Asker Eşleri

boşver konuşup susarlar nasılsa kim dinleyecek onları bizimkininde kızı yok ama anlamıyorlar durumlardan

lafa geldimi onlar benim kızlarım deniliyor nah ben onun kızıyım kötükedihüso

ay yine beni sıkıntı aldı benim kaynanayla kayınpederde yakında bana gelceklermiş söylediklerinden beri bunalımlardayım senağlama

Şenizözebus41 allh kavuştursun bol bol hasret gider annenlerle bizdende selam söle canım sevindim senin adına özlicez seni

ancak insana üzüntü veriyolar kıskanmakla ellerne ne geçiyoki anlamadım mutlu olmak suçmuki oğullarını çok sevmek suç galiba halbuki mutlu olmaları gerkirken:uhm::sm_confusedYAŞAMAZLARSA ANLAMAZLAR ANLAMAZLAR

boşver konuşup susarlar nasılsa kim dinleyecek onları bizimkininde kızı yok ama anlamıyorlar durumlardan

lafa geldimi onlar benim kızlarım deniliyor nah ben onun kızıyım kötükedihüso
ilahi ablacım ne de güzel söyledin yahu.. kayınvaldem bu gelişinde benım ne saygısızlıgımı bıraktı nede terbıyesızlıgımı..ama ertesı gun ben senı öz kızımdan ayırt etmem,o neyse sende osun dedı..-tatlicadiarzu-
ay yine beni sıkıntı aldı benim kaynanayla kayınpederde yakında bana gelceklermiş söylediklerinden beri bunalımlardayım senağlama
ayy senı cok ıyı anlıyorum desem..yerimseniben
Şenizözebus41 allh kavuştursun bol bol hasret gider annenlerle bizdende selam söle canım sevindim senin adına özlicez seni
saol miyasecimm.. fırsat bulukca buraya ugramaya calısıcam.. bende sızı cokk özlıcemm.. 10 güncük ama uzun.. sölicem selamını tatlışım..yerimseniben

öptüm herkesi allha emanet olun görüşürüz byyyyyyyyŞeniz

geçmiş olsun

sorun burada zaten sen daha çok seviyorsun ya onu hazmedemiyorlar şekercim Çok üzgünüm çoook

kıymet bilmiyorlar canınmım oğullarına bakılıyor tabi ama sorsan bakılmaz derler kötükedihüsokötükedihüso

hanımlar iyi akşamlar yoksunuz dizim başladı benimde süprizzzzz

elmas canım ınan cok uzuldum canım ya allah yardımcın olsunnn yuce rabbım o kadar buyuk kı onlarda gorur yaptılarının ne kadar gunah ne kadar yanlış oldugunuuu

mıyase canım okudum cok guzeldı bende kocısle ünv tanısıp hemen bastım nıkahıııı :))))

ank canım benım sen nasılsın opuyorummm

dılek ay hayatım valla gorusemez olduk tatlım zaman buldukca gırıyorum ısteeeee
pelıncan nerelerde hanımlarrrr

yüzünü gören cennetlik kız nerelerdesin artık girmiyosun özlettin kendini

çıkyom tatlum ben görüşemessek sana iyi yolculuklar öptümm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…