Asker Eşleri

DEMİRCİ34 hoş geldin aramızaa.s.a.s.dilek sana bi hemşeri gelmiş oh gözün aydın kız:teytey::1hug:

Kızlar günaydın kahvaltı hazır kalkın uykucular kaydirigubbakcemile3

ablam ellerine sağlık ben daha kahvaltımı yapamadın çünkü mutfak dolablarımı değiştiriyoruz ondan toparlamaktan yiyemedin bu gidişle öğlende yiyemicem senağlama

ablam ellerıne saglık,enfes görünüyor..gelmek isterdım ama iştahım kactı...Kayınvaldemler gelıcekmiş...delikafadulden

tesküür ederim canım yalnız gidiyor desem eşim görevde tek kalıyorum işte offf bitse de kurtulsak burdan
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

saol canım,ıyı gidıyor cok şükür.. netim kopmustuda ondan gıremedım gece bıtanem..
sartlar elverdıgı kadar ıdare edıyorum,eşim haftasnlarıda calısıo,yani bende hep yalnızım.Evım carsıyada cok uzak,istedıgım zaman cıkamıyorum.Annemıde özledım ama oda gelemıyo bu ara..off..bu aralar cok duygusal ve gergınım neden bılmıyorumsenağlama

ablam ellerine sağlık ben daha kahvaltımı yapamadın çünkü mutfak dolablarımı değiştiriyoruz ondan toparlamaktan yiyemedin bu gidişle öğlende yiyemicem senağlama

kolay gelsin canım ne uğraştırır şimdi o işler açkalma sakın yorgun düşersin bak karnını doyur ilk önce

ablam ellerıne saglık,enfes görünüyor..gelmek isterdım ama iştahım kactı...Kayınvaldemler gelıcekmiş...delikafadulden

ıııyyyyyyy dıkandınnn demiiiii :içelim:

selam bayanlar :ecrin_bebek: istanbulda haftasonu gidebileceğimiz güzel askeri tesis biliomusunuz?

slm ballarım nabersiniz......bende saçlarımı boyatmak istiyorum handan ablam ordu evi yada boyatabilecegim biyer söle bakim.....

slm ballarım nabersiniz......bende saçlarımı boyatmak istiyorum handan ablam ordu evi yada boyatabilecegim biyer söle bakim.....

sen avrupa yakasındasın nasılsa maslak orduevi var biraz uzak ama sana
harp akademileri lojmanları var içinde kuaför var oda uzak sana
yada laleliye yakın askeri lojmanlar varsa oraya bak sen
hiç bulamadın dışarda bir kuaföre gideceksin burada boya fiatları 50-60 arası değişiyor
akademi lojmanında oturduk saçları hep lojmanda halletmiştim dışarıya çıkmıyordum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…