evet kuşum,dediğin gibi iyi geldi gercekten havada süperdı zaten..şaka dedim kız tabi gidin gezin biraz rahatlarsın insana böyle zamanlarda dışarısı iyi geliyo
kıyamam sana ben,benim eşimde 2 haftadır 10 da gelıyodu,dun sansımıza erken geldı bızde degerlendırelım dedık..naber arkadaşlar oh herkesin kocişleri gelmiş gezmelere çıkıyorlar bizimkiler mesaiyi 7.30 bitiriyorlar yemek yensin o saatten sonrada çıkılmaz hepiniz benim yerimede gezin canlarım kaydirigubbakcemile5
tam piknik havasıydı gercekten,ıns devam eder havalar ama nisan yagmurları baslar yakında..kızlar ıyı aksamlar nasılsınız bugun hava cok guzeldı ılk pıknıgımıze gıttık super gectııı sımdıde caya arkadasa gıdıyoruzz opuldunuzzzzzz
evet kuşum,dediğin gibi iyi geldi gercekten havada süperdı zaten..
kıyamam sana ben,benim eşimde 2 haftadır 10 da gelıyodu,dun sansımıza erken geldı bızde degerlendırelım dedık..
tam piknik havasıydı gercekten,ıns devam eder havalar ama nisan yagmurları baslar yakında..
merhabalar... hosgeldın canımmmerhaba arkadaşlar nasılsınız kaybolmuşsunuz yine
merhaba canım.. sende öpüldün..merhaba hatunlar öptüm hepinizi
sanada keyıflı gunler ablacımm...Tünaydın hanımlar bugün geç kaldım biraz nete giremedim sabahleyin anca oldu
Keyifli günler ossun hepinize cnlarım..kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk hayatım nasılsın iyimisin
düne göre cok daha ıyıyım cnm,eşimde ögleden snra ızın almıs evde uyuyo şimdi.. ıkımızde ıyı yorulmusuz hem zıhnen hem bedenen.. sen nasılsın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?