Asker Eşleri

kıslar aşkı memnunun sonu kaçtı benim :))) gelin de anlatın ok mii? kociş arkadaşlarıyla maç isliyorrr :))) tüh tüh behlül de sarhoş olacaktı tam da (( ayy kaaçar mı bu yaa

evet adnan bey behlülü almaya gitti bütün ev ayağa kalktı dur bakalım ne olacak

[/bööööööööööööööööööööööö senağlama nese artık tekrarını kalmadan sen anlatırsın dilek ablamkaydirigubbakcemile5

hahahahaa alıştım bu diziiye de haa..yarpak tökümünü izliyordum ,aşkı memnunun çok tekrarları olduğun için bazen denk geliyor izliyordum ama vala alışkanlık yapooo :)) ben bihter ile annesinin çekişmelerini seviomm haz verio bana :))) ne oluyor arada da yazın baree

anlat canım yaa ..dur hatırlayım biiiii..................bunlar yemeğe gideceklerdi ,nihatın olayını kutlamak için ,bihter adnana hatalı mıyım diye sordu attı kendini yatağına orda bitti kısss benim izlemem...

klava::roflol::1hug:hoş geldiniz ank06 rüyanaz iyiz sizler nasılsınız kız rüya ne kadar geziyon kız bi ora bibura
annem bana senin kadar gezen birni hiç tanımadım hayatımda dio zaten...
geziom ablam saol eşim pazartesiye kadar izinli zaten ....valla 20 gün falan burdayım ben daha....
gözün aydın canım artık bol bol hasret giderirsiniz kendinize iyi bakın öptümkaydirigubbakcemile3

saol şekerim... canlarım herkesi öptüm slm vereyim dedim benim keyfim yerinde kocişim kızım yanımda güsel geçio zaman nete bile girmiorum valla sıkılmaya fırsat kalmıo eşim şimdi maç bakarken bende sizlere bakayım dedim...

hoşgeldin canım

ben bu kadını hiç sevmiyorum firdevs hanımı yani ortalığı hep karıştırıyo bihterle adnan beyin arasını biraz açmış gibi yemeği bile berbat etti adnan bey belli etmemeye çalıştıysa bile kızdığının kadın hep para peşinde kendini diktator sanıyo klavakötükedihüso:kızını aldı diye herşeye karışmya çalışıyo herşeyden haberi var adnan bey bile öyle dedi herşyle ne kadar ilgilisiniz yani herşeye burnunu sokuyosun gibilerinden:roflol::roflol:klava:klava:

canım benim senin adına çok sevindim istanbul da nerdesiniz şimdi
kızını ve seni öpüyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…