Asker Eşleri

hangi yakada gideceksiniz ve hangi bölümüne istiyorsunuz
sarıyerde en sonda denizcilerin orduevi var onun yukarısında var bir tane deniz kenarı güzeldir orası

anadolu yakasındayız biz bitane va beylerbeyinde tam köprünün ayağının altında.denizcilerin.baska varmı die sordum.karsıdada olabilir.özellikle otoparkını kullanma amaçlı.mesela besşiktasa gittik arabayı koyabilelim.bööle merkezi yerlerde falan.ama deniz kenarı daha güzel tabi

selimiye var ama deniz kenarı değil
üsküdardaki şemsi paşa orduevi var kız kalesinin karşısında orası güzeldir denize karşı
astsubay bölümü orası
karşıda sarıer orduevi var otoparkı yoktu oranın şimdi nasıl bilmiyorum ama
maslak var orası yazın çok güzel oluyor havuzuda var girebiliyorsunuz kocaman hemde
kalender var birde orasıda çok güzel denize karşı
benim bildiklerim bunlar inşallah yararlı olur

merhaba özledim hepinizi iki gündür çook yoğundum dün akşam tabur günüm bendeydi.çok yoruldum mutluyum kazasız belasız atlattım üstümden büyüük bir yük gitti. az evvelde taburdan iki aileyi ağırladım yarın camışlar gibi yatmayı düşünüyorum okadar yorgunumki.ölü gibiyim pilim bitti.

merhaba canımm nereledeydın.. hadi gözünaydın,ne strese gırmıssındır kolay deıl gercekten..dınlenırsın bı güzelll

sizler nasılsınız. anneyimbenin oğluşu ardamızın doğum gününü kutladınızmı.

ozebusum canım valla iyi bir dinlenmeyi hakettim.seni çok öpüyorum iyi uykular

bırde esın nobetcı sanırım yıne benımkıde nobetcı ne yazıkkı ve ben yıne korkuyorum her zamankı gıbı su korkularım hıc gecmeyecek galıba sızınkı 24 24 mu calısıyordu cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…