sözlünün sınıfı ne canım . memurken kolay olur fakat şöyle eşinin gittiği yerde açık varsa ne biliyim branşın varsa gibi öğretmenler ve sağlıktakiler daha kolay atanabiliyorlar bizim bir arkadaş var bizle evlendiler ama kız memur olmasına rağmen sadece ankarada görevi var o yüzden hala atanmadı eşinin atanması için uğraşıyorlardı en son
bende öle dıyorum suan canım,bosu bosuna mı okudum o kadar yıl dıyorum..kpss denedım ama oda olmuyor,cokk zor.. eve kapanıp yemeyıp ıcmeyıp calısmam lazım.. e bide torpil tabi.. dedıler tayın olacagınız yerde 3-4 yıl kalacaksınız,gecıcı iş bulabılırsın ama daha önce dedıgım gıbı asker eşi oldugunu duydklarında foss.. ama doğuda değişir dıyorlar,daha yumusak dıyorlar ama nasip yapcak bısey yok..ozebus beni anlayan biri çıktı işte.biz daha sözlüyken sorun oldu bu.bende çenemi tutamadım.doğrucu davutluk var biraz.kime ne benim sözlümün askerliği değilmi.bizim sektörde de genelde özel de iş oluyor.devlet memurluğu çok zor.ya ev hanımı olacağım yada zarzor devlet memuru olup artık sevdiğimin şehrine atanana kadar bekleyecğeim.okuduğum okula yazık diyorum bazen:)
ilk günaydın benden olsun herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn iyi hafta sonları
bende öle dıyorum suan canım,bosu bosuna mı okudum o kadar yıl dıyorum..kpss denedım ama oda olmuyor,cokk zor.. eve kapanıp yemeyıp ıcmeyıp calısmam lazım.. e bide torpil tabi.. dedıler tayın olacagınız yerde 3-4 yıl kalacaksınız,gecıcı iş bulabılırsın ama daha önce dedıgım gıbı asker eşi oldugunu duydklarında foss.. ama doğuda değişir dıyorlar,daha yumusak dıyorlar ama nasip yapcak bısey yok..
gunaydınn dilekaycımm...
Herkese ıyı haftasonları... Benım eşim nöbetçi bugun.. topiğin bekçiside benim haliyle bugun.. kafamçokkarıştı
günaydın canım nasılsın
saol caım ıyıyım,gezınıyorum KK da veee oyundayım tabiki.. :)))
gene almısın sampıyonluk bakıyorum,bravo vallahı..
çok uğraşıyorum takıldımmı hep alana kadar oynuyorum:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?