Asker Eşleri

ben de katılıyorum size pasta çoktan bitti neyse bende yatıyorum artık..iyi geceler herkese sabah arkadaşım kahvaltıya gelcek erken kalkçam.......

slm bayanlar... nasılsınız uzun zamandır giremedim....geçde olsa kadınlar gününüz kutlu olsun canlarım..

hanımlar 5 bölgeden ev götürülecek tavsiye ettiğiniz nereler var.özellikle okulu iyi ve lojmanı yeterli olan yerler nereler.

abloşum dün akşam alman pastasını yaptım çok güzel oldu.biraz kesmede zorlandım sanırım tam ılımadan kesmek istediğim için oldu. tarif için çook teşekkür ederim.

Soğumadan kestiğin için olmuştur,beğendin demi çok hafif bir pasta çünkü
EEEEEEEE hani bizlere yokmu herkes bekliyor yani cokacimcoook

hanımlar 5 bölgeden ev götürülecek tavsiye ettiğiniz nereler var.özellikle okulu iyi ve lojmanı yeterli olan yerler nereler.

Ben bir tek malatyayı biliyorum 4 sene kalmıştık lojmanları çok güzel okulda içindeydi.
Nereleri düşünüyorsunuz şark dı demi
Malatya şark değil gerçi

canım bitliste tatvanda karacı akrabam var,cok memnunlar.. Onların dediğine göre rahatlar..Bır sıkıntıları yok..Birde en rahat yerler hap batı olmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…