annem bana senin kadar gezen birni hiç tanımadım hayatımda dio zaten...klava::roflol::1hug:hoş geldiniz ank06 rüyanaz iyiz sizler nasılsınız kız rüya ne kadar geziyon kız bi ora bibura
geziom ablam saol eşim pazartesiye kadar izinli zaten ....valla 20 gün falan burdayım ben daha....
canım gözün aydın kavuştun eşine gezin bakalım biraz fırsat bulursanız ne kadar kalacaksın burada günaydınlar olsun
hoşgördük canım günaydın sanada çok geziyor demi rüyanaz olsun şimdi koçişinim yanında
ben buradayım tatlım günaydın sanada
günaydın azracım sanada
gözün aydın canım artık bol bol hasret giderirsiniz kendinize iyi bakın öptümkaydirigubbakcemile3
annem bana senin kadar gezen birni hiç tanımadım hayatımda dio zaten...
geziom ablam saol eşim pazartesiye kadar izinli zaten ....valla 20 gün falan burdayım ben daha....
saol şekerim... canlarım herkesi öptüm slm vereyim dedim benim keyfim yerinde kocişim kızım yanımda güsel geçio zaman nete bile girmiorum valla sıkılmaya fırsat kalmıo eşim şimdi maç bakarken bende sizlere bakayım dedim...
annem bana senin kadar gezen birni hiç tanımadım hayatımda dio zaten...
saol şekerim... canlarım herkesi öptüm slm vereyim dedim benim keyfim yerinde kocişim kızım yanımda güsel geçio zaman nete bile girmiorum valla sıkılmaya fırsat kalmıo eşim şimdi maç bakarken bende sizlere bakayım dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?