iyidir miyasecimm sen nasılsın.duymuşunuzdur belki denizlide büyük deprem bekleniyor bizde burda diken üstündeyiz,pamukkale aşşağı kaymış deniliyor.ALLAHIM hepimizi korusun
kıslar hayırlı cumalar .......ben geldim rüyanazgüle güle canımmm..seni bekliyoss
fıstık günaydın sanada hayırlı cumalar olsun.
kaçıyon ha selam söyle çabuk gel
günaydın canım ne kadarda çok geziyosun hiç evde oturmuyosun eeee tabi ailesi yakın olunca insan gitmek istiyor git tabi çok selam
Herkese hayırlı cuma larr diliyorummm..a.s.
Gezentı senı,gene gezmelere gıdıyon he..Memleketıme sevgıler..a.s.
Rüyanaz şeker geziyon vallah ne güzel çabuk gel olurmu öptüm seni kızını
Kızlar bu akşam kızım döndü okuluna şimdi aradı uçağı inmiş valizimi alacağım dedi.
Sakın kızlarınızı gurbete yollamayın çok zor oluyor ama eğitim olunca birşey diyemiyorum.
ayy canımm Allah kavustursun,Allah baska ayrılıklar vermesin bunlar güzel ve hayırlı ayrılıklar..Ama bu kadar koyverme kendını canımm üzülme,gelin ederken ne yapacaksın sonra değil mi?? :teselli: Annem sen gibiydi aynı.. :çok üzgünüm: evden gelin cıkarkenki hali hala gözümün önünde fotograflara bakıp hala aglarım,gercı daha 7 aylık evlıyım ama olmuyor ıste..senağlama annemle yanyanayken bıle fotolara bakıp aglıyoruz..Bırde ben gurbet gurbet gezicem hemde doğularda.. Off of annemi özledim,depreşti yine..::çok üzgünüm:
slm kızlar döndüm evimdeyim kadınlar gününz kutlu kandiliniz mübarek olsun mucux.........
saol canısı seninde kandilin ve kadınlar günün kutlu olsun
gezdin geldin ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?