gideyim biraz temizlik yapayım ancak işimi bitiririm derin bir temizlik olacak çocukla ancak yapılıyor benden fazla telaş yapıyor zaten
eşimde yarın nöbetten gelecek o evdeyken olmuyor gelincede hava güzel olursa pikniğe gidieriz yarın güzel bir gün bekliyor bizi inşallah hava güzel olur
sorma benimki de hiç yemiyor bende hiç zorlamıyorum açıkınca öyle bir istiyorki dün karnı açıkmış anne bana ekmek ver diyor onun için bende hiç zorlamıyorum benim oğlumda sabah bir süt içiyor bir daha ne zaman açıkırsa o zaman istiyor zaten bende alıştım pek zorlamıyorum anlıcan
benimkide aynı sütten başka birşey içmiyor yeni yeni başladı yani bu sabah bir yumurta 2 3 dilim kaşarb yedi artık ne zaman ister bilmiyorum ama benimle birde pazralık yapıyor pazara gidersek bana simit alıcanmı diye soruyor yani ona göre yemek yiyecekya amam abur cuburu ver hepsini bitirir ama onlarıda kısıtladık her zman bvermiyorum
geziyoruz kışın bile gittik pikniğe hafta sonu evde oldumu gisdiyoruz koca hafta evde sıkılıyoruz zaten birde hafta sonu oturursak kafayı yerim herhalde bu arada çok geçmiş olsun bir şeyiniz yoktu dimi allah kötü şeyler göstermesin cana geleceğine mala gelsin
gideyim ancak yaparım erken bitsin işim sonra yine gelirim bugün burdayız yani demirbaşım eşim növetçi olduğu için yatana kadr bende burdayım
günaydın dün yoktum çok özlediniz demi beni kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?