Asker Eşleri

nasılsınız bakalım bende bu akşam gezmeye gideceğiz hazırlık falan şte pantolonumu yapayım derken makinede iğnem kırıldı bende kızdım bıraktım geldim buraya yemeğimi yapayım dedim buraya takıldım yakacaktım az kalsın birazdanda eşim gelir gideyim yemğimide hazırlayayım sonra görüşürüz

bende pilav yapıcam geç bile kaldıımm gidiyoruum kocişin gelmesine az kaldıı

hoş bulduk narencim görmemişim seni ben şimdi kaçıyım yoksa yemeksiz kalcaz sonra geliyimde kaynaşalım bi güzel :teytey:

elmascım memleketin nere.kıbrısta nerden geldin,bende güzel yurttan geldim mevlevi taburundaydık

sherin aramıza yeni katıldın galiba hoşgeldin.hep bizimle kal. nerelisin.

elmas canım bende hiç özlemem diyordum ama özledim kıbrısı ücra bir köyde kaldım.lemardan başka gezecek yer yoktu lemarada 15 dakikada gidiyorduk.

3 yıl olcak bu ağustosta.sen yenimi geldin. kıbrısta samimiyet çook yoğun hissediliyordu hatta son yıl vıcık vıcık olmuştu ilişkiler. yinede güzelmiş be diyorum şimdi.

Canım şiş olması gayet normal birde elini çok kullandıysan ondanda şişer elini biraz yukarıda tut iner biraz.
Benim 5ay filan oldu ameliyatım daha 2 3 gündür kemikler şeklini almaya başladı zamanla düzelir ama merak etme

slm bi geldim bi gittim :))) yeni gelen arkadaşıma hoş geldin der yanaklarından öperim :))) kociş geldi kaldı kk yarım :)) nese ki gidecek bugün arkadaşlarıyla toplanıp yemek yiyeceklermiş..birazdan gider geliriim yine..öptüm...

Kızlar iyi akşamlar kıbrıs mı dediniz ay özledim vallah orasını yerimseniben
Aklıma kızımı düşürdünüz havalar güzelmiş şimdi orda :1hug:
Magosa olacaksın orduevinde gir denize ye lahmacunları ye dondurmaları cokacimcoook
Belki haziranda tekrar giderim kızın yanına hiçbelli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…