Demi yani :jeyyar:
vallah benimkininde yok bizimki hiç istememiş zaten belkide bize yapacağı gibi kendisininkinede yaparlar diye yapmamış herhalda
sorma ablacım,en son beni cok kırmıslardı ona ragmen hadı dıyorum haklıyken haksız olmayım kandılde aradım yınede.. umarım huzursuzluk cıkarmazlar,tansiyonum var zaten hıc cekemem..
mesafelıyım ablacım..benıde ne ararlar ne sorarlar bende öle,bayram kandil hariç..
sen aranda mesafe bırakırsan kafan daha rahat olur canım duymamaya çalış sende 1 gün kalacaklardı demi öyle hatırlıyorum
Melıs ın anneı gelecektı,bırazda rahatsızdı dınlenıyodur belkı..Melis nerelerde acaba bugün hiç sesi çıkmadı ne yaptı toplanıyordu oda
merhaba arkadaşlar nasılsınız hiç girmiyorsunuz yaaaa çok sıkılıyorum adamların yüzünü göremiyoruz zaten sizlerde yoksunuz senağlama
ben genelde oyuna takılıyorum
mesafelıyım ablacım..benıde ne ararlar ne sorarlar bende öle,bayram kandil hariç..
Melıs ın anneı gelecektı,bırazda rahatsızdı dınlenıyodur belkı..
mrb canım,gırıyoruz aslında sen fazla takılmıyosun sanırım denk gelmıyo bı turlu..a.s.
evet canım rekorlarının takıpcısıyım.. kötükedihüso
bende cok memnun oldum cnm,zaten demırbas gıbı oldum burda..gelen benı kesın göruyo..hihoyyytgenellikle açığım ama denk gelmiyoruz birde babam ziyaretime gelmişti bu ara pek açamadım ama çok güzel ben çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma pek dışarı çıkasım gelmiyor buraya takılmak daha zevkli geliyor hihoyyyt
yok canım o kadar değil bir kaç oyunu çok seviyorum genelde onlarla oynuyorum
bende cok memnun oldum cnm,zaten demırbas gıbı oldum burda..gelen benı kesın göruyo..hihoyyyt
hadi hadi..kaydirigubbakcemile3
maasallahın var ya,bende öle bıkac oyuna takılıyorum ama senınle cok karsılasıyorum..Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?