Asker Eşleri

dılekaycım benım koca takıntılı ıste hıc kılo ıstemıyoo bıraz gobegım var onun ıcın yapıyorumm malum kampta cıktı yaza hazırlanmak lazımmm :)),

gobek ıcın bol bol mekık cekın kızlar cok ıyı gelıyoooo

bu arada ben gıdıyorum gorusuruzzzzzzz

slm arkadaşlar.bende bir asker eşi olarak hepimizin başı sağolsun.dün gece düşen uçaktaki şehidimizin ailesinin ve eşinin başı sağolsun.allah bidaha yaşatmasın.

evet bende haberlerde izledim ailesinin başı sağolsun geride kalanlara sabırlar versin

ben burdayım ama şimdi yaprak dökümü başlar onu izlerim sen napıyorsun dilekaycım

selam canım hoşgeldin nasılsın kaç aylık olmuştun ya ama hamilelik yakışmış allah kurtarsın kucağına almayı nasip etsin sağlıkla

cnm valla idare eder bogazım fılan kötü öksürüyorum işte ama biraz düzeldim gibi...bebegimde 4 bucuk aya gircek teyzesi...saol iyi dileklerin için...:CüvCüv:

cnm valla idare eder bogazım fılan kötü öksürüyorum işte ama biraz düzeldim gibi...bebegimde 4 bucuk aya gircek teyzesi...saol iyi dileklerin için...:CüvCüv:

canım geçmiş olsun sabah aç karnına bal yemeyi denedinmi öksürüye iyi gelir kız resimde daha iri görünüyorsun ben 6 7 aylık zannettim delikafadulden

canım geçmiş olsun sabah aç karnına bal yemeyi denedinmi öksürüye iyi gelir kız resimde daha iri görünüyorsun ben 6 7 aylık zannettim delikafadulden

aslında tam tersi çok zayıf bi hamileyim daha 1 kilo alabilidim..üstümdeki giydigim şey öyle göstermiş yoksa normalde karnım bile daha büyümedi...azcık büyüdü...

aslında tam tersi çok zayıf bi hamileyim daha 1 kilo alabilidim..üstümdeki giydigim şey öyle göstermiş yoksa normalde karnım bile daha büyümedi...azcık büyüdü...

son aylarda daha çok alırsın herhalde kıyafetten bayabi büyüt gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…