estetik olması güzel ya iz kalmasın da..en doğrusu iyi ol da sen baya çekmişsin...benim hadii evlendiğim zamanrda çok ağırlık çektim ben çok temizlik yaptım bi başıma evimi temizledim ben ...zorladım sanırım şimdi de acısını çekiyorum....o zamanlar pek önemsemedim geçer dedim ,yorgunluğuma verdim ,baktım olmuyor balayında bile gittk dr a düşün amaa şimdi o zonklamalar bende de oluyor..işte bakalım ben de isityorum ameliyatı yaa dr ne zaman derse tabii..
benimde kocam nöbette ama yalnız değilim küçük yaramazım var bir tane kavga edip duruyoruz şimdi diziye bakıyoda rahatım yani [bez bebek yani]:sm_cool:
dilek ablam beniim de keşke minik bi yaramazım olsa :)) hhehehhehhee canım sıkılmaz ama olsunnnn annemlere yakın bi yere taşınma kararı aldık artık canım sıkılmayacak süprizzzzz
dilek ablam beniim de keşke minik bi yaramazım olsa :)) hhehehhehhee canım sıkılmaz ama olsunnnn annemlere yakın bi yere taşınma kararı aldık artık canım sıkılmayacak süprizzzzz
daha yeni evlenmişsiniz olur ama bence hemen yapmayın keyfini çıkarım derim annenlere yakın yere gidiyormuşsun hayırlı olsun bu arada sen kaç yaşındasın
daha yeni evlenmişsiniz olur ama bence hemen yapmayın keyfini çıkarım derim annenlere yakın yere gidiyormuşsun hayırlı olsun bu arada sen kaç yaşındasın
firdevs hanım adnan beye birşey öylüyecem dedi oda bitti behlülle bihter birbirine baktı o cadı kadın ortalığı karıştıracak haftaya çok heycanlıklava:klava: