Asker Eşleri

dilekcim su nebahat cehre ye bakar mısın ya kadın 65 inde taşşş gibi biz nasıl olcaz :)) gerci o yaşa kadar yaşıycaz mı bu stresle allah bilir ya

ilahi narencim demekki herkes aşkı memnu izliyo benim gibi dediğine katılıyorum bu kadar sinir stres üzüntü varken çok zoor

Kızlar iyi akşamlar bakıyom aşkı memnu yu seyrediyorsunuz bende kurtlar vadisine bakıyorum.
Aslında biz hiç seyretmezdik bu diziyi son bölümlerine takıldık bizde muro varya -tatlicadiarzu-

haklısın canım ya nerede bu yaşa kadar bizdede estetik olsa bizde böyle oluruz filmde ona çok sinir oluyorum bütün ortalığı karıştırıyo

iyi akşamlar ablacım bende dizimi bitirdim eşim şimdi kurtlar vadisine bakıyo bende size bakayım dedim ama neden kimseler yok:uhm::çok üzgünüm:

ankara yağmurlu bende idare ediyorum keyfim yok pek takılıyorum işte eşim yattıda

amaan boşver canım öyle işte anlatırım birara kafam dağılsın diye geziniyorum buralarda sen niye yatmadın gece kuşu

canım çok işim vardı onları yaptım kendime fazla vakit ayıramıyorum kızdan o uyuyunca biraz nette takılıyorum bugün eşimde yok ama birazdan yatışa geçerim

bende şimdi geçiyim yatışa canım gözüm ağrıdı baka baka sana iyi geceler minişi öp benim yerime

eh hep öyle yapmaya çalışıyoruz işte sağol canım benim :a015:

arkadaşlar benim sözlümde sözleşmeli subay olacak ağustosta.asker eşi olmak çok mu zor?sürekli nöbetemi kalıyolar yoksa devlet memuru gibi belli saatlerde gidip geliyolar mı?merak edip dururum.birde balo , toplantı tarzı şeyler oluyormuşya askeriyenin onlara eşlerde katılmak zorunda mı.bu tarz sorularım var.artık bende sizden biri olacağım inşallah.yanlız bırakmayın beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…