Asker Eşleri

ayy canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim salla ya ben anlatsam bi ağzın açık kalır heralde nesee........sen de doldur tepsiiye fırına ver :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) a.s.

pelincan kızlar akşam yemeğine neler pişirdiniz.
ben barbunya ,pilav ,domates çorbası , salata ,kırmızı biber közlemesi , kırmızı pancar salatası ...burda eşimin arkadaşları var minik minik ,ana kuzuları ...onlar için bol bol yaptım gelsinler de yesinler diye :)))))))))))))) cokacimcoook

slm bayanlar ben geldim ama yine kimse yok galiba...eşim geç gelecek bu akşam gece eğitimi var..bende yalnız yemek istemedim takılıyım biraz dedim ama yok yine kimseyi yakalamıyorum zaten ben..

iyi akşamlar kızlar gene kimseler yok bende birazdan kaçarım çünkü aşkı memnu var arada takılırım şimde derse gitti gelene kadar bende pc o diziyi sevmediği için gece ona kalıyor

merabalar telsin benimde eşim nöbetci şu an kızımın ödevini yaptık oturuyoruz ben çok sık giremiyorum

slm baynlar nabersiniz yine çok sıkıcı bi günün ardndan sıkıcı ve uzun bi gece başlıyo..allahtan aşkı memnu var yani..

başladı canım ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere hepinize iii akşamlar...kendinize iii davranın..

dilekay benim eşim dizileri hiç sevmez saçma sapan şeyler diyor

haklısın benimkide hiç sevmiyor dizileri bu akşam ne var dedi aşkı memnu var deyince söylendi durdu bitmek bilmiyolar dedi neyseki derse gidiyoda rahatla izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…