Asker Eşleri

özebuş elin nasıl şimdii...
canım evet bu arada elle ayak frekansı tutmuyor ilginç yaa

bırsey kaldıramıyorum tatlım..Dikişlerımı alcaklardı pzt almadılar,estetık dikiş ya.90 gun sürermıs vücudun ipi atması..Bu iki gündür zokluyo sadece oda iptendir dıye düşünüyorum

estetik olması güzel ya iz kalmasın da..en doğrusu iyi ol da sen baya çekmişsin...benim hadii evlendiğim zamanrda çok ağırlık çektim ben çok temizlik yaptım bi başıma evimi temizledim ben ...zorladım sanırım şimdi de acısını çekiyorum....o zamanlar pek önemsemedim geçer dedim ,yorgunluğuma verdim ,baktım olmuyor balayında bile gittk dr a düşün amaa şimdi o zonklamalar bende de oluyor..işte bakalım ben de isityorum ameliyatı yaa dr ne zaman derse tabii..

sorma kusum cok cektı,önce sol elımdı sonra sagda da pırtlayınca dayanamadım artık..neyse kocişim gldı optum senı tatlısım....

dilek ablam beniim de keşke minik bi yaramazım olsa :)) hhehehhehhee canım sıkılmaz ama olsunnnn annemlere yakın bi yere taşınma kararı aldık artık canım sıkılmayacak süprizzzzz

dilek ablam beniim de keşke minik bi yaramazım olsa :)) hhehehhehhee canım sıkılmaz ama olsunnnn annemlere yakın bi yere taşınma kararı aldık artık canım sıkılmayacak süprizzzzz

daha yeni evlenmişsiniz olur ama bence hemen yapmayın keyfini çıkarım derim annenlere yakın yere gidiyormuşsun hayırlı olsun bu arada sen kaç yaşındasın

daha yeni evlenmişsiniz olur ama bence hemen yapmayın keyfini çıkarım derim annenlere yakın yere gidiyormuşsun hayırlı olsun bu arada sen kaç yaşındasın

25 :) Allah bilir tabii ki önce ama ben seneye istiyorum ,tayinimiz çıkmadan ,3 yıl sonra şark çünkü ...
amiiiiiiiiin sen kaç yaşındasın ablacım:1hug:

ben 28 yaşıma girdim ben çıkıyorum aşkı memnu başladı bitince gelirim yine öptüm

iyi akşamlar kızlar ben geldim dizimi bitirdim ama neden kimseler yok:uhm::mymeka:

firdevs hanım adnan beye birşey öylüyecem dedi oda bitti behlülle bihter birbirine baktı o cadı kadın ortalığı karıştıracak haftaya çok heycanlıklava:klava:

sinir oluyorum klava: o kadına neden her filmde bir tane kötü kadın müzeyyen var klava:klava::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…