Asker Eşleri

siz özelde de görüşüyosunuz sanırım miyase burda mı tanışıp görüşmeye başladınız yoksam?

siz özelde de görüşüyosunuz sanırım miyase burda mı tanışıp görüşmeye başladınız yoksam?

evt canım bz meslektaşız zaten eşlerden dolayı bide komşuyuz 5 yıldır aynı yerde çalışıyoz görüşüyoz cüma günü beraberdk onda yarında beraberz inşallhh bişey olmazsa ailecede nettede her zaman görüşüyoz sevdim bir arkadşımdır

burdanda samm arkadaşlarım var msnde görüştüm kk dan çok güzel arkadşlıklar dosluklar doğuyo

Miyase canım oturun artık evinizde yiyip içip yazıyosunuz burada ayıp oluyor ama

Hadi size güzel bir haber vereyim kısmetse ayın 18.de ankarada yım ertesi gün ankara buluşması var bende GİDİYORUM

aa ablacım çok sevindim hoşgeldin şimdiden biliyorum ankara buluşmasını. kaydirigubbakcemile5
miyasecim sizin meslek ne nerde çalışıyorsunuz?

naber hanımlar nasılsınız ben yokken kaynatmışsınız bakıyorumda kızı uyuttum eşimde nöbetçi yok rahatım anlayacağınız nereye gittiniz yavvvvv ben açınca yok oluyorsunuz

elmascım hoşgeldin yewrum oh rahatsın kız keyif yap sen de kafanı dinle

iyi akşmalr kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler oyuncu derler bana kimse yenemez beni zaten skorlar silinmiş yetişemiyorum yapmaya özebus duymasın beni çok skor yaptım gene yaşasın skorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr özebus yetiş sende skor yaparsın ben çıkıyorum yarın devam oyuna skorlar size iyi akşamlar yarın görüşürüz eşim bkızıyo bana fazla ilgilenemedim skor yapıcam diye ay ne kadar çok yazdım hadi iyi akşmalr

ooooooooopppppppppppp bende varım okyde çok iddaalıyım her oyundada özebus kız nazarın deydi bugün skor yokkkkkkkkkkkötükedihüsokötükedihüso
bugünde yapma skor.. nazar boncugu olsun sana...:1hug:
Fırsat olsada oynayabilsek ne güzel olurdu dimi :lepi:
valla ablacım yaaa
iyi akşamlar herkese nasılsınızzzzzzzzzzz
ıyı aksamlar canısı....
kızlar my nette oynayabiliriz hepbirlikte okey...
olabılır aslındaa...:dance:
Miyase canım oturun artık evinizde yiyip içip yazıyosunuz burada ayıp oluyor ama

Hadi size güzel bir haber vereyim kısmetse ayın 18.de ankarada yım ertesi gün ankara buluşması var bende GİDİYORUM

aa cok sevındım senın adına ablacım yaa. ne kadar güzelll..

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookkötükedihüso

gelsene sende çok güzel oluyor buluşmalar
geçen sene istanbul buluşmasına gitmiştim keyifli oluyor

ne biliyim ablacım çekiniyorum açıkçası öyle samimi olduğum kişiler yok sap gibi gidip napıyım dedim kendi kendime ama güzel de olacak gibi bakalım şimdi pek niyetli değilim fikrim değişmesse CADIARZU

gelsene sende çok güzel oluyor buluşmalar
geçen sene istanbul buluşmasına gitmiştim keyifli oluyor

kızlar yaww hangi oyunları oynuyorsunuz bir ara bende bakayım şunlara

bu taraflarda olsa gıderdımde uzakmıs bana canımcım yaa..
oyunlardan ben bubble shooter,bilardo oynuyorum... hatta sımdı farkettım skorları sıfırlamıslar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…