırsamm isityorum..sana da geçmiş olsun ,ilgilendin cevapladın teşekkür edeirm öptüm kıslar kocem uyukluoo ben de gidem yanına :))) ii geceler herkeseeeeesositososito

rıca ederım canımcım..Bır sıkıntın olursa sor cunku ben ılkokuldan berı cekıyorum anca kurtuldum..optum ıyı geceler.....a.s.

miyase nereye gittin kız sendemi uyumaya gittin yoksa:roflol::roflol::roflol:

rıca ederım canımcım..Bır sıkıntın olursa sor cunku ben ılkokuldan berı cekıyorum anca kurtuldum..optum ıyı geceler.....a.s.

:1shok:ayy nasıl çektin yaa o acıyıı..ama çok iyi olmuş ..işte ben artık temizliği abartmıyorum aslında abartamıyorum elim yüzünden .zamanında yüklendim şimdi çekiyorum acısını işte ...vala nazara geldik biz :))

tesekkur ederım cnm.Daha ıyıyım parmaklarım calısmaya basladı cok sukur ama dedıgın gıbı doktorda dedı cok agır tasıma ve anı hareket yapma tekrarlar bunlar dedı.. :bbo:

Kesinlikle ağır birşey kaldırma doktor bana 2 kilodan fazla taşıma dedi ama ben yine taşıyorum ruhuma işlemiş taşıma işi.

esmacım bir geliyon bir gdiyon uzaklaşma fazla bende seni şapırt diye öptümmm kaydirigubbakcemile3

Hanımlar tünaydın bugün biraz geç kaldım kahvaltıyı kim hazırladı bugün bakalım yormayın bu yaşlı başlı kadını -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…