Asker Eşleri

ben iyim akşam ferhat göçerin konserindeydim çok güzeldi gerçekten dilek kahvaltı gene süper ellerine sağlık

özebus41 sen nasıl oldun güzelim ank06 allh kavuştursun kızına canım

ben iyim akşam ferhat göçerin konserindeydim çok güzeldi gerçekten dilek kahvaltı gene süper ellerine sağlık

evet ya çok güzeldi göremedim sizi biz iki kere geldik başlamadan atakan uyudu arabadan indik uyandı tekrar geldik biz gelirken siz daha gelmemişsiniz arabanız yoktu evin önünde

kızlar nasılsınız arda hastaydı yavrum cok ateslendi geneee buranın havasına bi alısamadı bünyesi gittii ondan giremedim neler yaptınız bakimmm

e şekerim ferhatı yoladık öle geldk kız:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

ohh iyisinz valla ferhat falannnnn :)))

kızlad dün gece telimi cebimdenn tuvalete düsürdüm gitti

kızlar nasılsınız arda hastaydı yavrum cok ateslendi geneee buranın havasına bi alısamadı bünyesi gittii ondan giremedim neler yaptınız bakimmm

çok geçmiş olsun canım ya hasas bir çocuk galiba yada havalardan olabilir bir açıyo bir kapatıyo ya

bünyesi cok hashas doktor yanında temizlik yapmıcaksın diyo bir kırlent bile cırpmıcaksın dedi havadakı tozlardan mikrop kapıyomusss o yüzden hava temizleyici aldık bizde sağol canım

sorma ya kot pantolonumun cebindeydi esimle markete gidip gelmistik sıkıstım hemen tuvalete gireyyim dedimm pantolunun cebinden düstüü gitti numaralarım sormaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…