inanın okara başlık vardı aldatılanlar adı altında ama siz benim halimden anlayacak olanlardınız anlatmaya karar verdim çünkü geçen günler hep yeni birşeyler yükledi üstüne
bu kadar bırakma canım kendini ya sencanınamı kastın var duydumu sen şoka girerken eşin hııı
bırakma bilmiyorum kaç yaşındasın ama böyle yaparak hiç bişey düzelmez kendini topla oğlunu düşün en başta bu haltı yemiş kocan kendini böyle üzerek düzeltebileceğinimi zannediyorsun sakın yapma
canım üzme kendini gerçekten şuan o kadar hastayım ki senin yazılarını okuyunca yatmadım bile ben çok fazlasıyla anlıyorum seni
üzülüyor ama hiçbişeye yaramıyorki değişmicek biliyorum ben ayrılcam sonra başkasını bulucak ama evlenmicek,en kötüsü ne biliyormusunuz tanıdığınızı sandığınız eşini hiç tanımamışsınız ve hiç hissetmedim ummadımki yakıştırmadımki yapmazdı o yapamazdıııı
ne kadardır bu böyle yani sen biliyorsun
geçmiş olsun allah şifa versin sana yat kıyamam kızın var iğleş allahım hiçbirinize yaşatmasın bu acıyı
karşısındaki insan çok önemli vede arkadaş ortamı sen ben bir başkası kimse birbirini iy tanıyamaz buna eşte dahil
kadın 2 ay önce yazmaya başladı ama eşim seçimin olduğu gece kabul etti 29 mart benim içinde dönüm noktası oldu
evet arkadaş ortamı ve antalya ama hiçbiri bahane olamıyorki içinde varmış diyorsun bakıyorsun yüzüne nasıl dokundu neler söyledi bile diyemiyorumki ilk msn ye eklediğimde kadın cam açtı kamera ekrana dönüktü amatörce çekilmiş bişeyler izledim belli belirsiz iki kişi onlardan biri benim 10 yıldır yanında uyuduğum adamdı
canım benim gerçekten şuan tüylerim diken diken oldu çok kötü bişey
şimdi senin aklına neler geliyordur bu daha üzer kendini üzme kendini diyorum ama insanın elinde değil dimi sevgin var ona bağlılığın var kopamıyorsun eşinden demi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?