Asker Eşleri

:sm_confused:delikafaduldena.s.a.s.
iyi akşmalr kızlar nasılsınız miyasem nerelerdesin kayıptın hastamıydın yoksa özlettin kendini yarın görüşürüz

günaydın herkese nasılsınız günaydın dilek nasılsın tşrler yok hasta değildim de işlerim vardı gçen hafta sınavlar bide hakanın hafta sonuda ben girmedim hiç napim ya geliyom gidiyom kimseler yok bide uzaklaşım biraz

miyasem uzaklaştım deme ne lurrrr yaaaa ağlarım bak sık sık uğramaya bak hayat temposu ne kadar yoğun olsada her fırsatta bir selamını bırak benimde öle günlerim çok yoğun ama aklım burda ki samimi dost ortamında her kese yeni bir hafta diliyorum umut ve tebesüm eksik olmasın

slm canım nasılsın sende gözükmüyosun bayadır nerelerdesin kız özledim valla

merhaba bayanlar, kaçıp kaçıp geliyorum iki kelime edemeden bizim bebiş uyanıyor bakalım şimdiki uykusu kaç dakika sürecek-tatlicadiarzu-

ohnn ne güzell ,walla ben şehir dışından uzakta oturdupum için bebekle zor oluyor o yüzden eşim evde olsada gezdirse bizi diye bakıyorumm, sanada güzel güzel gezmeler canım

bende gezmeye cıkıyorumm..Benımde evım carsıya uzak kutaylıncım,eşim geldıde öglen, o bırakacak şimdi..Havada güzell..:dance:

ühhüüüü ağlıcammm hawa çook güsel burdada ama çıkamıom dışarı ne güsell geçerken benide alın dermişim:))) işin kötüsü komşularımda hep iş kadını düzgen gelip gittiğim biri bile yook..

canım benim sizeee güzel mutlu gezmeler benim yerimede gezinn,öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…