- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
bende sıkıldın burda kal oraya gitme bizimkilerde sorun yok ama hep orada kalalım istiyorlarklava: sanki bizim ailemiz yok tabi kendi kızları yok ondan ama kendisi anasına hep gidiyo biz gidiyoz deyince biraz düşüncelere dalıyo yani anlıcanız hep yanlarında kalalım ailemizin yanımna fazla gitmeyelim istiyorlar ama yanlarında değiliz çok şükür emekli lunca yanlarında oturmıcaz çok şükür evimizde ayrı yerde olucak kaydirigubbakcemile2
ilahi ablacım ne de güzel söyledin yahu.. kayınvaldem bu gelişinde benım ne saygısızlıgımı bıraktı nede terbıyesızlıgımı..ama ertesı gun ben senı öz kızımdan ayırt etmem,o neyse sende osun dedı..-tatlicadiarzu-
boşver konuşup susarlar nasılsa kim dinleyecek onları bizimkininde kızı yok ama anlamıyorlar durumlardan
lafa geldimi onlar benim kızlarım deniliyor nah ben onun kızıyım kötükedihüso
ayy senı cok ıyı anlıyorum desem..yerimsenibenay yine beni sıkıntı aldı benim kaynanayla kayınpederde yakında bana gelceklermiş söylediklerinden beri bunalımlardayım senağlama
saol miyasecimm.. fırsat bulukca buraya ugramaya calısıcam.. bende sızı cokk özlıcemm.. 10 güncük ama uzun.. sölicem selamını tatlışım..yerimsenibenŞenizözebus41 allh kavuştursun bol bol hasret gider annenlerle bizdende selam söle canım sevindim senin adına özlicez seni
ay yine beni sıkıntı aldı benim kaynanayla kayınpederde yakında bana gelceklermiş söylediklerinden beri bunalımlardayım senağlama
ancak insana üzüntü veriyolar kıskanmakla ellerne ne geçiyoki anlamadım mutlu olmak suçmuki oğullarını çok sevmek suç galiba halbuki mutlu olmaları gerkirken:uhm::sm_confusedYAŞAMAZLARSA ANLAMAZLAR ANLAMAZLAR
ilahi ablacım ne de güzel söyledin yahu.. kayınvaldem bu gelişinde benım ne saygısızlıgımı bıraktı nede terbıyesızlıgımı..ama ertesı gun ben senı öz kızımdan ayırt etmem,o neyse sende osun dedı..-tatlicadiarzu-
ayy senı cok ıyı anlıyorum desem..yerimseniben
saol miyasecimm.. fırsat bulukca buraya ugramaya calısıcam.. bende sızı cokk özlıcemm.. 10 güncük ama uzun.. sölicem selamını tatlışım..yerimseniben
anlamaz mısın hayatım sen 5 günde kurtuldun bakalım ben kaç gün çekicem kafamçokkarıştıayy senı cok ıyı anlıyorum desem..[/B]yerimseniben
geçmiş olsun
elmas canım ınan cok uzuldum canım ya allah yardımcın olsunnn yuce rabbım o kadar buyuk kı onlarda gorur yaptılarının ne kadar gunah ne kadar yanlış oldugunuuu
mıyase canım okudum cok guzeldı bende kocısle ünv tanısıp hemen bastım nıkahıııı :))))
ank canım benım sen nasılsın opuyorummm
dılek ay hayatım valla gorusemez olduk tatlım zaman buldukca gırıyorum ısteeeee
pelıncan nerelerde hanımlarrrr
slm miyasecim
çıkyom tatlum ben görüşemessek sana iyi yolculuklar öptümm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?