Asker Eşleri

sen hangi oyunları oynuyosun görüorum ama bazen belli olmuor

canım pek tanımıyorum herkesi inşallah tanışacağız herkesle siz neredesiniz yada nerde görev yapıyorsunuz
canım bılecıkte görev yapıyo eşim jandarma,bu sene hazırlık geldı ıste doğuy gıdecegız hayırlısıyla.. sız..
sen hangi oyunları oynuyosun görüorum ama bazen belli olmuor

buble shooter a genelde..
onun dışında
şimdi yetiye dadandım ve bilardooo..

biz keşandayız kıbrıstan bu sene geldik 2 sene sonra doğu gelcek neresi çıkacak bilmiyoruz hayırlısı allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

Slm kızlar ben esımı yıne gÖreve gÖnderdım Şırnaga gıttıler 6 aylıgını Çok Özlucem kuzumu sızlerde dualarınızı eksık etmeyın

Allah yardımcınız olsun canımm,ben dua edıcem bugun mubarek gece hemde.. Rabbım tum askerlerımızı korusun,güç versin..

hayırlı cumalar canlarım

günaydın. hepimizin cumasu mübarek olsun.elmas aramıza hoşgeldin.t&skılıç nerelerdeydin özlettin.ALLAH tez zamanda kavuştursun eşine.

kızlar msn yok benim pc de hotmaili açacak bir msn söyleyinde yükleyeyim

Günaydın hanımlar.
Cumanız mübarek olsun.
Pelincan anlamam ben anam bu işlerden hep eşim yapıyor bunları zeppe sorsana teknik destek diye sana yardımcı olur.

nasılsın ozebus iyimisin benim kız çok hasta ya diş çıkarıyor ateşler içinde yanıyor uyudu biraz fırsat buldum açtım ama yine kimse yok yaaaa :1no2:

gecmiş olsun cnm.. havalar cok kötü,bebişler hemen hastalanıyo valla..
misafırlerımden daha hıc ses yok,onları beklıyorum bende,regl olcam sanırım günüm gectı baya agrılarım arttı..tamda bugunu buldu canım sıkıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…