- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.209
- 1.423
- 60
Melis kolay gelsin sanada evine yerleşince rahat edersin artık
3 yıl olcak bu ağustosta.sen yenimi geldin. kıbrısta samimiyet çook yoğun hissediliyordu hatta son yıl vıcık vıcık olmuştu ilişkiler. yinede güzelmiş be diyorum şimdi.
Kızlar iyi akşamlar kıbrıs mı dediniz ay özledim vallah orasını yerimseniben
Aklıma kızımı düşürdünüz havalar güzelmiş şimdi orda :1hug:
Magosa olacaksın orduevinde gir denize ye lahmacunları ye dondurmaları cokacimcoook
Belki haziranda tekrar giderim kızın yanına hiçbelli olmaz
tesekkür ederim elmascım o senin güzel gören gözlerin :))
benim kociş te yok tatlım 20 gündür önümüzdeki hafta gelecek elazığ yazmayın olur da palu komando gelir falan allah muhafaza eşim burdaki komando bölüğünün komutanı oldugu halde dagdan inemiyor düşünün(
hoşbulduk. kovsanızda gitmem artık kaydirigubbakcemile hepiniz çok sıcakkanlısınız ankaralıyım ben varmı başka ankaralı olan hanımlar?sherin aramıza yeni katıldın galiba hoşgeldin.hep bizimle kal. nerelisin.
slm bi geldim bi gittim :))) yeni gelen arkadaşıma hoş geldin der yanaklarından öperim :))) kociş geldi kaldı kk yarım :)) nese ki gidecek bugün arkadaşlarıyla toplanıp yemek yiyeceklermiş..birazdan gider geliriim yine..öptüm...
sen avrupa yakasındasın nasılsa maslak orduevi var biraz uzak ama sana
harp akademileri lojmanları var içinde kuaför var oda uzak sana
yada laleliye yakın askeri lojmanlar varsa oraya bak sen
hiç bulamadın dışarda bir kuaföre gideceksin burada boya fiatları 50-60 arası değişiyor
akademi lojmanında oturduk saçları hep lojmanda halletmiştim dışarıya çıkmıyordum hiç
tamam ablam tşk ederim hafta sonu halletçem...
slm şekerlerim nasılsınız grşmeyeli ösledim sizleri.........
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız uyku yok herhalde yada kocişlerinizmi yok benimki yokta :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?