Asker Eşleri

a.s.a.s.a.s.a.s.

kaydirigubbakcemile3

istanbulda neredesin kutaylin
gezdim geldim sabah hava bozuktu ama şimdi daha iyi oldu yoruldum ama çarşılar çok kalabalık

kaydirigubbakcemile3

istanbulda neredesin kutaylin
gezdim geldim sabah hava bozuktu ama şimdi daha iyi oldu yoruldum ama çarşılar çok kalabalık

kilyosta oturuyorum cnm,malesef yazın güzel,kışınsa mahrumiyet bölgesi, şuan burada güneş var içim gidiyor dışarı çıkmak icin,evet cumartesi çıktık trafik vardı, sen nerde oturuyorsun ank06

kilyosta oturuyorum cnm,malesef yazın güzel,kışınsa mahrumiyet bölgesi, şuan burada güneş var içim gidiyor dışarı çıkmak icin,evet cumartesi çıktık trafik vardı, sen nerde oturuyorsun ank06

bayağı bir uzak ama ulaşım zor değilmi
bende göztepede oturuyorum

evet ya sansından havalar yagmurlu geçen geldigimdede böyleydi ama daha burdayım ısınır inşallah...
nabersiniz canlar....

inşallah ısınırda sende gezersin bol bol
dolmabahçe sarayına git mutlaka
topkapı sarayı var yerebatan sarnıçı mutlaka görmelisin oraları
kendine iyi bak canım kaydirigubbakcemile3

bayağı bir uzak ama ulaşım zor değilmi
bende göztepede oturuyorum

ahhh olmazmı ben burada site icindeyim ama yakınımda bir market bile yook,arabada eşimde olduğu icin ancak haftasonlarını bekliyorum,otobüs var ama 2 saatte bir onuda kaçırdımı yanıyosun-tatlicadiarzu- göztepe güseldir ama severim..

tesküür ederim canım yalnız gidiyor desem eşim görevde tek kalıyorum işte offf bitse de kurtulsak burdan
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

günaydınlar nasılsınız gene kimseler kalmamış kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…