Asker Eşleri

bazen sıkılınca tnt den bende ızlıyorum ama ızedıgım bölümler onlar,haftada 1 gün cok yavas gelıyor.. Sımdı dvd cektırdık taa 5. sezondayımmmm ama acayıp sürükleyıcı.. bende herkese tavsıye ederımmm...

ancelinayı biret aldatmış.bebeklerin dadısıyla. o bile aldatılıyorsa vayyy halimize.

kızlar nasılsınız neden kimseler yok :sm_confused::sm_confused: havalar bozuk herkes hastamı yoksa :uhm::uhm:

:)) kıslar ya digiturkte yeni bölümler..eşim dvd sini bulup geliooo bi oturuşta 3,4 belki de fazlaca bölüm izlediğimiz oluyooo,sürükleyici yaa..tnt de ki çok yavaş yaaaa ...bu aradaaa 5 sezon 9 bölüm yayınlanacak ,ben orada kaldım en son :)))) mcuk size geç yazdım ama ancak gördüm..

bi yandan yemek yapom ben bi yandan evimdeki dantel çamaşırları yıkıyorum bi yandan da netteyim :Ş)))) haval çok güzel izmir de güneşş yakıoo yaa,yağmur vardı sabah hattaaa buz atıyordu biri sanki o dereceydii,,ee ne demişler izmirin havasına güven yok kızına var :))))

Selam kızlar burada hafiften kar yağmaya başladı sabahtan beri yağmur yağıyordu kar tutmaz ama hasret kaldık burada karın yağmasına

haha canım yaa cok alemsın.. azcık karsıyaka dogumlu olaraktan uzerıme alınıyım değil mi..sengözlerimebaksanab
kolay gelsın canım..cok işin varrrr

Selam kızlar burada hafiften kar yağmaya başladı sabahtan beri yağmur yağıyordu kar tutmaz ama hasret kaldık burada karın yağmasına

evet ablam ya bizde hasret kaldık bir yağsaydı oğlumda çok mutlu olurdu sorup duruyo ne zaman yağacak diye

ayy ya izmire 95 te yağmıştı kar en çook , hatırladığım ve de 2005 de sanırsam çok yağmıştı o zamanda hatta çalışıyordum da işe gidememiştim ,patronum beni işten çıkarmıştı :)))))) yalan söylüyorsun diyee ee ne bilim çiğliye yağmıştı merkeze yağmamış ,sonra özür dilemişti adam ( inanmadığına üzülmüştü ,kar denince hep bunu hatırlıyorum da :)))))

sağol özebuşş işimi yavaş yavaş yapom yaa makine yıkıyoooo :))) yemek de bittiiiiii barbunya yaptım akşama da bi pilav ohhhhhhhhhh :))) difrizden yazın közlediğim kırmızı biberleri de çıkardım eridi :)) bi de çorbaaa :)))) ayy karnım acıktı sanırsam PP

ohhh yemek bitmiş bende daha yapıcam ayrılabilirsem pc başından işindede allah kolaylıklar versin

oo ıyı hadı bakalım bıtırmıssın sende cogunu.. yemegıde hallettıysen gerısı kolayyy.. o kırmızı bıber közlicem dıye yazın kocaman bı ızgara almıstım yaa..5 kg bıber ıcın yani...

yok yaa fırın tepsisine koy at fırınaa :))) közlenince temizzle soğusun koy difirize ooh sonra acil bir şey olduğunda çok işe yarıyorrr :)) sevgilerle .....

fırınım kayınvaldemdeydı... mini fırın kullanıyorumda ben.. ceyız serılecegı esyaların kurulacagı zaman onların arabada gelecektı fırınım,onlarda saolsunlar gelmekten vazgecınce öle kalmıstı onlarda,delı olmustum.. düğün zamanı verın gıderken arabamızda götürelım dedık,düğün günü arabada bagajda fırın olmazmıs dıye vermedıler.düğünden sonra Gıdememıstıkte almaya izin problem olmustu eşimin,kargolayın dedık onuda olmaz dedıler cok para edermiş.. ne sıkıntı cektım ya hayırlı olsuna gelenımde oluyodu kafayı yıyodum..neyse of gene gerıldım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…