Asker Eşleri

ayy dün çatladım ne oldu sonunda diyee..kk daki aşkı memnu bölümüne girdim ama kimse beni görmedi :)))))) anlatmadılar ,kendi sohbetlerindeydiler ben de sinirlendim çıktım :))))))))))
:lepi:

Melis ne yaptın toplanıyırsun herhalde kolay gelsin sana izmirin hangi tarafına gidiyorsun ev olarak

şuan şirinyer deyim :) çiğli ye gidiyorum güneyden kuzey izmire yanii ..anneme yakınnnnnnnnn en güzel yeri burası işte..ben karşıyaka taraflarında rahat nefees alıyorum...[/B]yarın eve bakmaya gidiyoruz annemleer bulmuştu bize evi...bi de biz bakacağız %90 tutulacak...

vala işte kutulara yerleştirdim , yavaş yavaş yıkanması gerekenler vardı onları yıkayıp ütülüyorum ,dantellerimi ( ev hobacıııık yane...

cnm çok kolay qelsın zordur taşınmak
bnmde bı arkadaşım çiğli de lojmanlarda oturuyor

ayy dün çatladım ne oldu sonunda diyee..kk daki aşkı memnu bölümüne girdim ama kimse beni görmedi :)))))) anlatmadılar ,kendi sohbetlerindeydiler ben de sinirlendim çıktım :))))))))))
:lepi:

kıyamam sana ya..gecen bende yemekteyız bölümündeydım,baktım kayserılı arkadaslar kendı aralarında sohbet edıyolar,bende kızıp cıkmıstım :)))

kızlar nasılsınız zor girdim siteye eşim yeni windosu yükledi internet girişi yazılmadığı için ancak karıştırarak buldum neyse burdayım yani:dance:

kızlar nasılsınız zor girdim siteye eşim yeni windosu yükledi internet girişi yazılmadığı için ancak karıştırarak buldum neyse burdayım yani:dance:

merhaba dilekaycım,nasıl oldu rahatsızlıgın..benımde aynı işkence var.. msn ım hıc acılmıyorr.. yenı yukluyorum uyarı verıyor.. bende hergun karıstırarak grıyorum buraya :)) format lazım sanırım...

şimdi daha iyiiyim yani iyileştim mesengerden giremiyorum nerden girdim bende anlamadım gelince eşim bakar ben fazla anlayamdım bu msn açmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…