Asker Eşleri

kız sen varya sopalıksın hee...klava:
sımdı oyundaydımda bakıyım dedım.. gördüm skorunu muzur seni...

napayım kız iyi didişiyoruz bazı oyunlarda birkaç oyun favarim yani beni kimse geçemezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:hooray::roflol::roflol:

kız onlar pahalımı bizim burda sobalı evler 350 400 den başlıyo kaloriferli evlerde 550 den başlıyo 1000 liraya kadar var

evet canım sizin orası çok pahalı duydum ben arkadaşlardan dışardamı oturuyorsun bizim burda herkes dışarda oturuyor çün kışın ısınmıyor lojmanlar

oh ne güzel çocuktan eşten fırsat bulup oyun bile oynuyorsunuz ben oynayamıyorum ya
bir ara takıldım ben kız çok huysuz şimdi babası varda biraz rahatım

benimkide uyuyorda ondan oynuyorm uyanıkkende yumurcak tv yi açıyorum öyle duruyo eşimde derse gitti bana kaldı pc yaşasınnnnnnnnnnnnn:sm_cool:

napayım kız iyi didişiyoruz bazı oyunlarda birkaç oyun favarim yani beni kimse geçemezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:hooray::roflol::roflol:
vay vay vay.. iddialıyız yanee... seni hain dom dom..
oh ne güzel çocuktan eşten fırsat bulup oyun bile oynuyorsunuz ben oynayamıyorum ya
bir ara takıldım ben kız çok huysuz şimdi babası varda biraz rahatım

aman canısı oyuna dadandınmı kopamıyosun bı daha valla.. eşim bile bilardoya dadandı burda bırakmıyo.. yarısıyoruz beraber...

vay vay vay.. iddialıyız yanee... seni hain dom dom..

aman canısı oyuna dadandınmı kopamıyosun bı daha valla.. eşim bile bilardoya dadandı burda bırakmıyo.. yarısıyoruz beraber...

ne yapayım kız sufleboarda takıldım wameskiyle yarışıyoruz dediğim gibi bazı oyunlarda iddaalıyım yaneeeeeeee:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…