Asker Eşleri

ya bende gezmelere gitmek istiyorum :1no2: sıkıldım hergün aynı şeylerden senağlama

ozebus hoşgeldin canım özledik valla ya bir daha biryerlere gitme olurmu ailenle hasret gidermişsindir öptüm seni

hosbuldum tatlımm.. canım benım ya bende cok özledım yaa.. ordakı nette sorunlu cıktı gıremedımde hıcc.. aklım burdaydı.. annemleydım gıderdım hasretımı yetmıyor ama napcazz... kayınvaldemlerın haberı bıle olmadı ugramadık bıle..

kimse sevdiklerine doyamazki istediğin kadar kal doyulmuyor
kayınvalidenler daha yeni yanındaydılar ne diye uğrayacaktınız ki iyiki uğramamışsınız

gel şekerim gel ağırlarız sen çaylar börekler kısırlar kıyamm :teselli::teselli:kızzzz

canım düşünüp söylemen yeterli :1hug:

kaydirigubbakcemile3 iyi yapmışsın canımcım

elmasım sana noldu ya ben sana geçmiş olsun demiş miydim canım geçmiş olsun a.s.

kimse sevdiklerine doyamazki istediğin kadar kal doyulmuyor
kayınvalidenler daha yeni yanındaydılar ne diye uğrayacaktınız ki iyiki uğramamışsınız

evet canımcım.. bıde son olanlardan dolayıda istemedık.. agız tadıyla dursalardı onlarada gıderdım ama kendılerı etti.. cansın07 arkadasıma nolmus.. tam okumadımda gecmişi ama anladım azıcık.. cok üzüldüm..

hain dom dom uzun zamandır birliktesin kocişle ohhh benimki yarın da nöbetçi senağlama ama anneme gidicem bende kaydirigubbakcemile2

hain dom dom uzun zamandır birliktesin kocişle ohhh benimki yarın da nöbetçi senağlama ama anneme gidicem bende kaydirigubbakcemile2

senin ne güzel annen yakınında ben kime gideyim doğru düzgün arkadaşta yok çok sıkılıyorum burada beraber bişeyler yapabileceğim arkadaşım yok senağlama

sen de gelcen ya kuzum haziranda ankaraya o zaman yaparız birlikte bişeyler üzülme canım az kaldı :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…