Asker Eşleri

bugünde kimse yok yaaa kaçmış hepsi hadi artık bende yatayım ne yapayım herkese iyi geceler allah rahatlık versin mirmirmirmir

şaka dedim kız tabi gidin gezin biraz rahatlarsın insana böyle zamanlarda dışarısı iyi geliyo
evet kuşum,dediğin gibi iyi geldi gercekten havada süperdı zaten..
naber arkadaşlar oh herkesin kocişleri gelmiş gezmelere çıkıyorlar bizimkiler mesaiyi 7.30 bitiriyorlar yemek yensin o saatten sonrada çıkılmaz hepiniz benim yerimede gezin canlarım kaydirigubbakcemile5
kıyamam sana ben,benim eşimde 2 haftadır 10 da gelıyodu,dun sansımıza erken geldı bızde degerlendırelım dedık..
kızlar ıyı aksamlar nasılsınız bugun hava cok guzeldı ılk pıknıgımıze gıttık super gectııı sımdıde caya arkadasa gıdıyoruzz opuldunuzzzzzz
tam piknik havasıydı gercekten,ıns devam eder havalar ama nisan yagmurları baslar yakında..

evet canım çok iyi geliyo bizde gezmeye gittik çok iyi geldi yani değişiklik oluyor ama bugün hava bozuk biraz babmız evde arabayla bir yerlere gideriz bugün bizde:dance:

Tünaydın hanımlar bugün geç kaldım biraz nete giremedim sabahleyin anca oldu
Keyifli günler ossun hepinize cnlarım..kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ya ben siteye girerken çok zor oluyor sizdede aynı sorun varmı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…