Asker Eşleri

belki arkadaşlar karşı çıkacaklar ama giden gerçekten geri gelmiyor sevgi biter aşk biter herşey biter saadece yanında bir varlık olur eğer hala onun yanındaysan

ben şuan o kadar kötü oldum ki seni şuanki halini gözümün önüne getiriyorum allah kimsenin başına vermesin
eşlerimiz için çabalıyoruz nelere katlanıyoruz onlar bazı şeyleri haketmiyorlar bence

ben tek bişey sordum ona bana sana yaptığım yada söylediğim tek kötü sözü hatırlat söyleki bende payım var diyim ilgim hep doruklardaydı sevgim zaten biliyorduki bu bitirmesine neden olmuş onu sevmiyeceğimi düşünmek onu kendine getirmiş

offfffffffff arkadaşım offfffffff çok iyi anlıyorum yakıyor canını sen unutmak istiyorsun ama unutturmuyor için kalbin aklın hiç bişey unutturmuyor

belki arkadaşlar karşı çıkacaklar ama giden gerçekten geri gelmiyor sevgi biter aşk biter herşey biter saadece yanında bir varlık olur eğer hala onun yanındaysan

ben onuda yapamıyorum dayanamıyorum onu görmeye bi ara eve geldi ben uyurken gelmiş uyumuş uyandım gece yarısı yanımdaydı uyuyordu nasıl boşaldı içim hıçkıra hıçkıra herşey tazelendi sanki onu bana sarılmış görünce ağlamıştı belliydi gözlerinden hiçbişey demedim dışarı çıktım git yat yerine gelmicem özür dilerim dedi affetme ama bende acı çekiyorum buna inan sadece biliyorum bişey değişmicek ama pişmanım bunu bil senden başkasını görmüyor gözüm allah canımı senden önce alsın beni sensiz bırakmasın dedi ve gitti

ogün bugündür yok sadece arabaya giderken görebiliyordur beni okula gitmek için arabayı alıyorum nizamiyeden onun odasının önünde duruyor hissediyorum bakıyor hisediyorum ağlıyor ama ne olursa olsun benim kadar acı çekmiyor

elmas sağol arkadaşım ank06 sende sağol arkadaşım nolur sadece birkere olsun dua edin benim için buna gerçekten çok ihtiyacım var çünkü sizden başkası bilmiyor ve bukonuda kimse bana dua edemez siz biliyorsunuz halimi dua edin ne isterseniz düşünün ama dua edin bana

çekmez değil çekiyor oda acı ya ben bunları işte anlamıyorum kendinizde üzüleceksiniz yalvaracaksınız mutlu yuvanızı niye yıkıyorsunuz çok kızıyorum bu adamlara ya

bitirme konusunda hiç konuştunuzmu yani buna eşin ne diyor

hastaneden çıktığım gün konuştuk gitmek istediğimi yapamadığım unutamadığımı söyledim önce sustu sonra gitmen korkutuyor beni ama ölmen kadar değil oğlumu göstericeni biliyorum ne istersen alabilirsin ev araba senin maaşım senin yemin ediyorum değişmicek bu ama gitme evimizde kal bidaha düşün ben yakınında yaşamaya razıyım karakolda kalıyım söz rahatsız etmicem görünmücem sana dediğinide yaptı o görünmedi ogünden sonra askerler geldi ne istiyorsa onlara verdim ben okuldayken girdi duşunu aldı kirlilrini bile bırakmadı ortada yastığımı almış birinde şalımı almış yanına

valla arkadaşım senin için çok üzüldüm böyle durumlara çok şahit oldum dua etmem mi allah yardımcın olsun ama şunu untma CENABI RABBİM öyle bir yol gösteriyorki insana sen saadece herşeyi oluruna bırak güçlü ol oğlunla ilgilen gelsin ev adam gibi otursun konuşun neden yaptığını en incesine kadar konuşun
belki konuşunca daha rahatlarsın

