Asker Eşleri

kızlar ben yatıyorum çok uykumgeldi mirmirmirmir
yarın görüşürüz iyi gecelerkaydirigubbakcemile3a.s.

günaydınlar herkese ilk günaydın benden olsun uykucular

GÜNAYDIN CANLARIM

dilek uykucu nerdesin kız öğleden sonra gel zıplıca beraber oynayalımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5gamyoncuiremsugamyoncuiremsu:1hug::1hug::1hug::teytey::içelim::roflol::roflol::roflol:

tamam kız net yoktu ondan açamadım bekle beni miyase gilicem

kurtlarımızı dökelimkaydirigubbakcemile2 hayde bre:dance::roflol:

tamam kız net yoktu ondan açamadım bekle beni miyase gilicem

kurtlarımızı dökelimkaydirigubbakcemile2 hayde bre:dance::roflol:

dökelim kız akşam cezanın konserinde döktüm bu günde çocuklarla ohhhhhhhhhihoyyyt:içelim::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:

dökelim kız akşam cezanın konserinde döktüm bu günde çocuklarla ohhhhhhhhhihoyyyt:içelim::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:

ne cezası kız konsermi vardı ondanmıydı havaifişekler çok patladı insan bizide çağırırdı giderken:dilcikar::1hug:

ne yaoalım vallah yiyecez içeceğiz onları yakmak lazım bizde bu kurtları dökücez döktürkaydirigubbakcemile2:roflol::dance:

ne cezası kız konsermi vardı ondanmıydı havaifişekler çok patladı insan bizide çağırırdı giderken:dilcikar::1hug:

evt cezanın konseri vardı 8 de eşin yok gitmezsin diye demedim bilseydm derdim kız rep yapıp durduk çocuklarla pazarada hadise yada ferhat göçer gelecekmiş gine gideriz ona inşallh o zamn da döktürüüz kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyytdelikafadulden:roflol::roflol::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…