Selam kızlar burada hafiften kar yağmaya başladı sabahtan beri yağmur yağıyordu kar tutmaz ama hasret kaldık burada karın yağmasına
ayy ya izmire 95 te yağmıştı kar en çook , hatırladığım ve de 2005 de sanırsam çok yağmıştı o zamanda hatta çalışıyordum da işe gidememiştim ,patronum beni işten çıkarmıştı :)))))) yalan söylüyorsun diyee ee ne bilim çiğliye yağmıştı merkeze yağmamış ,sonra özür dilemişti adam( inanmadığına üzülmüştü ,kar denince hep bunu hatırlıyorum da :)))))
sağol özebuşş işimi yavaş yavaş yapom yaa makine yıkıyoooo :))) yemek de bittiiiiii barbunya yaptım akşama da bi pilav ohhhhhhhhhh :))) difrizden yazın közlediğim kırmızı biberleri de çıkardım eridi :)) bi de çorbaaa :)))) ayy karnım acıktı sanırsamPP
ayy ya izmire 95 te yağmıştı kar en çook , hatırladığım ve de 2005 de sanırsam çok yağmıştı o zamanda hatta çalışıyordum da işe gidememiştim ,patronum beni işten çıkarmıştı :)))))) yalan söylüyorsun diyee ee ne bilim çiğliye yağmıştı merkeze yağmamış ,sonra özür dilemişti adam( inanmadığına üzülmüştü ,kar denince hep bunu hatırlıyorum da :)))))
sağol özebuşş işimi yavaş yavaş yapom yaa makine yıkıyoooo :))) yemek de bittiiiiii barbunya yaptım akşama da bi pilav ohhhhhhhhhh :))) difrizden yazın közlediğim kırmızı biberleri de çıkardım eridi :)) bi de çorbaaa :)))) ayy karnım acıktı sanırsamPP
ohhh yemek bitmiş bende daha yapıcam ayrılabilirsem pc başından işindede allah kolaylıklar versin
slm nabersiniz...bugün herkesizn çok işi var galiba..
hoşgeldin canım bende kaçıyorum yemeğimi yapıp gelirim öptüm
tamam canım kolay gelsin sana..
evet ablam ya bizde hasret kaldık bir yağsaydı oğlumda çok mutlu olurdu sorup duruyo ne zaman yağacak diye
yağmaz artık bundan sonra hava da temizlenirdi en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?