oda çok acı çekiyor baksana ya senden kopamıyor yapmış bir eşşeklik affedersin

ilk zamanlar denedim ama konuşmuyor konuşamıyor elmas,hiçbir sorduğuma cvp alamıyorum bütün öğrendiklerimide aslında tesadüfen öğrendim kadının işi gücü askerler polisler burda karakol komutanı eşim hiç vakti yok işlerden başını alamıyor sürekli başına bişeyler geliyor ahını aldım çekiyorum diyor senin duan olmayınca işim rast gitmiyor diyor kadın şimdi bir ilçenin emniyet müdürüyle çıkıyormuş çok korkuyormuş kaybetmekten adam eve kapatmış hiçbiryere çıkartmıyormuş yani hep bişekilde bişeyler öğreniyorum antalyada küçük biryerdeydik herkez herkezi tanıyordu o yüzden bilmeden nlatıyor arkadaşlar başına gelenleri

nasıl isterdim akşam olsun sofrayı hazırlıyım gelsin hg hayatım demeyi öpmeyi sarılmayı yanında oturmayı düşününce ne kadar garip geliyor şimdi,ne küçük şeyler ama yapamıyorum dokunduğumda ellerim yanıyor gözlerine bakınca ister istemez affetmedin ama bak ne değişti diyecekmişim gibi geliyor

eden bulur misali var canım ben bunu eşin için söylemiyorum allah korusun eşine bişey olsa senin canın yanacak bence gelsin bir eşin bir güzel konuşun iki medeni insan gibi ya ben ce ayrılıkta çözüm değil biliyormusun aynı evde olun en azında bişeyler konuşarak halledersiniz belki sende bir soğukluk gördü gitti kadına en azından bunarı konuşur öğrenirsin sende bişeyleri bilirsin bilmiyorum ya

offfffff senağlama

biliyorum cnm sağol düşünmen yetti inan
şimdilik sadece zaman istiyorum hep bir kreş açmak istemiştim ama ertelemiştim sanırım onu yapıcam boşanmaz şimdi biliyorum o yüzden zaman bana ilaç olacak tek şey kendimi işime verip ondan uzaklaşmak istiyorum en önemlisi özleyebilmenin yollarını arıyorum öyle bişey olsunki istiyorum olsun ya yaptı ama benimle desem olabilirmi bilmiyorum ama mucizelere inanmam allahtan bir sebep göndermesini istiyorum bişey olmalı o büyük allah benim yanımda biliyorum yardım edicek ben onu allaha havale ettim hakkımı helal etmiyorum affetmiyorumda ama çekmeli benim çektiğimi çekmeli nasıl bilmiyorum ama çekicekte yaptığı yanlış yaptım diyerek kar kalmamalı yanına

biraz böyle bişeylerle oyalanırsan aklından dağılır en azından zorda olsa ama yinede ben söylüyorum eşinle otur konuş affedemezsin kolay kolay ama güçlü ol bırakma kendini canım

offfffff senağlama

canım hastayım demiştin çok tuttum seni dinlen sen allah şifa versin sağol dinlediğin için bu arada yaşım 28 17 yaşından beri eşimleydim aslında sağlıkçıdır ama istemedi mesleğini sınavları kazandı ve jandarma oldu hayırlısı dedim ama hep korktum ben hep kıskançtım işin garibi o hiç şikayet etmedi kıskanmamdan o benim herşeyimdi,ilk toprağı o attı mezarına ben sadece başında ağlayan olucam galiba kendi kendini gömenler kendi kendine çıkamıyor o mezardan toprak üstüne atarken az az oluyor ama sonunda o yığının altında kalıyor

canım kusura bakma ben çıkmak zorundayım kızımda çok hasta bende grip onada geçmiş şimdi uykudan kalktı güçlü ol yine bunu söylüyorum otur konuş ben yine açık olduğunda yalnız bırakmam seni öpüyorum kendine iyi bak oğlunu öp yerime

biraz böyle bişeylerle oyalanırsan aklından dağılır en azından zorda olsa ama yinede ben söylüyorum eşinle otur konuş affedemezsin kolay kolay ama güçlü ol bırakma kendini canım

elmas bişey daha eşine iyi sarıl,ben artık şu erkek yapmaz diyorum ama,suçu ispatlanana kadar herkez masumdur masumken eşinin kıymetini bil okadar değerliki şimdi düşünsene hiç aldatılmamışsın bunun değerini bil yüce rabbim hiç göstermesin sana bu acıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…