Asker Eşleri

geçmiş olsun oğluna anneyimmben telinede napacan cana gelmesnde mala gelsin diyecem ama numaralarında gitti bak üzüldüm

sağolun kızlarrr öyle valla bende numaralara üzüldümmm git simdi yeni hat tel alllllll off offf

bünyesi cok hashas doktor yanında temizlik yapmıcaksın diyo bir kırlent bile cırpmıcaksın dedi havadakı tozlardan mikrop kapıyomusss o yüzden hava temizleyici aldık bizde sağol canım

Canım geçmiş olsun,bebişler ne kadar hassas ve dirençsiz oluyorlar deil mi..Üzme kendını,düşe kalka büyücek annesi...:1hug:
Telefon ıcınde kötü olmuş hakkaten..Eskı numaralarna kavusursun yıne canımcım..

selamm. anneyimben canım çook geçmiş olsun. sincanlının ayazı çok hasta eder.

anka06 abloşum şimdi alman pastanı deniycem.kalıbım borcam kare inşallah kek kalıptan çıkar.

pelincan sana pelin yazdım sonra bi tuhaf oldum kkda tanıştıgım pelin die bi kız vardı 1 senedir kkya girmiyo ve hiç gidiyorum bile demedi normal konuştuk o gün işten eve dönmeden önce o gün bu gündür haber alamadım çok seviyordum ama ulaşamadım bir daha tel da almamıştım ulaşabilecegim kimsede yok hep pelin deyince aklıma o gelir tuhaf olurum...şimdi yine aklıma geldi.....

anka06 abloşum şimdi alman pastanı deniycem.kalıbım borcam kare inşallah kek kalıptan çıkar.

fıstık kalıbı yağlarsan birşey olmaz
alüminyum yuvarlak tepsiler varya ben onda yapıyordum içini biraz yağlayıp un serpiyordum içine çok kolay çıkıyor o zaman.
teflon kalıplarda güzel olur.

pişince bir zahmet dağıt hepimiz yiyelim
sonucu bildir ama merak ederim sonra

kızlar iyi geceler hepinize napıyosunuz bakalım bizde bilgisayardayız kocisle o birinde ben birindee :)))

kızlar iyi geceler hepinize napıyosunuz bakalım bizde bilgisayardayız kocisle o birinde ben birindee :)))
Bizdede her akşam aynı olay bazen cepten çaldırıyor kahve istemek için görüşemiyoruz artık pc çıktı mertlik bozuldu :roflol: :roflol:

olşuuunnn buda güselllll görüküyorrrrr...cokacimcoook

Ben sana yaparım pasta sen iste cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…