Asker Eşleri

kızlar siz neymişsiniz yahu ben sizin yanınızda çok şişkoyum amasenağlama

hoşbulduk canım benim canım ya seninle burda tanıştım kaç gündür yoktunya valla sanki sürekli görüşüyormuşuzda birbirimizi çok iyi tanıyormuşuz gibi seni çok özledim valla :1hug:

ayy canım canım canım...Şeniz
inan bende öleyım,1 hafta gıremedım ya hep aklımdaydın canım benım yaa... Burayı cok sevıyorumm..

kızlar yemek yapıcam ama hiç canım istemiyor adam gelince yemek yokmu dicek ben hala burdayım gideyim hazırlayayım bişeyler

Kızlar ne yapayım eve yemek bırakmak lazım eşim beceremez öyle yapıp dolaba bırakıyorum buzluktada oluyor bişeyler çıkartır yer artık

Ayaklarım resmen isyanlarda altları yanmaya başladı artık bide akşama banyo yaparım o zaman kendime gelirim biraz.

Dilekay herhalde 10 gün filan kalırım çok bunaldım bende burada kimseler yok yanımda fırsat bulabilirsem siteye girmeye çalışırım.

hakılsınız ya ne bileyim oğlunda uyumadı zaten onada sıkıldım uyumayacam diyor bişey demiyor çocuk

gez gez ablacım bizde 2 günlüğüne gittik insana iyi geliyor değişiklik havalarda ısınmaya başladı sana şimdiden hayırlı yolculuklar

huuuuuuuuuu miyase nerdesin kız uyudunmu pc başında ne yaptınki bu saate kadar

tşrler elma iyim napim dilek eşim evdeydi pc açmadım uydum onla:jeyyar::jeyyar:kalktım çocuklar geldi yemek onları yoladım sonra okulun toplantısına gitim anca geldim kaderndi nasıl oldun elmas:uhm::1hug::1hug::1hug:özledm vallasizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…