Asker Eşleri

vallah benimkininde yok bizimki hiç istememiş zaten belkide bize yapacağı gibi kendisininkinede yaparlar diye yapmamış herhalda

benim kaynanamın iki tane cadı kızı var ama onlara giderse 1 hafta kalır. 7 aydır eltimde geçen senede 5 ay bende kalmışlardı.kızlarını zahmete sokmaz. gelinlerede hiç acımaz.eşim buyaz gdoğuya gidince bana kapağı atmak istiyor ama yemezler....inşallah geçen yılda büyük konuşmuştum başıma geldiler amann dilimi ısırayım.özebusum ciğerim ALLAH kolaylık versin.

hemde ne agır toplar.. daha ılk defa gelecekler evıme..
Benı tenezzul arayıp demıyolar,eşime dıyolar,oda bana sorması gerektiğini söylemiş
. :jeyyar:
Ben aramıyorum bayram kandil hariç..
Böyle daha huzurluyum..

sorma ablacım,en son beni cok kırmıslardı ona ragmen hadı dıyorum haklıyken haksız olmayım kandılde aradım yınede.. umarım huzursuzluk cıkarmazlar,tansiyonum var zaten hıc cekemem..

sorma ablacım,en son beni cok kırmıslardı ona ragmen hadı dıyorum haklıyken haksız olmayım kandılde aradım yınede.. umarım huzursuzluk cıkarmazlar,tansiyonum var zaten hıc cekemem..

sen aranda mesafe bırakırsan kafan daha rahat olur canım duymamaya çalış sende 1 gün kalacaklardı demi öyle hatırlıyorum

merhaba arkadaşlar nasılsınız hiç girmiyorsunuz yaaaa çok sıkılıyorum adamların yüzünü göremiyoruz zaten sizlerde yoksunuz senağlama

selam canım biz buralardayız ben gece pek giremiyorum fırsat buldukça giriyorum ama gündüz hep burdayım yani

sen aranda mesafe bırakırsan kafan daha rahat olur canım duymamaya çalış sende 1 gün kalacaklardı demi öyle hatırlıyorum
mesafelıyım ablacım..benıde ne ararlar ne sorarlar bende öle,bayram kandil hariç..
Melis nerelerde acaba bugün hiç sesi çıkmadı ne yaptı toplanıyordu oda
Melıs ın anneı gelecektı,bırazda rahatsızdı dınlenıyodur belkı..
merhaba arkadaşlar nasılsınız hiç girmiyorsunuz yaaaa çok sıkılıyorum adamların yüzünü göremiyoruz zaten sizlerde yoksunuz senağlama

mrb canım,gırıyoruz aslında sen fazla takılmıyosun sanırım denk gelmıyo bı turlu..a.s.

genellikle açığım ama denk gelmiyoruz birde babam ziyaretime gelmişti bu ara pek açamadım ama çok güzel ben çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma pek dışarı çıkasım gelmiyor buraya takılmak daha zevkli geliyor hihoyyyt

bende cok memnun oldum cnm,zaten demırbas gıbı oldum burda..gelen benı kesın göruyo..hihoyyyt
yok canım o kadar değil bir kaç oyunu çok seviyorum genelde onlarla oynuyorum

hadi hadi..kaydirigubbakcemile3
maasallahın var ya,bende öle bıkac oyuna takılıyorum ama senınle cok karsılasıyorum..Çok üzgünüm çoook

canım pek tanımıyorum herkesi inşallah tanışacağız herkesle siz neredesiniz yada nerde görev yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…