ozebuscum hoşgeldin nasılsın nasıl geçti tatil
ya bende gezmelere gitmek istiyorum :1no2: sıkıldım hergün aynı şeylerden senağlama
ozebus hoşgeldin canım özledik valla ya bir daha biryerlere gitme olurmu ailenle hasret gidermişsindir öptüm seni
sherin hoş geldin elmas snada geçmiş olsun şeker
ozebus hoşgeldin canım özledik valla ya bir daha biryerlere gitme olurmu ailenle hasret gidermişsindir öptüm seni
hosbuldum tatlımm.. canım benım ya bende cok özledım yaa.. ordakı nette sorunlu cıktı gıremedımde hıcc.. aklım burdaydı.. annemleydım gıderdım hasretımı yetmıyor ama napcazz... kayınvaldemlerın haberı bıle olmadı ugramadık bıle..
gel şekerim gel ağırlarız sen çaylar börekler kısırlar kıyamm :teselli::teselli:kızzzz
hosbuldum tatlımm.. canım benım ya bende cok özledım yaa.. ordakı nette sorunlu cıktı gıremedımde hıcc.. aklım burdaydı.. annemleydım gıderdım hasretımı yetmıyor ama napcazz... kayınvaldemlerın haberı bıle olmadı ugramadık bıle..
kimse sevdiklerine doyamazki istediğin kadar kal doyulmuyor
kayınvalidenler daha yeni yanındaydılar ne diye uğrayacaktınız ki iyiki uğramamışsınız
benımkıde yanımda pazara kadar :))))
hain dom dom uzun zamandır birliktesin kocişle ohhh benimki yarın da nöbetçi senağlama ama anneme gidicem bende kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?