Asker Eşleri

Kızlar iyi geceler sabah görüşürük artıkın kahvaltıyı kim hazırlayacak yarın şöle okkalısından ossun kaydirigubbakcemile5

sen ıstersınde bn yapmammı ablamhihoyyyt
hmde köy kahvaltısıcokacimcoook

Son düzenleme:
dilekaycım dolaplarımı yenılemıstın.. mis gibi olmuslardır ne guzel,e tabı bırazcık zahmetı oluyor ama ınsanın ıcıne siniyor deıl mı..

evet canımya mis gibi oldular çok eskiydi ama idare ediyıoduk ev sahibi söyledk onlarda biraz itiraz etti ama yinede yenilediler

buyru kahvaltı hazır erken gelen eder kahvaltısını eeeee fazla bekleyememcokacimcoook

selam uyuyamadım. akşamdan bu yana denizli yine sallanıyor.ALLAHIM sonumuzu hayıretsin.hepinize iyi uykular.

allah korusun canım inşallah durur bir an önce korkma sakın kaydirigubbakcemile3

sen ıstersınde bn yapmammı ablamhihoyyyt
hmde köy kahvaltısıcokacimcoook

canım saol kaydirigubbakcemile3 ne güzel olur şimdi

buyru kahvaltı hazır erken gelen eder kahvaltısını eeeee fazla bekleyememcokacimcoook

geldim geldim hıımmm nefiz gözüküyor canım ellerine sağlık kaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı günler.. o kadar evı temızledım ettim ama genede cok işim varmıs gıbı gelıo,yarın ki agır mısafırden mı acaba.. Çok üzgünüm çoook

selam kızlar nasılsınız bende temizliği yeni bitirdim oturdum bakayım kimler varmış dedim bayağı yoruldum dünden sonrada bu temizlik oooooooooooooffffffffffffffffffffffdelikafaduldendelikafadulden

kayınvaldem,kaynpederim,görümcem..delikafadulden

allah kolaylıklar versin canım bayağı ağırmışlar yani benim öyle bir derdim yok bir kaynanam var oda gelemez yeni gelin aldı onu bırakmaz zaten hiçte gerek yok gelmesine otursun oturduğu yerde :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…