Asker Eşleri

burada da hava berbat yagmurlu kızlar
özebus sen bileciğin içinde misin eşim jandarma yazmışsında benimde eşim jandarma bu sene tayinciyiz hayırlısıyla

canım misafirlerini bence hiç takma kafana çünkü benmki kadar sorununuz olamaz gerçi herkesin problemi farklı ama sen ne söylerlerse söylesinler umursamaz gibi davran o zaman hiç bişey yapamıyorlar laf verdiğin an daha çok insanın üstüne geliyorlar sıkma kendini canım :teselli:

bebeğim 20 aylık artık son dişleri tamamlıyoruz ama çok ateşi var canım ya çok ağlıyor 38 düşüyor geri 40 çıkıyor senağlama
çok canım sıkılıyor onu öyle gördükçe

canım benim ya biz o günleri çoktan atlattık neyseki benim oğlunda diş çıkartırkan hiç ateş olmadı o yüzden rahat çıkartı tabiki 11 aylık çıkartmaya başladı belkide geç çıkarttığı için olabilir

esmacım özlettin kendini nerelerdesin doğumgününüz nasıl geçti artık giremiyosun ardamı hastalandı yoksa:uhm:

burada da hava berbat yagmurlu kızlar
özebus sen bileciğin içinde misin eşim jandarma yazmışsında benimde eşim jandarma bu sene tayinciyiz hayırlısıyla
mrn canım.. evet canım içindeyım, iş yönünden kımse memnun deıl,egt bırlıgı oldugu ıcın baya sıkıntı yasıyorlar canım..hayırlısı olsun güzel annecık..
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selammm cnmm

anlayabıliyorum canım,dedıgın gıbı herkesın prob farklı,bunar yapıolar yapıolar sonrada hıcbısey olmamıs gıbı hergun aramamızı ıstıyolar..ben daha yenı evlıyım yaaa,sımdıden bölelerse dıyorum o yuzden hıcbırsekılde kendımı ezdırmıyorum,yerı geldımı herseyıde soluyorum..en son görüşmemde 4 ay önce ıste benı cok kırmıslardı,hala ne yuzle gelmek ıstıyolar anlamadım..daha da gelemedıler hala ses soluk yok,sabahtan berı hazırlandım beklıyorum..pazarda secım var yarın gıderler dıye umuyorum..

biliyorum ben bileciği söğüte bozhüyük e ve bileciğe gittim canım eğitim birliği oldugu için denetlemesi falan cok ama inan bana burdan daha iyidir :) hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
yeni evliymişsin hayırlı olsun canım

saol cnmcım.. bızde elazıg ıstıyoduk :))) sengözlerimebaksanabgercekten denetlemeler cok oluyor..
hayırlısı olsun tabıkı canım.. :1hug:

seninkiler herhalde 1 gün kalacaklar benimkiler geldiğinde 5 ay kalıyorlar ve ben konuşmuyorum onlarla ona rağmen her sene geliyorlar bir bu sene gelmediler 6 yıllık evliyim nefret ediyorum onlardan beni çok üzdüler senağlama

umarım birgündür,yüzlerını 1 saat bıle görmeye seslerını duymaya tahammulum yok..
ya onlarda sevmez öle 1 ay 5 ay kalmayı,en fazla 1hafta ama drumlardan dolayı 1 gece sadece... 2 dir gelmek ıstedıler benım amelıyatım falan denk geldı kabul etmedım,bır dahada buyur etmedım.gene aramıslar eşimi sormuslar,oda bana sorması gerektıgını solemıs.Dedık stresını yasıcamıza 1 gece gelsınle gıtsınler kurtulalım dedık.benım kayınpederımde emeklı jandarma ama anlayısın a'sı yok..Kayınvaldemde ojelerı sürünsün topukluluları gıyınsın saclarını fönletsın gezsın..

mrb hanımlar bende asker eşiyim sizleri görünce slm vermek istedim

Kızlar selammmmmm ne haber bakalım keyifler nasıl
Ozebus geldimi misafirlerin dikkat et sende ellerini çok yorma
İdare edeceksin artık eşinin ailesi işte

mrb hanımlar bende asker eşiyim sizleri görünce slm vermek istedim
hosgeldın canımmmm
Kızlar selammmmmm ne haber bakalım keyifler nasıl
Ozebus geldimi misafirlerin dikkat et sende ellerini çok yorma
ıdare edeceksin artık eşinin ailesi işte
yok ablacım gelmedıler halen.. beklıyorum.. yoruldum ablacım ya,sımdıye kadar ettım yıne ıdare ederım ben,problemlı olan onlar.. ben eşimden korkuyorum aslında,cok sert onlara karsı haklı olarak,yoksa basedemeyız..
sen bılırmısın acaba dıkıslerımın etrafı şişti benım yeni farkettım dokunuca acı verıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…