ben bu kadını hiç sevmiyorum firdevs hanımı yani ortalığı hep karıştırıyo bihterle adnan beyin arasını biraz açmış gibi yemeği bile berbat etti adnan bey belli etmemeye çalıştıysa bile kızdığının kadın hep para peşinde kendini diktator sanıyoklavakötükedihüso:kızını aldı diye herşeye karışmya çalışıyo herşeyden haberi var adnan bey bile öyle dedi herşyle ne kadar ilgilisiniz yani herşeye burnunu sokuyosun gibilerinden:roflol::roflol: klava: klava:
Melis ne yaptın toplanıyırsun herhalde kolay gelsin sana izmirin hangi tarafına gidiyorsun ev olarak
şuan şirinyer deyim :) çiğli ye gidiyorum güneyden kuzey izmire yanii ..anneme yakınnnnnnnnn en güzel yeri burası işte..ben karşıyaka taraflarında rahat nefees alıyorum...[/B]yarın eve bakmaya gidiyoruz annemleer bulmuştu bize evi...bi de biz bakacağız %90 tutulacak...
vala işte kutulara yerleştirdim , yavaş yavaş yıkanması gerekenler vardı onları yıkayıp ütülüyorum ,dantellerimi( ev hobacıııık yane...
ayy dün çatladım ne oldu sonunda diyee..kk daki aşkı memnu bölümüne girdim ama kimse beni görmedi :)))))) anlatmadılar ,kendi sohbetlerindeydiler ben de sinirlendim çıktım :)))))))))):lepi:
kızlar nasılsınız zor girdim siteye eşim yeni windosu yükledi internet girişi yazılmadığı için ancak karıştırarak buldum neyse burdayım yani:dance:
merhaba dilekaycım,nasıl oldu rahatsızlıgın..benımde aynı işkence var.. msn ım hıc acılmıyorr.. yenı yukluyorum uyarı verıyor.. bende hergun karıstırarak grıyorum buraya :)) format lazım sanırım...
hepinize hayırlı malar bayanlarrra.s.
tövbee ne yazmışım:)))eee bi yandan bebek emzirip tek elle yazınca böle oluo-tatlicadiarzu-
slm nabersiniz...bu arada hayırlı cumalar olsun herkese..
hayırlı cumalar dien herkese hayırlı cumalar kızlar:)
kıyamam sana.. bız anlarız sen dert etme..kaydirigubbakcemile3
ayyy canım benim saol:))zaten bugün kocacımda aç kaldı anca oğluşumu besliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?