Asker Eşleri

günaydın hanımlara.s.

özebuscum hayırlı yolculuklar bol bol gez bizde bir aksilik olmazsa cumartesi gidicez kendine iyi bak öptüm

gene gidiyorum napalım sıkıldım yakınken gidelim sonra bulamayız bu fırsatları 2 günlüğüne gidicez pazartesi burdayımkaydirigubbakcemile3

gunaydın guzel hatunlarrrr nereye gıdıyonuz bakımmmmmm

hepınıze hayırlı yolculuklar kızlarrrrrrrr

gunaydın guzel hatunlarrrr nereye gıdıyonuz bakımmmmmm

hepınıze hayırlı yolculuklar kızlarrrrrrrr

ne haber fıstık nasılsın bende ankaraya gidiyorum kısmetse ayın 18.de yoldayım arda nasıl iyimi

merhabalar anneyim ben nasılsın arkadaşım afacan nasıl

eylül nasılsın canım geliyormusun ankara buluşmasına bende geliyorum

ıyıyız canlarım benım arda pasada ıyı ne olsun dısarı cıkıcaz ben kuafore arda parka :)))

esmacım yaza hazırlıkmı kuaföre gidecen bizde miyasele bir ara gidicez ama ne zaman bilmiyorum

kızlar ben çıkıyorum oğlumu uyutayım biraz işlerim var onlarlada biraz ilgileneyim gene gelirim

slm gene ben geldim 4 te dişciye gidecem randevum var arkadşlar sabahta bandırmaya gititm geldimmmmmmişlrimi btirim gidim ama size bakmadan edemedim

merhaba rakadaşlar nasılsınız ben dün giremedim akşam aniden misfirim geldi onlar gittikten sonrada yorulmuşum sabahta arkadaş kahvaltıya çağırdı ordaydım eve geldim yemek falan yaptım ancak işlerim bitti şimdi açtım ama kız uyndı şimdide
hepinize gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum yazılarınızı okudum biz bu insanlarla evliysek onlarıda çekeceğiz ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…