Asker Eşleri

tesekkur ederım dilekaycım.. Yemiş kadar oldum canım.. ellerıne saglıkkkkkk
sabah bı baktım heryer bembeyazzzz.... ınanamadımmm,dün hıcbısey yoktu sadece soguktu..
cookk güzelll...

tesekkur ederım dilekaycım.. Yemiş kadar oldum canım.. ellerıne saglıkkkkkk
sabah bı baktım heryer bembeyazzzz.... ınanamadımmm,dün hıcbısey yoktu sadece soguktu..
cookk güzelll...

afiyet olsun canımkız sen nerdeydin bende karı çok seviyorum ama bu sene burda hiç yağmadı yükseklerde var ama şehir içine hiç yağmadı özledim karı senağlama burdada hava çok kötü yağmur var içerisi kapkaranlık vallah içim sıkıldı of offffffffffdelikafadulden:çok üzgünüm:

ay canım benım,lost dizisine takılmısım dalmışım sımdı gördüm..Hastalık yaptı bende..
Bilecikteyım canım ben,dünde burası öyleydı o yuzden sabah kar görünce sok oldum yaa ama güzelll.. Balıkesır akdenız ıklımınde kalıyor ya bırde denıze yakın,kar cok tutmayabılıyor oralarda.. Bilecık 4 bölgede de topragı olan bir il ve iklimi kışın cok sert.. yazlarıda durulmuyor sıcaktan.. Doğuya gıttıgımızde sıkıntı yasamayacagım fazla sanırım iklim yönunden... :))

günaydın.dilekay çok güzeldi kahfaltın ellerine sağlık doyduk.denizlidede kar yok ama hava ayazmı ayaz.eski takvime göre martın başındaymışızda o yüzden donuyormuşuz. kocakarı soğukları bunlar bir hafta sonra geçer inşallah.

günaydın şeker hanımlar.....sabah böyle sanki buzları fırlatıyorlarmış gibiydi hava şimdi de sağnak yağmura çevirdi hava ılık ama....

oy kk a bir takıldım mı saatleri dar ediyorum ,ben kaçıyorum biraz kendimle ilgileneyim :)) malum eşyalarımı kutulara koyuyorum yavaş yavaş...bu arada lost u biz çok seviyoruz eşimle özebuşş valaa bitti yeni bölümüni 4 gözle bekiyoruzzz :))) bi de unutma beniye sardım :))) oy oyy ders çalışmak lazım ders hadi kaçtım bb

afiyet olsun canım

hangi kanalda o dizi gerçi ben tv izleyemiyorum oğlandan bana sıra gelmiyo sabah çizgi film açıyoruz saat 5 e kadar bıktım vallah çizgi film izlemekten kapatınca başlıyo ağlamaya

bende tam bir lost tutkunuyum.tnt kanalda çıkıyor. pazartesi akşamları taVsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…