Asker Eşleri

döktürürüz miyasekaydirigubbakcemile2:dance:bugün güzeldi ellerine sağlık herşey çok güzel olmuş ama sana yorgunluğu yeteceka.s

evt güzeldi sağol yardımların için geldin için çok yoruldum ama deydi güzeldi herşey

ay ne cadı kadınkar o hanifeyle hülyaklava:klavah ne güzel oldu ahu kazandı:dance::dance:

aa çok sevindim ahumu kazandı.ıçımın prensi kazanamadımı çook sevindim. son günlerde izleyememiştim.

slm kızlar ,,yemekteyizi ahu mu kazandı çok iyi şekilde izleyemedim açıkçası ama öyle bakıyordum arada...
anaa dün dedi ya prens ağzımdaki pırlantalar kırılıdı sandım diye çok deli bu adam yaa heheh komikti o zaten kodaman şekerim iyi kazanmış kazancağı kadar ,rezitalde kalıyor daha ne olsun :)))
buarada herkese tünaydıııııın

ya pelincan oradaysan sana bir şey sorcam canımm...
ya kullanıcı paneline gelince ekranda itibar puanları var aşağıya doğru baktığında görünen..ya neye yarıyor ve nasıl alınıyor anlamadım senin adın çıkıyor da ondan şettirdim ,anlamadım vaalhi cahil kaldım

canım o itibar puanları,hani gönderdiğin msjın sag üst köşesinde terazi resmi varya canım..Ordan veriliyor.Mesajı yazan kişinin terazisine tıkladıgında onun yorumuna katılıp katılmadıgını soruyor onaylıyorsan ıtıbar puanı eklenıyor.Verılen puanlarda yıne ustte sagda olan yeşil kutucuklar tatlım..Umarım anlatabılmısımdır..

a.s.a.s.:1hug:aydınlattın canem sağol güselim

melish83 tatlım oradaki teraziye tıklayıp istediğin kişinin puanını yükseltiyorsun.yani rep veriyorsun.

iyidir miyasecimm sen nasılsın.duymuşunuzdur belki denizlide büyük deprem bekleniyor bizde burda diken üstündeyiz,pamukkale aşşağı kaymış deniliyor.ALLAHIM hepimizi korusun

hoşgeldiniz kıslar:::::))
ayy bugün evdeyiz biz ,eşim 2 gündür nöbetçiydi çalıştı falan,yorulmuş ,oyüzden evdeyiz..böle sabah burda yağmur vardı nasıllll şimdi sanki o hava yok bi güneş bi güneş bayıldım resmen....ama esiyor birazcıkk

evet canım ya bizim burdada sabah çok yağmur vardı

şimdi güneşe doyulmuyor ama benim evimin önünde bina olduğu

için kayboldu güneş sabah bayabi korktum nasıl bu hava böyle diye:1shok:delikafadulden

iyidir miyasecimm sen nasılsın.duymuşunuzdur belki denizlide büyük deprem bekleniyor bizde burda diken üstündeyiz,pamukkale aşşağı kaymış deniliyor.ALLAHIM hepimizi korusun

evt canım tşr iyim allh yardımcınız olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…