seçim günüydü eşim geç geldi gece 12 gibi eve geldi bütün anlatılanlara rağmen inanmamıştım,sordum bu kadın kim dedim ismini sordum tanıyormusun diye,evet dedi anlattıkları doğru dedi,oldu dediiiiiiiiiiiii
yıkıldım,çünkü bendeki aşktan öte bişeydi sevdaydı bendeki tam 10 yıl süren hergeçen gn artan bir sevdaydı
canım ilk önce biraz sakin ol lütfen sakin kafayla düşünmeye çalış biraz
eğer böyle birşey varsa bunu kanıtlayabilecekmisin peki eşinin tepkisi ne oldu
okadar çok şey öğrendimki sonra ben memleketdeyken eve getirdiğini,otelde arabada defalarca seviştiklerini,karakolda tanıştıklarını tam bir yıl sürdüğünü sonra eşim istediği için bittiğini günler geçmiyo artık yaşamıyorum gülemiyorum yiyemiyorum
seçim günüydü eşim geç geldi gece 12 gibi eve geldi bütün anlatılanlara rağmen inanmamıştım,sordum bu kadın kim dedim ismini sordum tanıyormusun diye,evet dedi anlattıkları doğru dedi,oldu dediiiiiiiiiiiii
yıkıldım,çünkü bendeki aşktan öte bişeydi sevdaydı bendeki tam 10 yıl süren hergeçen gn artan bir sevdaydı
eşinle iyice sakin bir şekilde konuş canım zor bir durum tabiki insan kabullenemez bunu
belki pişmandır şimdi yaptıkları için yuvanızı yıkmayın sakın çok üzüldüm şimdi
okadar çok şey öğrendimki sonra ben memleketdeyken eve getirdiğini,otelde arabada defalarca seviştiklerini,karakolda tanıştıklarını tam bir yıl sürdüğünü sonra eşim istediği için bittiğini günler geçmiyo artık yaşamıyorum gülemiyorum yiyemiyorum
ya nutkum tutuldu şimdi
bak gördünmü eşin de yaptığı hatayı anlayınca son vermiş buna
ben inanmak istiyorum pişmanlığına
sana karşı davranışları nasıl şimdi
kimseye anlatamıyorum herkezin ne düşüneceğini düşünüp duruyorum ramazanda gece nöbetlerindeyken sahur yemeklerini hazırlayıp onu çağırmak için aradığımda onun koynunda benimle konuşmuş nasıl bir vicdan olabilir bu ben hergün nolur bişey olmasın diye beklerken nasılllllllllllllll
görmüyorum eşimi eve gelmesini istemiyorum dayanamıyorum yakıştıramıyorum yapamaz o ya kirletemez böyle deli gibi seveen ben ne çekersem çekiyim tek tutunduğum dalımı kırdı ne yaparsa yapsın aldatmadı beni derdim
bak canım hiç bir kadın bunu asla haketmez
erkek deyip geçiyoruz işte kadın yüz vermese bunlar zaten yaşanmaz
bak oğlunda var sakın kendini bırakayım deme lütfen ona daha sıkı sarıl şimdi
bu öyle bişeyki ilk konuşurken ona gösterdim kadınla dalga geçtim biliyordu sordum neden sen söylemedin dedim cesaret edemedim o söylesin diyede seni engellemedim vicdan azabı yedi bitirdi beni 1 senedir dedi sana değil kendime yaptım hatayı dedi düşündüm son gün kimse beni senin kadar sevemez kimse beni senin kadar mutlu edemezzz ve bitirdim
görmüyorum eşimi eve gelmesini istemiyorum dayanamıyorum yakıştıramıyorum yapamaz o ya kirletemez böyle deli gibi seveen ben ne çekersem çekiyim tek tutunduğum dalımı kırdı ne yaparsa yapsın aldatmadı beni derdim
kimseye söyleyemiyorum yanlız yaşamak çok daha zor annem arıyor hiçbişey yokmuş çok mutluymuşum gibi konuşmak zorr her seferinde gelmelirini engelliyorum
bu öyle bişeyki ilk konuşurken ona gösterdim kadınla dalga geçtim biliyordu sordum neden sen söylemedin dedim cesaret edemedim o söylesin diyede seni engellemedim vicdan azabı yedi bitirdi beni 1 senedir dedi sana değil kendime yaptım hatayı dedi düşündüm son gün kimse beni senin kadar sevemez kimse beni senin kadar mutlu edemezzz ve bitirdim
bak gördünmü hatasını anlayıp sana bunu anlatabiliyor en azından
seni sevmese devam ederdi belkide
yaptığı pişmanlık sözlerinden zaten belli
biraz ilişkinize zaman verin ayrı kalın
birbirinizi iyice tartın düşünmeye çalışın derim
çok zor bir durum kabul ediyorum ama ortada bir çocuğunuz var birazda onu düşünün
allah kimseye göstermesin allah çekemiyeceği dert vermezmiş ya ama ben bunu kaldıramıyorum ben şimdi şırnaktayım arabayı alıyorum kimsenin cesaret edemiyeceği yollarda kaybolmak istiyorum şu kör kurşunlardan biri beni bulsun diyorum eşimin şehir olduğunu duyayım istiyorum bu nasıl bişey öyle bişey olsun sadece nefes alsın ben bakayım ama birdaha yapıcak nasılsa diye düşünmek var şimdi
sakın onlarada bişey anlatma olurmu onlarda çok üzülür şimdi
hayat bir şekilde devam edecek tabi en azından bir mesleğin var oyalanıyorsun canım
sana eşini eve alma diyemem oda çok üzgündür mutlaka
aklı hep sizlerdedir şu anda
biraz ayrı kalin işte daha sağlam kafayla düşünürsünüz ikinizde
zaten oğlumm daha çok küçük 9 yaşında tek istediği derslerinde başarılı olmak annem çok sevinicek buna diye süprizler hazırlamak ya duyarsa ya bilirse bana ilerde demicekmi annem gurursuzmuş kalmış,demekki doğruymuş babam annemi aldatmış bende aldatabilirim yanlış bişey olsa annem kalmazdı ya bunları düşünürse allah daha neler neler akşam olmuyor