Asker Eşleri

Pelincan yaptınmı tatlıyı bugün bir arkadaş mesaj yazdı bana akşama yapacam diye sonucu bildir dedim bende yap mutlaka güzel oluyor cokacimcoook

3 yıl olcak bu ağustosta.sen yenimi geldin. kıbrısta samimiyet çook yoğun hissediliyordu hatta son yıl vıcık vıcık olmuştu ilişkiler. yinede güzelmiş be diyorum şimdi.

ben bu sene geldim bende çok kötü evlerde oturdum ama ben fazla takılmıyordum kimseye eşimle beraberdim hep çoooook özlüyorummsenağlama

evet yaaa ben çok özledimmmm senağlama

tesekkür ederim elmascım o senin güzel gören gözlerin :))

benim kociş te yok tatlım 20 gündür önümüzdeki hafta gelecek elazığ yazmayın olur da palu komando gelir falan allah muhafaza eşim burdaki komando bölüğünün komutanı oldugu halde dagdan inemiyor düşünün (

ben keşanda kızdan dolayı pek çıkamıyorum çıksamda evimiz şehir dışında çok zor oluyor ama orada araba altımızda her yere gidiyorduk buraya gelirken kaza yaptık araba gitti elimizden birazda o yönden özlüyorum

tançıyız biz işte nereye gönderirlerse ama karsı istiyoruz sarıkamışı karsta görev yaptık ama hayırlısı olsun bakalım bilmiyorum sen yalnızmı kalıyorsun

ne yazıkki yalnız kalıyorum canımmm gerci bir züğürt tesellisi var burdaki cogu kişinin eşi dagda oldugu için birbirimizle görüşüyoruz benim öğretmen arkadaslarımda var idare ettik işte 2 yıl bitti sayılır hepimiz hakkında hayırlısı olsun elmascım

allah bütün askerlerimizin komutanlarımızın yardımcısı olsun onlar allaha emanet işte bizim elimizden birşey gelmiyor

sherin aramıza yeni katıldın galiba hoşgeldin.hep bizimle kal. nerelisin.
hoşbulduk. kovsanızda gitmem artık kaydirigubbakcemile hepiniz çok sıcakkanlısınız ankaralıyım ben varmı başka ankaralı olan hanımlar?

bende öptüm a.s.

tamam ablam tşk ederim hafta sonu halletçem...
slm şekerlerim nasılsınız grşmeyeli ösledim sizleri.........

hoşbulduk. kovsanızda gitmem artık hepiniz çok sıcakkanlısınız ankaralıyım ben varmı başka ankaralı olan hanımlar?

ben ben ben kaydirigubbakcemile3

rüyanazım bidenem kocişinin yanındamısın hala. kız valla özledim seni.

nallıhan a giderken sağ tarafta karakol:)
oğlan seni çok sevdim hayat arkadaşım ol
alçllım yeşillim pembelim misin
ben senle dalga gectim sen deli misin
vay be ne ezbermiş hala unutmadım
ilkokulda ezberlemiştik :))
benden sana gelsin şugar ablam

ne güzel hemşerilerim varmış sevindirik oldum hihoyyyt ank06 siz neresinden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…