Asker Eşleri

eeeee nasılsınız bakalım bizim oğlanda uyumadı dah babasıylaoynuyorlar bende size bakayım dedim ama yine kimseler kalmamış

atama işleri de zormuş.benim sözlüm muharebe teğmen olacak.elektrik elektronik mühendisiydi çünkü.özelde çalışıyordum zaten.ama nişanlım asker die çıkarıldım iştenuzun süreli bir yerde kalmıyorlar diye.şimdiden başladı yani asker eşi olma zorlukları.

oyy hemde nasıl zor.. tabi iş yönünden diyorum cnm..
bende burda büyük mermer şirketlerine müracat etmiştim,hepsıne cagrıldım ama görüşmede asker eşi oldugum ıcın tam işi ögreneceksınız tayın olup gıdeceksınız dedıler ve maalesef olmadı..

ozebus beni anlayan biri çıktı işte.biz daha sözlüyken sorun oldu bu.bende çenemi tutamadım.doğrucu davutluk var biraz.kime ne benim sözlümün askerliği değilmi.bizim sektörde de genelde özel de iş oluyor.devlet memurluğu çok zor.ya ev hanımı olacağım yada zarzor devlet memuru olup artık sevdiğimin şehrine atanana kadar bekleyecğeim.okuduğum okula yazık diyorum bazen:)

ilk günaydın benden olsun herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn iyi hafta sonları

bende öle dıyorum suan canım,bosu bosuna mı okudum o kadar yıl dıyorum..kpss denedım ama oda olmuyor,cokk zor.. eve kapanıp yemeyıp ıcmeyıp calısmam lazım.. e bide torpil tabi.. dedıler tayın olacagınız yerde 3-4 yıl kalacaksınız,gecıcı iş bulabılırsın ama daha önce dedıgım gıbı asker eşi oldugunu duydklarında foss.. ama doğuda değişir dıyorlar,daha yumusak dıyorlar ama nasip yapcak bısey yok..
ilk günaydın benden olsun herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn iyi hafta sonları

gunaydınn dilekaycımm...
Herkese ıyı haftasonları... Benım eşim nöbetçi bugun.. topiğin bekçiside benim haliyle bugun.. kafamçokkarıştı

günaydınlar hepinize kızlarrr nasılsınız umarım ii haftasonları gecirirsiniz burada hava yarı kapalı yarı açık

günaydın canım nasılsın

haklısın öyle oluyor bende sinirden deli oluyorumkötükedihüso öyle olunca çok uğraştırıyorlar klava:insanı

merhaba arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz biz bugün çok yoğunduk ancak açabildim pazara çıktık gezdik dolaştık alışveriş yaptık geldik yemek falan yedik ancak işlerim bitti siz neler yaptınız bakalım :jeyyar:

selamlar bende pazardan geldim yemek derken anca burdayım elmascım pazar nasıldı özledim ya kalabalıklaşmaya başladımı haftaa bende ordayım ama 2 gün kalıcam düğün varda özledim memlektimiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…