hoşgeldin miyase elmascım geçmiş olsun bebeğin ne kadarlık
gecmiş olsun cnm.. havalar cok kötü,bebişler hemen hastalanıyo valla..
misafırlerımden daha hıc ses yok,onları beklıyorum bende,regl olcam sanırım günüm gectı baya agrılarım arttı..tamda bugunu buldu canım sıkıldı..
bebeğim 20 aylık artık son dişleri tamamlıyoruz ama çok ateşi var canım ya çok ağlıyor 38 düşüyor geri 40 çıkıyor senağlama
çok canım sıkılıyor onu öyle gördükçe
mrn canım.. evet canım içindeyım, iş yönünden kımse memnun deıl,egt bırlıgı oldugu ıcın baya sıkıntı yasıyorlar canım..hayırlısı olsun güzel annecık..burada da hava berbat yagmurlu kızlar
özebus sen bileciğin içinde misin eşim jandarma yazmışsında benimde eşim jandarma bu sene tayinciyiz hayırlısıyla
selammm cnmmslmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım misafirlerini bence hiç takma kafana çünkü benmki kadar sorununuz olamaz gerçi herkesin problemi farklı ama sen ne söylerlerse söylesinler umursamaz gibi davran o zaman hiç bişey yapamıyorlar laf verdiğin an daha çok insanın üstüne geliyorlar sıkma kendini canım :teselli:
mrn canım.. evet canım içindeyım, iş yönünden kımse memnun deıl,egt bırlıgı oldugu ıcın baya sıkıntı yasıyorlar canım..hayırlısı olsun güzel annecık..
selammm cnmm
anlayabıliyorum canım,dedıgın gıbı herkesın prob farklı,bunar yapıolar yapıolar sonrada hıcbısey olmamıs gıbı hergun aramamızı ıstıyolar..ben daha yenı evlıyım yaaa,sımdıden bölelerse dıyorum o yuzden hıcbırsekılde kendımı ezdırmıyorum,yerı geldımı herseyıde soluyorum..en son görüşmemde 4 ay önce ıste benı cok kırmıslardı,hala ne yuzle gelmek ıstıyolar anlamadım..daha da gelemedıler hala ses soluk yok,sabahtan berı hazırlandım beklıyorum..pazarda secım var yarın gıderler dıye umuyorum..
mrb hanımlar bende asker eşiyim sizleri görünce slm vermek istedim
hosgeldın canımmmmmrb hanımlar bende asker eşiyim sizleri görünce slm vermek istedim
yok ablacım gelmedıler halen.. beklıyorum.. yoruldum ablacım ya,sımdıye kadar ettım yıne ıdare ederım ben,problemlı olan onlar.. ben eşimden korkuyorum aslında,cok sert onlara karsı haklı olarak,yoksa basedemeyız..Kızlar selammmmmm ne haber bakalım keyifler nasıl
Ozebus geldimi misafirlerin dikkat et sende ellerini çok yorma
ıdare edeceksin artık eşinin ailesi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?