Asker Eşleri

arkadaşlar hepinze tatlı uykular tabi bu saatte kim kalır ama olsun girenlere hepinize iyi geceler allah rahatlık versin mirmirmirmir

günaydın hayırlı cumalar canlarım

Asker eşi olmak son derece onur vericidir.
Tabiki her mesleğin zor yanları vardır severek yapıyorsa üstesinden gelir.
Nöbet sayıları değişir tabiki ayda 3 tane tutan vardır daha fazlası olanda vardır.
Çalışma şartları değişebilir tabi.
Eşli olan yemeklere tabiki birlikte katılım olur.
Bayanlara ise çok eğlenceli geçen çaylar yapılır.
Kafanıza takılan olursa hepimiz yardımcı oluruz .

selam tatlişlerim
selam tatlışım..
ahhhh duygu ahhhh 24 yaşındayım saçımda o kadar çok beyaz varki anlatamam herşeyi kafama taktığımda takma kafana diyorum ama takılacak şeyse takılıyor senağlama
kıyamam sana ben.. benmde öle canım ya..diplerımde cogalmıslar.. her kuaföre gıttıgımde gölge atalım dıyo asker ama sacımda hıc boya olmadıgı ıcın cesaret edemıyorum..bide eşim yanasmıyor..
günaydın hayırlı cumalar canlarım

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun

günaydınlar herkese hayırlı cümalarrrrrrrrrr

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar

herkese hayırlı cumalar arkadaslar...

günaydın canlarım kahvaltı yaptım bir bakıyım dedim birazdan ev işlerine başlarım yorucu bir gün beni bekliyo kadın olmak çok zoorr

gunaydın canım.
benım canım bısey ıstemedı yıyemedım valla..
Allah kolaylık versın canım..
bende yapıcam bakalım iş..

sanada kolay gelsin o zaman canım. hayırdır niye yemedin yoksa hamilemisin bakiim

bir test alsana güzelim 6 gün de az değil yani istiyormuydunuz bu aralar bebek

yok canımcım,daha yenı evlıyız bıde tayıncıyız şimdi.. Bıraz kendımıze vakıt ayırmak ıstedık ama hayırlısı tabıkı..

evet canım hayırlısı olsun ben gidim artk yavaştan çamaşır asıyım çok iş var yemek var of off öğlen oldu ya kafamçokkarıştı

slm kıslar..eskisi kadar giremiyorum foruma yaa..bu hafta hep temizlik badana olayımız olacak .(( artık diğer hafta kaldığımız yerden devam :)) herkesi öpüyorummmm mucuksss

selam kızlar nasılsınız miyaseyle kısır yiyecez çay var kek poğaça tavuk göğsü varda var gelin bekliyoruz yoksa gelmazseniz yiyoruz cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…