Asker Eşleri

inanın okara başlık vardı aldatılanlar adı altında ama siz benim halimden anlayacak olanlardınız anlatmaya karar verdim çünkü geçen günler hep yeni birşeyler yükledi üstüne

canım üzme kendini gerçekten şuan o kadar hastayım ki senin yazılarını okuyunca yatmadım bile ben çok fazlasıyla anlıyorum seni

üzülüyor ama hiçbişeye yaramıyorki değişmicek biliyorum ben ayrılcam sonra başkasını bulucak ama evlenmicek,en kötüsü ne biliyormusunuz tanıdığınızı sandığınız eşini hiç tanımamışsınız ve hiç hissetmedim ummadımki yakıştırmadımki yapmazdı o yapamazdıııı

karşısındaki insan çok önemli vede arkadaş ortamı sen ben bir başkası kimse birbirini iy tanıyamaz buna eşte dahil

Canım ben çıkmak zorundayım görüşürüz gene tamammı kendine iyi bak lütfen bak bizler buradayız seninle dertleşiriz yine işlerimi halledeyim geleceğim

karşısındaki insan çok önemli vede arkadaş ortamı sen ben bir başkası kimse birbirini iy tanıyamaz buna eşte dahil

evet arkadaş ortamı ve antalya ama hiçbiri bahane olamıyorki içinde varmış diyorsun bakıyorsun yüzüne nasıl dokundu neler söyledi bile diyemiyorumki ilk msn ye eklediğimde kadın cam açtı kamera ekrana dönüktü amatörce çekilmiş bişeyler izledim belli belirsiz iki kişi onlardan biri benim 10 yıldır yanında uyuduğum adamdı

okadar çok şey öğrendimki elimde değil onlar 1 yıl bir hayatı paylaşmışlar yarısı benim yanımda yarısı onun yanında geçen bir yıl neler sığmazki neler yapılmazki anlıyacağınız bitmiyor bitmicekte

offfffffffffffff ya inanmıyorum
ay çok üzüldüm şimdi

bitecek bitecek ama beni bitirmemesi için yapmam gereken belli paraya ihtiyacım yok sadece ona ihtiyacım vardı artık oda yok hayatımın bir dönemi bitiyor buda beni kahrediyor çünkü hayat oydu onsuzluk zaten yaşamak için oğlumu bahane etmemdi artık yoluma bakıcam kimbilir belkide bunun ardından bende gülücem birgün sadece içim aıyarak hatırladığım bir yaşanmışlık olucak

şimdi senin aklına neler geliyordur bu daha üzer kendini üzme kendini diyorum ama insanın elinde değil dimi sevgin var ona bağlılığın var kopamıyorsun eşinden demi canım

sen çalışıyorsun demi canım eğer bunu aklına koydusan ayrılmayı o yanına gelsede bişey düzelmez çok iyi düşün öyle karar ver

canım benim gerçekten şuan tüylerim diken diken oldu çok kötü bişey

hayat ne getirir artık hiçbişey düşünemiyorum yarın için hiçbir planım yok giyiniyorum iki kere makyaj yapıyorum birincisi hep ağlamama neden oluyor çünkü güzel olmak çekici olmak kime niyee neden derken boşalıyor ama sonrakini yaparken sen ayakta kalıcaksın sen hatayı en başta yaptın anlatılmayacak şeylerde yaptı o bana ama affettim hıh çünkü aldatmamıştııı çünkü ne yapıyorsa bende içindeydim bu yaptığı hatada ben yokum bu hatayı birlikte yapmadık eyyy hayat ben artık sevgimi bitirmeye uğraşıyorum sadece buna yardım et başka herşeyi ben halledicem diyorum o benim tek sevdiğimdi ama artık öldü giden geri gelirmi gelmez...

ben şuan o kadar kötü oldum ki seni şuanki halini gözümün önüne getiriyorum allah kimsenin başına vermesin
eşlerimiz için çabalıyoruz nelere katlanıyoruz onlar bazı şeyleri haketmiyorlar bence

şimdi senin aklına neler geliyordur bu daha üzer kendini üzme kendini diyorum ama insanın elinde değil dimi sevgin var ona bağlılığın var kopamıyorsun eşinden demi canım

seviyorum be elmas bitirmeye çalıştığımda bu zaten nasıl bişey biliyormusun onun dokunduğunu düşünmek başkasına,ateşlerde yanıyorsun,hep soruyorsun nasıl öptü nasıl ona güzel şeyler söyledi nasıl sarıldı bunları yazmak bile her kelimesinde kalbime bişey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…