Asker Eşleri

Yafrular süsülenin bakalım kocalarınıza karşısına şık bir halde çıkın tecrübe konuşuyor burada . sırnaşık şey sırnaşık şey
Akşamları geldiğinde giyinir makyajımı yapar kokumu sürer öyle karşılarım erkeklerin çok hoşuna gidiyor bu.:jeyyar: :jeyyar:

benım kayınpederım öle valla... halende ıstıormus.. ben bıle topukluları gıyıp makyaj yapsam sıkır sıkır olsam gözlerı parlıyo kayınpederımın.. eşimin öle takıntıları yok ama babası abartı..

kimisi sever böyle şeyleri benim eşimde pek sevmez helede makyaj yapmamı hiç istemez senin doğal halin daha güzel diyor

kızlar ben çıkıyorum gideyim yemeğimi fırına atayım ancak gelene kadar pişer sonra yine uğrarım

bızde aksam eşimin bekar bi devresı var ona gıdıcez.. ev tutmus yardım edıcez bakalım.. bekar kızımız yok mu burada?? :))

hanımlar hepiniz kaybolmuşsunuz yoksunuz nere kayboldunuz bakem sizi iştaha getirdim dimi sizi gidiler sizi süslendiniz püslendiniz eşlerinizin karşısına çıktınız dimi :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 sositososito :roflol:

ben geldim elmascım canımcım ben bugün dr a gittim doum izni almaya aldım artık hep evdeyiim yuppiiiii
sen napıosun tatlım benm

ben geldım sekercım...
ben burdayım :)
hosgeldın canımmm
ben geldim elmascım canımcım ben bugün dr a gittim doum izni almaya aldım artık hep evdeyiim yuppiiiii
sen napıosun tatlım benm

canım benıımm.. hadı hayırlısı olsun artık...

sen napıosun tatlım benm

sağol canım çok hastaydım çok şükür iyiyim artık kızımla uğraşıyorum
iyi izin almışsın canım hem dinlenmiş olursun şimdi daha ağır zamanların olacak evde olman daha iyi olur sen elazığdamı doğum yapacaksın

günaydın hanımlarhihoyyyt

günaydın elmascım nasılsın bizde bugün evdeyiz eşim nöbetçi çok sıkıcı bir gün olacak bizim için gezmeye gidecektik :çok üzgünüm::ama havada bulutlu yani evdeyiz bugünklava:

günaydın elmascım nasılsın bizde bugün evdeyiz eşim nöbetçi çok sıkıcı bir gün olacak bizim için gezmeye gidecektik :çok üzgünüm::ama havada bulutlu yani evdeyiz bugünklava:

iyiyim canım sağol bizimkide mesaide yok yani akşam gelecek pazara gitmek istiyorum tek başına olmuyor çok kalabalık oluyor kızla gezemiyorum eşimle daha zevkli oluyor biliyorsun buranın pazarını biraz ucuzluk gelmiş bişeyler alalım demiştik o da mesai var

haklısın canım erken çıkarsak çok şey bulabilirsin çünkü öğlene doğru birşey kalmıyor ayıklanıyor bir gün olduğu için çok kalabalık oluyor bir de sınır yakın olunca yunanlılarda çok geliyor o yüzden kalabalık oluyor bence siz erken çıkmaya bakınbizde gelince saaat 10 da çıkıyoruz yalnız gezilmiyo evet bizimde pazar var bendenasıl yapıcam bilmiyorum eşimde yok birazda oğlumu gezdirmek amaçlı çıkıcam

gideyim biraz temizlik yapayım ancak işimi bitiririm derin bir temizlik olacak çocukla ancak yapılıyor benden fazla telaş yapıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…