zaten oğlumm daha çok küçük 9 yaşında tek istediği derslerinde başarılı olmak annem çok sevinicek buna diye süprizler hazırlamak ya duyarsa ya bilirse bana ilerde demicekmi annem gurursuzmuş kalmış,demekki doğruymuş babam annemi aldatmış bende aldatabilirim yanlış bişey olsa annem kalmazdı ya bunları düşünürse allah daha neler neler akşam olmuyor
allah kimseye göstermesin allah çekemiyeceği dert vermezmiş ya ama ben bunu kaldıramıyorum ben şimdi şırnaktayım arabayı alıyorum kimsenin cesaret edemiyeceği yollarda kaybolmak istiyorum şu kör kurşunlardan biri beni bulsun diyorum eşimin şehir olduğunu duyayım istiyorum bu nasıl bişey öyle bişey olsun sadece nefes alsın ben bakayım ama birdaha yapıcak nasılsa diye düşünmek var şimdi
siz neredesiniz şuan antalyadamı
bu erkeklerimiz varya şerefsizler sen şuan üzülüyorsun ağlıyorsun kocan bunu duyuyormu oğlunu düşün hiç kimse senden önemli değildir çocuğundanda eşin senin şuan göz yaşlarını bile görmüyor güçlü ol seni çok iyi anlıyorum o kadar çok mikrop kadın varki asker diye ölüyorlar sırf üstlerindeki kamuflaja kanıyorlar atlıyorlar sıkma kendini
allah kimseye göstermesin allah çekemiyeceği dert vermezmiş ya ama ben bunu kaldıramıyorum ben şimdi şırnaktayım arabayı alıyorum kimsenin cesaret edemiyeceği yollarda kaybolmak istiyorum şu kör kurşunlardan biri beni bulsun diyorum eşimin şehir olduğunu duyayım istiyorum bu nasıl bişey öyle bişey olsun sadece nefes alsın ben bakayım ama birdaha yapıcak nasılsa diye düşünmek var şimdi
ben neden bilmiyorum hep öğrenmek istedim öğrendikçe ne olucak bilmiyorum ismini soyadını öğrendim evliymiş ama eşim bilmiyormuş kadının eşi alman bir adammış ayrı yaşıyorlarmış adam almanyada kadın antalyada ayrılmışlar eşimden ayrıldıktan sonra öyle şeyler öğreniyordumki sanki arkası yarın gibi her öğrendiğim önce çok canımı yaktı sonra bu hırsla uzun süredir istediğim ama hep ertelediğim şeyleri yapmaya karar verdim çünkü affedemicemi ve ayrılacağımı iyi biliyorum ne kadar istemesemde yollarımız ayrıldı çünkü onu görmediğimde canım daha az acıyor
sakın oğlunada hiç bir şey belli etme canım
çok küçükmüş daha duyarsa çok etkilenir sonra
ben hiçbişey bellei etmemeye çalışıyorum hem oğluma hem aileme zaten bu daha çok yoruyor insanı yaşamıyorsun ama belli etmiyorsun doktora gittim öğrendikten sonra biliyordum kendimi ben bunu atlatıcak kadar güçlü değildim çünkü seviyordum inanamıyordum ve ilk dediğimde bunu nasıl yaptın kendine kendini kirlettin masumuyetin bitti tutunacak dalımı kırdın ilaç verdi doktor zaman ver kendine ne yaşıyorsun bilmiyorum ama ben az çok tahmin ediyorum sen istediğinde anlat dedi uyuyamıyordum üç gün uyumamıştım hap verdi yarım al 15 dk sonra uyuyacaksın dedi
akşam içtim hapı tek istediğim uyumaktı bir tane içtim yarım saat geçti banamısın demedi doktoru aradım iç bitane daha dedi içtim yine yarım saat yine uyku yok bidaha içtim bidaha uyutmadı aradam bir saat geçti karşı komşum çağırdı kahveye kapanma bukadar gel neyin var falan muhabbeti son hatırladığım titremeye başlamıştım şoka girmişim
evet en başta ailene anlatamamak kötü bişey o kahreder bitirir en çok paylaşmak istediğin onlar ama olsun biz varız biz dinliyoruz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?