canım yaa msjımı okudun mu özebuşşelin için tekrar geçmiş olsun nsıl geçti ameliyat acı oluyor mu canım yaa ..ben biraz korkuyorum ne bilim
sağol canım benimmm..olmak istiyorum zaten ya acısı yetioo bana..ufak bi darbede canımı acıtıyor inşallah randevuu alırsamm isityorum..sana da geçmiş olsun ,ilgilendin cevapladın teşekkür edeirm öptüm kıslar kocem uyukluoo ben de gidem yanına :))) ii geceler herkeseeeeesositosositotesekkur ederım canım..Okudum msjını..Amelıyatta sadece dırsekten asagısını uyusturdular ama keske dıyorum komple bayıltsalardı.. Senı korkutmak ıstemem tabıkı ama gercek..Acı duymadım,cook hafıf hıssettım ıcerıde dokunuslarını buda ıınsanın ıcını bı garıp yapıyor zaten..Ama narkozun etkısı gecınce baslıyor agrı ve acı..Ama ol canım amelıyatını
sağol canım benimmm..olmak istiyorum zaten ya acısı yetioo bana..ufak bi darbede canımı acıtıyor inşallah randevuu alırsamm isityorum..sana da geçmiş olsun ,ilgilendin cevapladın teşekkür edeirm öptüm kıslar kocem uyukluoo ben de gidem yanına :))) ii geceler herkeseeeeesositososito
hepimize canım yaa geçmişler olsun..
ben de geldim kıslar ...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rıca ederım canımcım..Bır sıkıntın olursa sor cunku ben ılkokuldan berı cekıyorum anca kurtuldum..optum ıyı geceler.....a.s.
günaydın canlarım bu arada kimsecikler yok miiiii ,kocem bugün nöbetçigece burdayım artık :))
günaydın canlarım bu arada kimsecikler yok miiiii ,kocem bugün nöbetçigece burdayım artık :))
tesekkur ederım cnm.Daha ıyıyım parmaklarım calısmaya basladı cok sukur ama dedıgın gıbı doktorda dedı cok agır tasıma ve anı hareket yapma tekrarlar bunlar dedı.. :bbo:
günaydın kızlar nasılısnzzzzz
özebus canım gecmis olsuunnn cok cokkkk
yeni gelen arkadasımızda hos gelmis düğününün tadını cıkarrrr bi kere oluyo ve istediğin kadar eglenn canımmmmmm
dilekay ank6 pelincan rüyanaz adını sayamadığım diğer arkadaslarım hepinizi kocaman sapırt diye öptümmmmm
Dilekay çok mersi canım ellerine sağlık hemen yiyorum nefiz gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?