Asker Eşleri

canım ya çok etkilendim üzme kendini diycem ama olmayacak takıyorsun yinede kabullenir bişey değil çok üzüldüm sana ve seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam

bak canım kardeşim sana bir abla tavsiyesi
sakın böyle olumsuz şeyler düşünme
zaten vicdan azabı çekiyor adam
ne demek şehit olsun o zaman daha mı mutlu olacaksın sanki
allah senin başından eksik etmesin genede
böyle birşey yapacağınada inanma artık
zaten gözü korkmuş belli

gülerdim eskiden bana bakanda ister istemez gülerdi çok espri yapardım yanımdakiler mutlu olurdu ama şimdi gülemiyorum devamlı bişeyler dönüp duruyor aklımda gitsem diyorum bitse ama oğluma ne derim babasını görmek isticek ya bende görürsem ben oğlumu bahane etmiyorum gitmemek için ben sevdiğim adam olmadan nasıl yaşıcam bunu düşünüyorum aslında onsuz yemek yemezdim onsuz yaşamazdım ben

bu erkeklerimiz varya şerefsizler sen şuan üzülüyorsun ağlıyorsun kocan bunu duyuyormu oğlunu düşün hiç kimse senden önemli değildir çocuğundanda eşin senin şuan göz yaşlarını bile görmüyor güçlü ol seni çok iyi anlıyorum o kadar çok mikrop kadın varki asker diye ölüyorlar sırf üstlerindeki kamuflaja kanıyorlar atlıyorlar sıkma kendini

ben neden bilmiyorum hep öğrenmek istedim öğrendikçe ne olucak bilmiyorum ismini soyadını öğrendim evliymiş ama eşim bilmiyormuş kadının eşi alman bir adammış ayrı yaşıyorlarmış adam almanyada kadın antalyada ayrılmışlar eşimden ayrıldıktan sonra öyle şeyler öğreniyordumki sanki arkası yarın gibi her öğrendiğim önce çok canımı yaktı sonra bu hırsla uzun süredir istediğim ama hep ertelediğim şeyleri yapmaya karar verdim çünkü affedemicemi ve ayrılacağımı iyi biliyorum ne kadar istemesemde yollarımız ayrıldı çünkü onu görmediğimde canım daha az acıyor

fırsat bulmak istedikleri zaman öyle bir buluyorlarki isterlerse denetleme olsun şu bu farketmiyor onlar bulmak istedinmi buluyorlar sen güçlü ol zaten eve geldiğinde bile o senin karşında duramayacak utancından sen güçlü olduğunu belli et ona o zaman daha çok korkar bir daha kesinlikle yapmaz bırakırsan kendini o zaman daha kötü olur

slm canım üzülme desemde üzülmüşsün üzülecen kadr ama zaman her şeyin ilacı zamna bırak

ben sana ayrıl yada ayrılma demiyorum canım bu senin kararın ama iyi düşün öyle karar ver çünkü oğlun var

sakın oğlunada hiç bir şey belli etme canım
çok küçükmüş daha duyarsa çok etkilenir sonra

ben hiçbişey bellei etmemeye çalışıyorum hem oğluma hem aileme zaten bu daha çok yoruyor insanı yaşamıyorsun ama belli etmiyorsun doktora gittim öğrendikten sonra biliyordum kendimi ben bunu atlatıcak kadar güçlü değildim çünkü seviyordum inanamıyordum ve ilk dediğimde bunu nasıl yaptın kendine kendini kirlettin masumuyetin bitti tutunacak dalımı kırdın ilaç verdi doktor zaman ver kendine ne yaşıyorsun bilmiyorum ama ben az çok tahmin ediyorum sen istediğinde anlat dedi uyuyamıyordum üç gün uyumamıştım hap verdi yarım al 15 dk sonra uyuyacaksın dedi

akşam içtim hapı tek istediğim uyumaktı bir tane içtim yarım saat geçti banamısın demedi doktoru aradım iç bitane daha dedi içtim yine yarım saat yine uyku yok bidaha içtim bidaha uyutmadı aradam bir saat geçti karşı komşum çağırdı kahveye kapanma bukadar gel neyin var falan muhabbeti son hatırladığım titremeye başlamıştım şoka girmişim

evet en başta ailene anlatamamak kötü bişey o kahreder bitirir en çok paylaşmak istediğin onlar ama olsun biz varız biz dinliyoruz seni

inancı sağlam biriyim asla intihar düşünmedim zaten çokta içmedim ama hem açlık hemde uykusuzluk bedenim zayıf düşmüş haplarda gelince düşünün artık eşim kucağına almış hastaneye bir tansiyon sorunum olduğundan herkez o zannetmiş çünkü kimse bilmiyor uyandığımda oğlum başımdaydı eşimi görmek istemediğim için yoğunbakıma sokmamışlar eşimi uyu anne uyuyamıyordun bi uyudun uyanmak bilmedin dedi

Canım benim bir ara bende gitmiştim inan çok faydasını görüyorsun anlatıyorsun çünkü için rahatlıyor herkese anlatamayacağın şeyler oluyor bu hayatta .
İlaçları kullan canım kafan daha rahat olur sakinleşiyorsun sonunda

bu kadar bırakma canım kendini ya sencanınamı kastın var duydumu sen şoka girerken eşin hııı
bırakma bilmiyorum kaç yaşındasın ama böyle yaparak hiç bişey düzelmez kendini topla oğlunu düşün en başta bu haltı yemiş kocan kendini böyle üzerek düzeltebileceğinimi zannediyorsun sakın yapma

evet en başta ailene anlatamamak kötü bişey o kahreder bitirir en çok paylaşmak istediğin onlar ama olsun biz varız biz dinliyoruz seni

inanın okara başlık vardı aldatılanlar adı altında ama siz benim halimden anlayacak olanlardınız anlatmaya karar verdim çünkü geçen günler hep yeni birşeyler yükledi üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…