Asker Eşleri

iyidir miyasecimm sen nasılsın.duymuşunuzdur belki denizlide büyük deprem bekleniyor bizde burda diken üstündeyiz,pamukkale aşşağı kaymış deniliyor.ALLAHIM hepimizi korusun

ay canım evet haberlerde ızledıgıme aklımdaydın hep vallahı..Bende gölcük depremını yasadım,cok fecı bır uygu bılırım..Allah yardımcımız olsun cnm ya

depremin olması mümkün tabi havalar bile şaşırdı ..Allahım korusun yaa biziim buralarda çok sık oluyor teleteksi bi aç hep ege denizinde var bi deprem haberi ...

selam pelincan nerelerdeydin kız bir kaç gündür yoktun iyisinizdir inşallah allah yardımcınız olsun rabbim herkesi korusun

kıslar hayırlı cumalar .......ben geldim rüyanazgüle güle canımmm..seni bekliyoss

fıstık günaydın sanada hayırlı cumalar olsun.
kaçıyon ha selam söyle çabuk gel

günaydın canım ne kadarda çok geziyosun hiç evde oturmuyosun eeee tabi ailesi yakın olunca insan gitmek istiyor git tabi çok selam

Herkese hayırlı cuma larr diliyorummm..a.s.

Gezentı senı,gene gezmelere gıdıyon he..Memleketıme sevgıler..a.s.

şekerlerim ben geldim daha dogrusu eve gelmedim siteye geldim eve yarın geçicem annemin arkadaşı var kankisi şimdi ordayız bu gece de burda kalcaz yarın evime geçicem herkesi çok özledim kocaman öptüm ....

Rüyanaz şeker geziyon vallah ne güzel çabuk gel olurmu öptüm seni kızını
Kızlar bu akşam kızım döndü okuluna şimdi aradı uçağı inmiş valizimi alacağım dedi.
Sakın kızlarınızı gurbete yollamayın çok zor oluyor ama eğitim olunca birşey diyemiyorum.

ayy canımm Allah kavustursun,Allah baska ayrılıklar vermesin bunlar güzel ve hayırlı ayrılıklar..Ama bu kadar koyverme kendını canımm üzülme,gelin ederken ne yapacaksın sonra değil mi?? :teselli: Annem sen gibiydi aynı.. :çok üzgünüm: evden gelin cıkarkenki hali hala gözümün önünde fotograflara bakıp hala aglarım,gercı daha 7 aylık evlıyım ama olmuyor ıste..senağlama annemle yanyanayken bıle fotolara bakıp aglıyoruz..Bırde ben gurbet gurbet gezicem hemde doğularda.. Off of annemi özledim,depreşti yine..::çok üzgünüm:

Sağol canım benim..Tabiki bunlar güzel ayrılıklar mayısta vizeleri bitince gelebilir herhalde.
Anneler hep böyle işte aklıları hep evlatlarında kalıyor,artık 20 yaşında kızım kendi ayakları üzerinde durmayı öğreniyor.
Ama onlar hep gözümüzde hala küçücük birer çocuk gibiler.
Üzme beni sende şimdi artık zamanla sende alışırsın bu anne ayrılıklarına.
Allah kimseyi ayırmasın...

Tünaydın arkadaşlar...
Kandiliniz mübarek olsun.
Kadınlar gününüzü kutlarım.
Hepinize kocaman bir öpücük.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…